צ'אט עם ג'ארד היום

../images/Emo41.gif צ'אט עם ג'ארד היום ../images/Emo41.gif

בשעה 4 לפנות בוקר בIM במייספייס!

i am777

New member
טוובבב

אז איפה להכנס במייספייס<? אני לא כל כך מכירה...

DarkSecretLove

New member
אוקי קבלנו חצי תשובה..../images/Emo13.gif

החברים שלנו אמרו,שהם הולכים לעשות סיבוב הופעות[עולמי] בקיץ-תחילת סתיו.[לא נאמר אם הם יבואו ספציפית לפה,אלא לכל מני מקומות באירופה,למרות שישראל הוזכרה] טומו פשוט אוהב אותנו זה לא יאומן !
אני מאוהבת בו קשות עכשיו XD

i am777

New member
הוזכרה כי שאלתי אלף פעם , עד שהם ראו

את זה...הם התייחסו. אתם לא מבינות איך התלהבתי.... , זה היה כזה מגניב... אני רואה כבר את ההופעה שאני נמצאת בה חחח־ יויויויייאאאא זה היה גדוולללל!

קיץ תחילת סתיו? כאילו השנה?

אוי נו פאקיןפאקפאקפאפקפאקפאקפאקיןפאק. אפשר פירות של מה היה עם תומו וג'ארד? גרסיאס. אוף. אני צריכה ללכת להיות נציגה בכל מיני מקומות היום ולא יכולתיל הכנס
. קיצר. שימו פה פירוט יותר מלא. מה הוא אמר מה היא אמרה מה... אני מקווה שאני אוכל לקבל אישור לטוס לחו"ל. יואו.

*פירוט

ובאיזה מצב ישראל הוזכרה. בבולשיט של.. "נעשה כל יכולתינו כדי לבוא" או.. מה?

TA127

New member
אומג שמישהו יגיד כבר איך היה בSUMMIT

בא לי לשמוע איך היה ואם האלבום החדש שלהם טוב וזה... אם הם יבואו לפה זה יהיה היום המאושר בחיי T___T

הם לא השמיעו את האלבום באירוע

הם רק הקלליטו עם כולם שיר. וכדי לראות באמת מה קורה צריך להסתכל ברישמי או לחכות לבנות שיחזרו. כי לאירוע אסור היה להביא פלאפונים ומצלמות

למה להם?..../images/Emo4.gif

הם כתבו מפורשות במייל שהם הולכים לאכוף את החוקים באופן גורף, כלומר, שכולם יעברו בדיקה לראות שאין עליהם שום פלאפון סלולרי או מצלמה. אם זה מודלך לאינטרנט זה הורס להם את המכירות של הדיסק
מעריצים שהגיעו לשם הגיעו לאירוע שלא שילמו עליו כסף, בגלל שללהקה היה חשוב שהם יהיו שם. היו שם נציגים מכל העולם. למה לעזאזל להרוס את זה בלהכניס בהחבא מכשיר שהם ביקשו מפורשות לא להכניס ולהרוס להם מכירות של דיסק? אני לא מאמינה שמישהו עשה את זה. ואם כן אז כל המעריצים יכולים להגיד שלום לאירועים מהסוג הזה.

אתה יכול לקרוא לי נאיבית ../images/Emo9.gif

אבל אני באמת מקוה שאנשים הלכו לפי החוקים. עד עכשיו לא ראיתי ולו תמונה אחת מתוך האירוע באינטרנט. שזה... טוב.. באמת מסויימת

RenanaD

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שהם בכלל עובדים אצלך... חלק מהאנשים לא הצליחו לראות אותם, ואני ביניהם

adiiiXD

New member
תודה ענקית!!!

הוא אמר שם כל כך הרבה דברים חשובים , תודה תודה תודה .

תודה יקירתי!

אני מקווה שגם הלהקה תפרסם קצת תמונות בקרוב. שמעתי מאופק ש בצ'אט הם הראו את הספר מחזור

למעלה