פתרון לשם הפורום
היכנסו...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo41.gif פתרון לשם הפורום ../images/Emo70.gif היכנסו...

אחרי דיון מעמיק עם אמי הגענו למסקנה... " ברוסית" אכן מעיד על השפה בו מנוהל הפורום... ולכן... נשאיר אותו במרכאות. קפיש
ישראל ב"רוסית" מקובל
מי שמסכים שיגיב ב-

Yuval Y

New member
נשמע חביב

שאלתי את אמא שלי איך אומרים 'ישראל' ברוסית מה דעתכם על ישראלסקי?

Zot ani 1

New member
../images/Emo45.gif

לא שאני רואה הרבה הבדל בין זה שהיה למרכאות אבל אם זה עושה למישהו נעים מול העיניים שיהיה לבריאות....

Angel lips

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

Angel lips

New member
אז ככה

במקום שכתוב נושא: באותה השורה לים בסוגרים בשחור יש סמליים וסימנים לנושא אז אתה לוחץ על זה בחור סמל ועל ידיי כך שאתה לוחץ עליו הוא מופיע אצלך.

p i n g o

New member
הודעה לכל הגולשים בפורום ../images/Emo24.gif

מקריאת ההודעות פה בימים האחרונים, עושה רושם שהיו פה כאלה שנפגעו מהדברים שאמרתי. דבר ראשון שיהיה ברור, לא באתי בשום הצעה לשנות פה אף אחד. ההודעה הראשונית שלי באה כתוצאה מתסכול שהרגשתי בפנים ושלחתי אותה בלי לחשוב יותר מדי... אם מישהו פה נפגע מדבריי אז אני לוקח הכל בחזרה - כל מה שאמרתי באמר בסופו של דבר למטרה טובה - "קירוב לבבות" כמו שאומרים, ולא ההיפך! אני חושב שהפתרון שקיריל מציע הוא פשרה מכובדת הן לרוסים יהודיים, לא יהודיים והן ל"צברים" שיירצו גם כן לכתוב בפורום ולגלות שרובכם בכלל לא כאלה גרועים, ושהמיתוסים והסטיגמות הם רק מיתוסים וסטיגמות, ושרובכם אחלה אנשים!
אז... שולם?

Lara F

New member
כן...

מצטערת אם נפגעת... כוונתי לא הייתה להעליב...

למעלה