לאורך כל השרשור דיברתי אליך בכבוד
תמצא לי פעם אחת שבה קיללתי אותך או התייחסתי אלייך לא בכבוד. לעומת זאת אתה החלטת לרדת לפסים אישיים כבר בהתחלה, ועד עכשיו המנהג הזה שלך לא נעלם. הבעתי את דעתי בכבוד, לא נאה לך? תסביר לי למה אני טועה- בצורה מכובדת. המקום הזה לא קשור אליי? אז אני מבין שכן, הפורום הזה מיועד רק לרוסים, ובמקרה כזה כל שנותר לי לעשות הוא להצטער על הצביעות האיומה שחוגגת כאן. עלק "הפורום מיועד לכולם"... עם כל הודעה שלך או של כל "רוסי מתורבת" אחר, רואים כמה כבוד יש כאן לשונה. ואז עוד נפתחים לי כאן אלפי שרשורים מתבכיינים על הישראלים שלא מכבדים את הרוסים... מסתבר שכל ההאשמות האלה באות כדי לחפות על חוסר הסובלנות של רובכם כלפי החברה הישראלית ולא להיפך. פסיכולוגיה הפוכה מה שנקרא. לא יעזור לך בכמה מילים יפות תשתמש ובאיזו מידת רהיטות תתבל את דברייך, עובדתית אני ניסיתי לנהל פה דיון מכובד ובוגר, ומי שהרס אותו עם קללות והשמצות אישיות חסרות כל בסיס הוא אך ורק אתה. נו, איפה החכמולוג ההוא שטען שמזרחיים לא מקבלים חינוך נורמלי...?
מבחינתי הדיון הזה נגמר, לאור בקשת המנהל. כל הודעה שתוסיף כאן תהיה אך ורק לרעתך, כולם הבינו את זה והגיע הזמן שגם אתה תבין.