מפרטת ../images/Emo13.gif
אוקי אז כן איך שהוא הצלחתי להחזיק מעמד עד 4 לפנות בוקר[למרות שהיה יום לימודים למחרת]. עם הרבה שעונים מעוררים ,ועם סתיו שהחזיקה לי את היד חצי מהדרך
.וזה היה שווה כל שניה של אי שינה. אוקי כמובן היה כאוס מוחלט לפני הצ'אט כי אף אחד לא ממש ידע איפה הוא,כולנו ישבנו בציפיה כשהבנים עלו על מסך המייספייס הרגיל שלהם בתמונה מקושטת למדי של טומו,שאנון וג'ראד יקירינו האהובים שיושבים להם בביתם בלוס אנג'לס ,ומאחוריהם הקיר המאד מקושקש. המון שאלות זרמו שם;האם אתם חושבים על לשלב עוד אמנים כמו קאנייה ווסט? כמה שאלות על התביעה,שאלות על מה הם עושים כשיש להם מחסום כתיבה,מאיפה הגיעו רעיונות לשירים וכו [מסתבר ששיר אחד מקורו בעצם מזה שג'ראד ראה עכביש ענק פשוט גוסס ומת לידו,זה נתן לו רעיון לשיר-אני לא זוכרת איזה שיר אבל הוא אמר את השם שלו]. שאלו אותם,איזה שיר הם הכי אוהבים באלבום החדש-התשובות היו-קינגס אנד קווינס,והוריקיין. שאלו אותם גם איזה שיר הם חושבים שהם עבדו עליו הכי הרבה ,שהתשובה הייתה גם הוריקיין. כמה אנשים הודו להם על כך שהוציאו אותם מדיכאון,שעזרו להם כשהחיים שלהם היו קשים,והבנים חייכו ואמרו תודה רבה. שאנון וג'ראד רצו לשלוח הודעה לכולם בטוויטר[בשידור חי] והסוכנת של MYSPACE פשוט צעקה עליהם ,זה היה כזה מצחיק,[שאנון ניסה לשלוח הודעה מאחורי הגב שלה וזה לא הלך],גם היו דיבורים על הצ'אט בKYTE שזה היה פשוט מטורף,[אם תכנסו עכשיו לצ'אט יהיו שם בערך 80 איש,בערב של הצ'אט היו שם יותר מ 3000 איש!] בשלב כל שהוא של הראיון ג'ראד אמר " אנחנו מקבלים גם המון שאלות אם נבוא לאירופה" ואז התחילו להביא הרבה דוגמאות,הונגריה,נרווגיה,וכו' ואז טומו יקירינו אמר שגם ישראל. ג'ראד אמר שהם הולכים לעשות סיבוב הופעות ע-נ-ק סביב העולם ושהם יגיעו למדינות שהם לא הגיעו אליהן לפני. אני מקווה שזה אומר שיש לנו תקווה עדיין,הם הזכירו אותנו משמע הם מכירים בקיום שלנו וברצון שלנו שהם יגיעו,שזה הדבר שבעצם רצינו להגיע אליו. הראיון רק המשיך ונהיה מצחיק יותר ויותר,לא הפיסקו לצחוק על טומו שהוא צריך להוריד את החיה הזאת שגדלה לו על הפנים,על שאנון צחקו כי הוא נראה כ"כ מוזר עם המשקפיים האלו עליו. ג'ראד הראה לשניה את הYEARBOOK[שנראה מדהים ד"א],היו גם שטויות עם חבילה של שיבולת שועל,ותרנגולת צעצוע. היה אפשר לראות שהבנים לא רצו לגמור את הראיון הזה,הם באמת נהנו,הסוכנת של MYSPACE[נקרא לה ככה] שקראו לה שלי[אין לי מושג למה אני זוכרת את כל הפרטים הקטנים האלו,אנא סלחו לי
] אמרה להם שהם צריכים לסיים את ראיון,והם פשוט המשיכו והמשיכו בלי ממש לשים לב אליה ..[שאנון באיזה שהוא שלב פשוט צחק לה בפנים]. ככה בעצם נגמר הראיון,הבנים אמרו שהם מודים לכולם שהגיעו,ושאוהבים אותנו. מקווה שזה סיכם את הצ'אט המטורף הזה,בדרך מובנת,כי זה היה פשוט הזוי מה שהלך שם.