פרק 6 - שרשור הפרק השבועי

../images/Emo142.gifפרק מעולה../images/Emo142.gif

אני ממש אוהבת את הפרק הזה, בעיקר בגלל שיש הרבה סצנות עם ריאן וסת' שהם תמיד הסצנות הכי הכי טובות.
בכלל יש הרבה ראיין בפרק וזה תמיד מעולה !!!
אהבתי- את הקטע בהתחלה (לפני שיר הפתיחה) עם סת' ראיין וקירסטין, אהבתי את הקטע שראיין מדבר עם לינדזי והיא מספרת לו שהיא אף פעם לא נהנית בחג המולד ואז הוא מזמין אותה לחג, אהבתי שקירסטין מאבדת שליטה וצועקת על קיילב אחרי שהסוד נחשף (בדרך כלל היא כל כך שולטת בעצמה ואף פעם לא צועקת), אהבתי שזה היה ראיין שהצליח לשכנע אותה לצאת (Awwww so cute) לא אהבתי- הדרך שסנדי מספר לראיין וסת' על לינדזי,התגובה שלהם היתה כמעט אדישה... שמתם לב שסת' אומר ללינדזי , את מה שהוא אמר לראיין (פרק 4 עונה 1) שהוא הצטרף למשפחה: "You're a Cohen now. Welcome to a life of insecurity and... paralysing self-doubt." שזה קצת מצחיק כי לינדזי היא לא באמת כהן, אם כבר היא "ניקול" (זה השם משפחה של קיילב..לא ?) והוא גם נתן לה גרב של חג המולד כמו שהוא נתן לראיין בפרק הכריסמיקה בעונה שעברה. עוד 2 דברים שאהבתי במיוחד, וקשורים ללינדזי: 1. שלינדזי הכינה "יאמקלאוס" 2. שלינדזי שואלת את סת'- מה למשה ולחנוכה ?? חחח סוף סוף באמת...מישהו שואל את השאלה המתבקשת הזו (אבל איך היא בכלל יודעת שמשה לא קשור לחנוכה- היא לא יהודיה..לא ?) הסוף קצת קיטשי- אבל חמוד

ayala65

New member
פרק פשוט מעולה!!!

פשוט לא היה חסר בו כלום [כן כן, גם לא אלכס...] הכל היה פשוט גאוני... לא הרגשתי איך הזמן עבר... אז לפי דמויות: ריאן- הוא כזה חמודי! כמעט אכלתי אותו.. יש לו פרצוף מזה מתוק..
סת'- קרע אותי מצחוק... סופסוף פרק שלם שאני נקרעת... לינדזי- היא פשוט הייתה חמודה! והיא קיבלה את זה ממש יפה... חמודה שכמותה ^^ קריסטין- אין ממש מה להגיד.. כהן כלבבי
כיילב- טמבל שכמותו. הוא לא היה יכול להגיד את זה כשהיו קצת פחות אנשים בחדר?! אבל זה מה שעשה ת'פרק כה מעניין.
סאמר&מריסה- בקושי הראו אותן בפרק, וטוב שכך. משום מה, כל הזמן נדמה שמורחים ת'סיפור שלהם. אם סאמר מקנאה באלכס למה היא לא נענתה לסת' כשהוא הציע לה?! ומה מריסה רוצה פתאום?! שיצאו מזה.. ושיעשו את זה מהר. כל השאר- חמודים שכמותם ^^ פרק מעולה .

ליאוריש

New member
פרק מצוין!!!

אחד הטובים בעונה! סת' מלך שוב ושוב! וסאמר שלי כזאת יפה וחמודה....קצת פלצנית הפרק אבל היא שלי. קריסטן פשוט מצויינת הייתה הפרק. כיילב = כלב זה מה שיש לי להגיד.

narkisu2

New member
../images/Emo99.gifפרק מדהים!!../images/Emo9.gif

היה ממש מרגש,במיוחד בסוף איזה מותק סת'!!וקירסטין וכל משפחת כהן. חשבתי שדימיינתי שראיתי את ג'ולי וג'ימי במיטה
חוצמיזה היה הפרק שהכי אהבתי מתחילת העונה,ואני זוכרת שהיה קטע באמצע הפרק שבכיתי מרוב צחוק לא זוכרת איזה.. פרק מדהים!

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo173.gif

אני מודה שהפרקקק הזה היה ממשש יפה ובכלל לאאאאא צפוייייייי שוווההה היה קטע שאחרי שריאן מדבר עם לינזדי והיא אומרת לו שהיא לא רוצה לפגוש אותו אז זה היה נראה כאילו הפרק הולך להיגמרר זהו פרק סוףףףףף מרגש כמובןןן ואין אין אין על סאמר וסת'!!! סנדי כהן שולטטט

Aviad1987

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

פרק 6 נכלל גבוה ברשימת הפרקים הכי טובים של העונה השניה אצלי

simbol

New member
הקטע הכי מצחיק שיש....

הכיפה-קלאום !!!! מה רק אני אהבתי את זה @!?!? איך אף אחד לא רשם את זה !?!?!? חחחחח זה היה יפה הכיפה-קלאוס...

Sole Survivor

New member
איך אני אוהבת את הפרקים

של חנוכריסמס ס'ת כזה חמוד בפרקים אלו.. וזה באמת נהיה טלנובלה..הבן של האח של הדודה יוצא עם האחיין ממש סלט פרות בקשרי משפחה

mikmik000

New member
אני יודעת שאני ממש לא קשורה..

אבל הגעתי למסקנה שריאן יוצא עם הדודה החורגת שלו.. בערך.
ד"א אם תנסו לחשוב מה הקשר בין כל אחד מהאנשים שם אתם תתחרפנו.. אני לפחות, השתגעתי..
נגיד, סת' הוא הנכד של האבא החורג של מריסה, לינדזי היא דודה של סת', ג'ולי היא הסבתא החורגת של סת' והאמא החורגת של קירסטן, וכו'. באמת הפך לטלנובלה..

הכי מצחיק בעיני זה

שעכשיו שריאן יוצא עם לינדזי, הוא בעצם היה חבר של שתיים מהדודות של סת' אני יודעת שמריסה לא ממש דודה אמיתית, אבל בכל זאת...

Aviad1987

New member
נכון. כל הקשרים ביניהם ממש מוזרים..

לדעתי זה השוס שבעניין

dht160

New member
איזה פרק מהמם !!

ס'ת כוהן במיטבו פרק אספנים למעריצי ס'ת המושלם ! הוא הרג אותי מצחוק וכל הדרמה החמודה שעושים מהחג הזה. שלינזי שאלה את ס'ת איך החג הזה הומצא והוא אמר שישו ומשה ישבו והמציאו אותו בארוחת צהריים הרג אותי !
גיא

למעלה