פרק 56 בעברית

RaVeN IYI

New member
אין לי בעיה עם עברית כאינדיבידואל.

(לא שהיא אינדיבידואל. היא לא אנושית. XX;;) אבל כשמתרגמים/מדובבים וכדומה משפה אחרת, זה יוצא כל כך שונה. וזו עובדה, עברית זו שפה מוגבלת. באקדמיה ללשון יש אנשים שמקבלים משכורת על המצאה מילים מפגרות וחדשות במספר של לפחות 500 לשנה או אפילו יותר. בהשוואה לשפות אחרות, לכל שפה אחרת, או למשל לאנגלית, אנחנו מפגרים כבר שנים. למשל מילים לועזיות. למה נראה לכם שיש לנו אותם? זה בגלל הפיגור הנורא בהמצאת מילים של אנשים באקדמיה ללשון. אז או שהם יתחילו להזיז ת'תחת שלהם. או שיתפטרו. אני קוראת לסדר >O<~! או למישהו שילך לקנות לי קולה *O* יש לי צורך נוראי לשתות קולה XX;; ~הולכת להביא מחשב נייד ולראות בליץ' אולאדעתמה~ נחזור מאוחר יותר XX;; מחר אצל אתי ^0^ *-* אני לאהוב אתי ~נסגדת שלי~ *-*

~.~

אני לא אוהבת אנגלית. בתרגום בעיקרון ברור שעדיף שפת מקור. תמיד. זה כמו שמי שיודע יפאנית יגיד שהתרגום לאנגלית הרס את המשמעות והכל... אז מן הסתם, כשמתרגמים מתרגום זה יוצא ממש גרוע >< ובקשר לזה שאנחנו מפגרים אחרי שפות אחרות- בעיקרון אל תשכחי שעברית היתה הרבה קודם. אמנם לא בדיוק אותה שפה כמו היום, אבל תודי שאם את פותחת תנ"כ את פחות-או-יותר מבינה מה כתוב שם....או במקרה שלנו- זה לא יפאנית בשבילך XD אז אולי יש פחות מילים שמתחדשות כל שנה יחסית לאנגלית, אבל לנו יש מאגר ענק של מילים, יותר מאנגלית נראה לי, כי אנחנו שפה יותר עתיקה, בכל זאת. ואחרון חביב- שורשים. זה דבר כזה גאוני כל העניין של השורשים בעברית <.< לא נראה לי שיש עוד שפה שיש בה שורשים. בעע. אמרתי לך לא לגרור אותי לוויכוח. אני כ"כ נהנית להתווכח בצורה מתורבתת שקשה לי לעמוד בזה. >< ^^" וסורי אם זה נשמע שאני מאוהבת בעברית. זה לא נכון. אני פשוט לא סובלת אנגלית D:

dark max

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif

הרשו לי להוסיף שהרבה מילים בשפה העיברית הוצאו משימוש. רוצים דוגמא? הנה: מי יודע מי המילה קוט אומרת? או קוזזים? רב הסיכויים הם שהדרך היחידה בה רובכם יכול לדעת היא על ידי פתיחת מילון עב-כרס.

XD

כ"כ נכון שזה עצוב. נכון אתם כותבים הרבה פעמים "חח"? ידעתם שהמשמעות של זה "טבעת באף של בהמה"? אני לא יכולה להתבטא בגלל הפסיכו הזה!!! >< עבדו עליי שהגיעו התוצאות כבר. אני כמעט בכיתי. T___T

keep smiling

New member
גם את לא קיבלת? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אע. אני ושימי בדיוק דיברנו על זה. >>; לקחת קורס הקדמה לפני זה? 3:

keep smiling

New member
יא [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

היה לנו מנחה קשוח ומרושע שקיבל -יותר מדי- בפסיכו'. ]:

RaVeN IYI

New member
זה בסדר. שטויות.

ועדיין, באנגלית יש הרבה יותר מילים. תבדקי באקדמיה ללשון, ותראי שזה נכון.

אממ אממ

טוב, אני אאלץ להאמין לך. נראה לך שאני ממש אפנה לאקדמיה ואשאל אותם? OO ^^ פסט, אבל נכון שכיף לפעמים להתווכח? P:

Jifannit

New member
>':

....... אני היחידה שחושבת שתרגום לעברית יהרוס הכל? כל האווירה וזה. >.> אומשהובסגנוןXD אנגליתהכיטוב!!1111

למעלה