פרק 9

בסדר הם סיימו טירונות ו3 שנים בסדיר

בסדר הם סיימו טירונות ושירות קרבי בלבנון במשך 3 שנים , השתחררו , עשו טיול , התחתנו , ועכשיו יש מצב חירום וקוראים להם להתייצב למילואים

Rain When I Die

New member
פאקים באמינות..התאכזבתי ישר מההתחלה

כל מה שראיתי זה את ההיתקלות בהתחלה.. אחרי זה פרשתי לדוקים. איפה הקסדות שלהם ?!? ממתי במילואים יש דיסטנס?(שהם קוראים למפקד שלהם 'המפקד') כמילואימניק אני שמח שיש סדרה בטלויזה שמתארת את שרותם הצבאי של המילואימניקים,אבל לפחות שהתסריטאים יהיו יותר קרובים למציאות ..

ROBASM

New member
הפרק הראשון

לדעתי הפרק הראשון היה ממש אכזבה ולא מקצועי ולא הגיוני ולא מחמיא למפיקים של הסידרה. הייתי המומה מהחוסר כשרון . לדעתי כל הפרק הזה היה העלבה לצה"ל.

pianonet

New member
היו 2 קטעים מטומטמים לא אמינים!!!1

מה הקטע שהם שעה מנסים להשיג מכשיר קשר ואז פתאום המפקד אומר בתמימות לאישה שהיא תתקשר מהסלולרי שלה... חוסר הגיון, היו מההתחלה מתקשרים מזה וזה היה ממש מטומטם! והיה עוד קטע שהחייל אמר לחייל ששכב שהוא צריך לזוז משם. טעות! היה עושה את עצמו מת ומחכה עד לסיוע, לעבור מקום כשהוא בקושי יכול לזוז זה ממש פגע באמינות, זה היה קטע אדיוטי. קיצור היה אחלה חוץ מהקטע המטומטם של הטלפון ושל החייל ששכב.

vladik56

New member
כמו שכבר אמרתי...

כמעט את כל זה רשמתי רק שזה היה קצת ארוך אבל אדגיש עוד דבר..שלא האמנתי שהם לא זיהו את המחבלים כי תבינו המפקד ראה מין נקודה שחורה כזו שזה בדרך כלל איש ששוכב אבל הוא התעלם מזה שזה מוזר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifטוב.. הייתי בבסיס

ועדיין לא ראיתי.. אבל הקלטתי!!!!!!!!! אני רצה לראות

Ben Dor

New member
חברה אתם שוכחים דבר אחד...

כל אלה שאומרים שזה לא כמו במציאות וזה... זאת סידרה...על המציאות...בסופו של דבר צריך לייפות טיפה תמצב.. לעשות את זה יותר מותח יותר מרגש... אל תשכחו שזאת סידרה זה לא סרט תיעודי... והיה פרק מדהיםםםםם

Ben Dor

New member
חחח פאקק איזה הזוי זהה!!

טובב מה איתךך!?!? אנעאהאעאה מצאתי את בת דודה שלי פהה!!! חחחחחחחח

למעלה