גרם לי להאמין שאנחנו באמת לקראת סיום. איצ'יגו נלחם נגד הולואיצ'י, אוריהימה והחור השחור שמתפשט על הסיכה שלה, שיניגאמים בעולם האמיתי, וגם כל ההבזקים בעיר החשוכה נראים כמו הולואים מגיעים לקראקורה.
כל כך שמחה שהבית ריק אשכרה צרחתי את הריאות שלי ועכשיו כואב לי הגרון וזה עוד אחרי יום מעייף בימית 2000. רק רציתי להוציא מהלב. (זומג איצ'יהימה זה קאנון!!!!! אונדד!!!!!!!!!!!!!!!!) החזון שלי מתגשם אגב! איצ'יהימה מבוסס על הגשת שתייה אחד לשני ודברי מאפה!!!
היה שווה לחזור הביתה ולו רק בשביל זה. *נשימה עמוקה* הולואיצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!! אחד הדברים שאני הכי מחכה לו! *.* ואיזה יופי של אווירה אפלולית D< מאוד מתאים להמשך, אני חייבת לציין. והאנימציה.... איזו אנימציה!!! |נרגעת| |הולכת להשתגע עם 279 של וואן פיס|
חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי. חד צדדי.