פרק 9

look away

New member
../images/Emo41.gifפרק 9../images/Emo41.gif

לקבלת פרק הבכורה של הסדרה הצופים ימתחו לדום
כל מה שקשור לפרק לפה צפיה נעימה

אויייייייישששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

זה כזה מהההההההמממממםםםםם ומררגששששש ממש כמעט התחלתי לבכותת נשבעת לכםםם זה כזה יפפההה ונדבבבבב
חמוד כהרגללווו
טוב התחייללל ביוששש וצפיה נעימההה

אייזהה מהההההמממממםםםםםם../images/Emo108.gif

עושה רושם שתיהיה לנו עונה מ=ד=ה=י=מ=ה!!!!!!! היה כזה מהממממההמםםםםם
אני לא יודעת איך אני אחכה עד ליום שלישי הבא
מסככןן נדב שליייייייייי

אני כבר יודעת

אני מתמכרת לסדרה הברבשים ייצרו תוכנית מרגשת ונוגעת סתקופה כל כך טעונה מבחינה פוליטית וזה לא קל השחקנים כל אחד ואחת מוכשרים ורואים את החשיבה וההשקעה היטב

הנסיך 8

New member
חברים כנסו בבקשה =

פרק מאד חזק וכן מה שהורס אותי זה הפרסומות באמצע לפחות יש והיתה היום רק הפסקה אחת של פרסומות אז מי שנהרג היום זה פיסטוק - בוריס ועוד מישהו ? והכל התחיל מהתינוקת ....... ====== כמה זמן חיכנו לעונה הזאת הכל מחשל לעומת המציאות שלנו אני חדש כאן בפורום ======= אז דברו מה אתם חושבים ואומרים אתם יודעים אני מחכה לאיזה סידרה להמשך מי שזוכר את טיפול נמרץ גם סידרה מאד חזקה אבל משום מה הם עושים צחוק מהצופים שכן עקבו חשבתי גם את מילואים שכחו בגלל זה רשמתי על טיפול נמרץ אחלה לילה באהבה גדולה הנסיך 8 = מחפש אהבה ......

הנסיך 8

New member
אני בדרך מחפש גם איזו שהיא נסיכה

מה את אומרת ? יש איזה דרך לארגן קומבינה ?

צוקיתת

New member
איזה פרק../images/Emo122.gif

חוץ מהתיאור המדוקדק של פגיעות הצלפים היה פרק מדהים. תיאור המוות בפרק היה ארוך מידי לדעתי

היה אחלההה של פרק באמת!../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

איזה מתחחח היהההה במיוחדד שירו בפיסטוקק מסכןן הוא ניסה לעזור לערבייה ובסוף ירו בווו
ועוד חברה שלו מתקשרת אליו והוא ללא חיים....

התאכזבתי שצה"ל מוצג כצבא פחדני

ןלא מסודר ולא מאורגן ההתקלות כמעט הגיעה לסיומה ולא יצא דיווח על התקרית . סה"כ נהנה לצפות בסידרה מחכה לפרקים הבאים זה לא עושה לנו טוב שצה"ל מוצג בצורה כזו במיוחד בימים אלה .

אבל למה הסידרה מילואים זה לא ההמשך

אבל למה הסידרה מילואים זה לא ההמשך של הסידרה טירונות , הכי אהבתי בטירונות את גוליבר וכמובן אקי אבני , ועוד איזה 2 שחקנים שמשחקים כיום בסדרה מעורב ירושלמי

למעלה