פתרון לשם הפורום
היכנסו...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך
../images/Emo31.gif

גם בגלל שהייתי חייב להרוס
|מיוחד| וגם כי אני לא רואה הבדל מהותי, ולא רואה איך הצ'ופצ'יקיים האלה ישנו משהו במוחו של ישראלי שיתקל בשם הפורום בפעם הראשונה. אני אישית הייתי מקבל את אותו הרושם שקיבלתי לפני השינוי.

vk3

New member
התפלא... |מנייק|

הצ'ופצ'יקים הללו אכן משנים משהו במוחם המעוות...

זה כי אתה חתיכת דמגוג...

וכל דבר מפריע לך... ובל דבר אתה צריך להתערב. צא כבר מפוזת "אני רוצה לחולל צדק חברתי במדינה", צא מזה כבר!!!

שוב שכחת לקחת תרופות?o_O

מה צדק חברתי? מה הקשר עכשיו? ודמגוג...? בכלל טרחת לבדוק פעם מה המילה הזו אומרת? פתח מילון ותקרא את הפירוש, ואז שב ותחשוב עם עצמך, אם זו עדיין מילה מתאימה. אמרתי את דעתי- שזה לא ישנה שומדבר. מכאן ועד התקפות מוזרות [שהיו צריכות להמחק, אדון מנהל] שאין להן שום קשר למה שאמרתי- הדרך ארוכה.

איזה חוכמולוג....

אתה תלמד אותי???!!! אתה מנסה לשכנע פה אנשים תוך כדי הצגת עובדות שגויות למה צריך להחליף לפורום ת'שם ולמה שם הפורום פוגע בציבור ה"לא רוסי"... אז אל תנסה לשחק אותה חוכמולוג ולנסות להוציא אותי מטומטם כי היחיד שנשמע כאן מטומטם הוא לא אחר מאשר ....אתה!!! ואין בכלל סיבה למחוק ת'את ה"התקפות" האלו...זה שאתה מנהל פורום ושם אתה משליט ת'דיקטטורה שלך ומוחק כל מה שלא מוצא חן בעיניך או כל מה שאתה לא מסוגל להתמודד איתו זה כבר בעיה שלך... לא חרגתי מכללי הפורום ככה שהטענות שלך הן מצוצות מהאצבע... יום טוב...

חבל שאתה תוקפני לחינם.

תרגע, תתקרר טיפה ותחשוב על זה ברצינות. לא הצגתי שום עובדות, הצגתי דיעה ועל דיעות לא מתווכחים. אני לא אנסה לשנות את דעתך, ואתה לא תנסה לשנות את דעתי. או שמא כן, ואז אתה הופך לדיקטטור? מממ...
בפורום אריאל אני מוחק את מה שנוגד את כללי הפורום- לפעמים זה נראה כאילו אני מוחק מה שנראה לי, אבל הנה, אני מתמודד איתך יפה מאוד ואני יכול גם להמשיך עם זה- אם זה לא היה נוגד את תקנון המנהלים [שעליו קיריל ישמח להסביר לך, אני מאמין]. אבל מאחר וזה כן נוגד- אני אחתום את הויכוח העקר הזה כאן. מקווה שהבנת את הפואנטה, ואם לא, אשמח להסביר לך אותה במסרים.

מוקדש במיוחד בשבילך ../images/Emo140.gif

דיקטטור- רודן, שליט, שסמכות שלטונו אינה מוגבלת. ועכשיו נשב כולנו ונחשוב מה הקשר.

לההה...אתה הפטתי מבין שנינו...

אין לך מה לעשות אז אתה נדחף למקומות שלא קשורים אליך רק בשביל ליצור מהומות ולהביע ת'דיעה השלילית שלך... שים לב שבכל הודעה שלך אתה מנסה לצאת נגד... אתה מדבר שטויות ללא גבול... ולהתווכח איתך או לנסות להראות לך כמה אתה לא צודק זאת מבחינתי עבודה סיזיפית, ככה שהעלוב היחיד פה...

לאורך כל השרשור דיברתי אליך בכבוד

תמצא לי פעם אחת שבה קיללתי אותך או התייחסתי אלייך לא בכבוד. לעומת זאת אתה החלטת לרדת לפסים אישיים כבר בהתחלה, ועד עכשיו המנהג הזה שלך לא נעלם. הבעתי את דעתי בכבוד, לא נאה לך? תסביר לי למה אני טועה- בצורה מכובדת. המקום הזה לא קשור אליי? אז אני מבין שכן, הפורום הזה מיועד רק לרוסים, ובמקרה כזה כל שנותר לי לעשות הוא להצטער על הצביעות האיומה שחוגגת כאן. עלק "הפורום מיועד לכולם"... עם כל הודעה שלך או של כל "רוסי מתורבת" אחר, רואים כמה כבוד יש כאן לשונה. ואז עוד נפתחים לי כאן אלפי שרשורים מתבכיינים על הישראלים שלא מכבדים את הרוסים... מסתבר שכל ההאשמות האלה באות כדי לחפות על חוסר הסובלנות של רובכם כלפי החברה הישראלית ולא להיפך. פסיכולוגיה הפוכה מה שנקרא. לא יעזור לך בכמה מילים יפות תשתמש ובאיזו מידת רהיטות תתבל את דברייך, עובדתית אני ניסיתי לנהל פה דיון מכובד ובוגר, ומי שהרס אותו עם קללות והשמצות אישיות חסרות כל בסיס הוא אך ורק אתה. נו, איפה החכמולוג ההוא שטען שמזרחיים לא מקבלים חינוך נורמלי...?
מבחינתי הדיון הזה נגמר, לאור בקשת המנהל. כל הודעה שתוסיף כאן תהיה אך ורק לרעתך, כולם הבינו את זה והגיע הזמן שגם אתה תבין.

vk3

New member
זה לא יעלה על הדעת...

אתה שם
מה אתה עושה
באיזה חוסר כבוד אתה נוהג אליו
מה זאת אומרת שהוא נדחף
הפורום הזה פתוח לכול או שמא אני טועה
מצטער לאמר לך, אבל חוץ מזה שאתה נשמע אנטי, אתה גם פוגע בכבודו, גם יורד לתת רמה וגם עושה רושם מאוד שלילי שאנחנו פורום שדוחה ישראלים. אין אצלנו בפורום עלובים... אני ממליץ לך בחום שתסביר את עצמך והפעם בצורה קצת יותר מכבדת...

vk3

New member
../images/Emo51.gif על התזכורת ../images/Emo8.gif

אבל כול עוד ההתקפות לא עוברות על נהלי הפורום... מצידי המשיכו עד מחר. ומה בדיוק הרושם שאתה קיבלת מהשם

למעלה