פרק 6 - שרשור הפרק השבועי

POISEN G

New member
../images/Emo41.gifפרק 6 - שרשור הפרק השבועי../images/Emo41.gif

שם הפרק: "החנוכריסמס שכמעט לא היה" תקציר: סת' כרגיל מתכונן בהתרגשות לחנוכריסמס, אלא שאז אמא של לינדזי מחליטה לספר לו את האמת (?), וגם כיילב מחליט שהגיע הזמן שיתוודה, רגע הווידוי מעורר סערר רגשות אצל כולם וסאמר ומריסה מתכננות להציל את החג. שירי הפרק: Christmas Is Going To The Dogs by The Eels As by Har Mar Superstar Mamacita, Donde Esta Santa Claus by Guster Hustle by Van McCoy Carol Of The Meows by Guster Christmas by Leona Naess Silent Night by CHAP 200 Maybe This Christmas by Ron Sexsmith

ItsAMansWorld

New member
ג-א-ו-נ-י

אחרי כל פרק אני חושבת שאי אפשר להתעלות עליו ובכל פעם מחדש אני מגלה שזה עוד כלום... פרק מעולה. פשוט מעולה! אבל פספסתי דבר אחד... איפה היילי בכל הסיפור הזה?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני כל כך אוהבת את הסיום הזה.. אפילו שהוא קיטשי! זה כל כך חמוד
וכמובן שהפרק מוכיח כמה קלי רואן שחקנית מעולה - הסצינה בחדר שינה, שהיא התחילה לצרוח על קיילב? מדהימה. הסטירות היו מצחיקות. לא היה הרבה מריסה - זה כבר טוב. ג'ולי וג'ימי -
גם שאנון שחקנית טובה, שמתי לב לזה במיוחד בפרק הזה, בסצינה שהיא מגלה שהיא הבת של קיילב... במשך כל הסצינה, היא משחקת פשוט ט-ו-ב.

איימיס

New member
פרק אדיר!!!

והשחקנית שמשחקת את לינדזי באמת טובה ובמיוחד בפרק הזה שמתי לב לזה. היה פרק פשוט מעניין וטוב

ItsAMansWorld

New member
לא, לינזי לא מדהימה..

היא חמודה והליהוק שלה ושל אמא שלה עובד בקטע של הדמיון ביניהן אבל היא לא... לא משהו. היא בסדר כזאת, ולא יותר מזה.

Danielushhhh

New member
איזה פרק מדהים../images/Emo47.gif

הסוף ממש יפה! מסכנה מריסה, איזה חיים הזויים יש לה
והיו קטעים ממש מצחיקים, וגם סנדי הצחיק אותי

KaUrO DoNo

New member
זה היה פרק מרגש

אהבתי את הקטע שריאן הלך לדבר עם קריסטן שהיא נעלה את עצמה בארון וגם את הקטע שסת' הלך לדבר עם לינדזי. והקטע עם הסטירות היה גדול! כ"כ הגיע לו!

ווואעעעעעע

איזה פרק טראגי! מבלבל בעיקר. לינדזי בוכה כמו פאקצה
ושמתי לב למשהו - העיניים של ריאן
גאד הן כאלה מדהימות. כאילו, במשך כל העונה הראשונה עד עכשיו לא ממש התרגשתי מריאן, רק עכשיו שמתי לב כמה שהוא חמוד!!! יוו לאכול אותו
הוא גם חתיך בטירוף
אוי חבל לי על קריסטין, איזה זעזוע זה בשבילה. אהבתי שהיא הסכימה לדבר עם ריאן. הוא כזה חכם ^^ כזה ילד טוב [[= סאמר ומרסיה היו תקועות היום. לא קשורות כאלה. זה היה אידיוטי כשהיא נישקה את סת' מתחת לדביקון הזה, היא כזאת לא החלטית! מתוסבכת >_> זאק לא היה היום
הוא לא היהההה!!! הורגש בחסרונו. ג'ולי - מה נסגר איתה דמאט!?!?!?!?! זה היה כזה מפתיע שהיא וג'ימי עשו סקס, למרות שכבר בפרק הקודם שמתי לב למתח המיני XD אישה בוגדת
אישה כלבבי

Aviad1987

New member
מה זאת אומרת...

"כבר בפרק הקודם שמתי לב למתח המיני" - הרי בפרק הקודם הם התנשקו חח.

TheCharm

New member
מיי כריסמוקה!

אין ספק, אחרי זה, אני מאמץ באופן רשמי את החג הזה.

../images/Emo99.gif

אחחח איזה פרק יפה.. מה זה התרגשתי חחחח למרות שהסדרה די קיטשית וצפויה... וסת' ה=כ=י חמוד בעולם
[אחרי ראין כמובן
] אני ממש אוהבת אותו ואת הבדיחות שלו וממש אהבתי את הקטע שהוא ישב עם לינדזי על החוף ואמר לה שהיא כבר חלק מהכהנ'ס ואין לה מה לעשות נגד זה חחחח ראיין היה מדהים,כהרגלו.. ולינדזי עולה לי על כל העצבים. במיוחד בגלל שכל פרק היא אומרת לראיין שהיא רוצה להפסיק לראות אותו ושטויות כאלה.. כאילו גאאד מה את לסבית!? דווקא אהבתי את מריסה וסאמר בפרק הזה.. בלי יותר מדי דרמה ובלאגן תחזירו את זאקקקקקקקקק!!! זייהו! ביי ביי

למעלה