צ'אט עם ג'ארד היום

i am777

New member
הם לא הולכים לבוא....

מה שבטוח , עכשיו זה הדבר האחרון שהם חושבים עליו. הם ענו על שאלות של המעריצים וכל שניה מישהו רשם להם בואו לאנגליה ושטויות כאלה. הם צחקו על זה שכל שנייה רושמים להם HOTTT וכמה שהם חתיכים חח....... הם מקסימים...

וואו חלי את ממש אופטימית.

קודם כל אל תשמעי כל כך נחרצת. עם גישה כזאת בחיים לא נצליח לגרום להם לבוא. הם יבואו. פשוט צריך לדבר עם האנשים הנכונים ולהוכיח שיש להם מספיק קהל, כי קהל שווה כסף, ואם יש הרבה כסף, אז כמו כל להקה אחרת, הם יבואו. ובטח שהם יחשבו על זה אם הם חושבים על סיבוב הוםעות כלל עולמי. הם הרי אמרו ארה"ב ואירופה. פעם קודמת שדיברנו איתם, לפני התביעה של וירג'ין הם אמרו שבטור הבא באירוםה כוללים את ישראל, או לפחות זה מה שוירג'ין אמרו. עכשיו צריך לעשות את כל התהליך מחדש אבל יש לנו סיכוי טוב להצליח. אבל עם גישה כזאת.. לא נצליח. אז יאללה. תתעודדי

LoveJared16

New member
אני איתך

ואו, רק מהמחשבה על הופעה שלהם בארץ מכה בי אופוריה רצינית

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif אני מכירה מלא אנשים

שילכו להופעה שלהם אם הם יבואו לארץ *הלוואיהלוואיהלוואי* ^.^

i am777

New member
תשימי לב למה שקורה היום

הרבה להקות נזכרו לבוא שהם כבר בני שמונים. אני פשוט חושבת שאם מישהו ירצה לראות אותם בהופעה יצטרך לנסוע. ואני מאוד אופטימית! - זה לא קשור... מה שכן הם הזכירו את אפגניסטן ואזזז ישראל....חח....

למי את מתכוונת?

לפול מקארטני? לדפש? קודם כל זה לא נכון, נייטוויש היו פה והרבה להקות מטאל באות וכאלה. כשהם עדיין צעירות. את יודעת למה הם באים בשלב יחסית מאוחר של הקריירה שלהם? כי אז הם כבר ממש מבוססים מבחינה פרסומית בעולם. להקות כמו 30, שנגיד ממלאות אולמות של 4000-7000 איש בערך לא יבואו כי תכלס זה לא שווה להם בכלל. מה זה 7000 איש לאומת דפש מוד, להקה שקיימת כבר 30 שנה, שמופיעה במקומות של 30 אלף איש?! אז כבר שווה להם לבוא. טוקיו הוטל באו כשהיה להם כאן קהל של 7000+ איש. ברגע ש30 יוכלו למלא אולמות ברמה שכזאתי אז כבר לא תהיה להם בעיה. וכיוון שהם בדרך הזאת, אז אני אופטימית. הם גם לא באו לאירופה, שימי לב, עד ABL כי הם הופיעו במקומות מאוד מאוד מצומצמים. אותו דבר תופס גם לגבי HIM לדוגמא. מתי הם התחילו סיבוב הופעות באנגליה? שזה בערך ה---מקום להופיע בו באירופה? רק כשהם ממש התחילו למלא מקומות. את מסתכלת על להקות ממש מפורסמות שבאות לכאן עכשיו, אבל תכלס, יש גם הרבה להקות מטאל שבאות לכאן, והן ממש לא בנות 80. כריס קורנל בא, ניין חוזרים כניראה..

i am777

New member
אוקיי ,

דבר ראשון , כמו שזה נראה כל הלהקות האלה באמת נזכרו לבוא. כולנו פה רוצים ש30 יבואו וצריך לראות מה קורה עם זה. אני , לפי התגובה שראיתי מהם...הם זרקו את זה סתם ככה באוויר. את יכולה להגיד לי , כי אני באמת לא יודעת איך זה מתקדם?... מה מתקדם?...ומה אנחנו יכולים לעשות בשביל להביא אותם לפה

אז ככה

לאחרונה זה לא התקדם, מא התביעה עם אמי וזה. אבל עכשיו שזה נגמר.. אז אפשר להמשיך. אני לא יודעת ממש איך זה מתקדם. דיברנו עם חברת הפקה שדיברם עם אמי, אמרתי את זה כבר מיליון פעמים. דיברנו עם 30..אנחנו רישמיים במייספייס שלהם, קיצר.. הם שמים לב וזה. צריך לתת לזה זמן

DarkSecretLove

New member
עדיין מעוניינים בפירוט?

כי אם כן רק תגידו,אני מוכנה לרשום. פשוט ראיתי שהעלו כתבה כל שהיא.. just say the word ואני אפרט יום מעולה לכולם

DarkSecretLove

New member
מפרטת ../images/Emo13.gif

אוקי אז כן איך שהוא הצלחתי להחזיק מעמד עד 4 לפנות בוקר[למרות שהיה יום לימודים למחרת]. עם הרבה שעונים מעוררים ,ועם סתיו שהחזיקה לי את היד חצי מהדרך
.וזה היה שווה כל שניה של אי שינה. אוקי כמובן היה כאוס מוחלט לפני הצ'אט כי אף אחד לא ממש ידע איפה הוא,כולנו ישבנו בציפיה כשהבנים עלו על מסך המייספייס הרגיל שלהם בתמונה מקושטת למדי של טומו,שאנון וג'ראד יקירינו האהובים שיושבים להם בביתם בלוס אנג'לס ,ומאחוריהם הקיר המאד מקושקש. המון שאלות זרמו שם;האם אתם חושבים על לשלב עוד אמנים כמו קאנייה ווסט? כמה שאלות על התביעה,שאלות על מה הם עושים כשיש להם מחסום כתיבה,מאיפה הגיעו רעיונות לשירים וכו [מסתבר ששיר אחד מקורו בעצם מזה שג'ראד ראה עכביש ענק פשוט גוסס ומת לידו,זה נתן לו רעיון לשיר-אני לא זוכרת איזה שיר אבל הוא אמר את השם שלו]. שאלו אותם,איזה שיר הם הכי אוהבים באלבום החדש-התשובות היו-קינגס אנד קווינס,והוריקיין. שאלו אותם גם איזה שיר הם חושבים שהם עבדו עליו הכי הרבה ,שהתשובה הייתה גם הוריקיין. כמה אנשים הודו להם על כך שהוציאו אותם מדיכאון,שעזרו להם כשהחיים שלהם היו קשים,והבנים חייכו ואמרו תודה רבה. שאנון וג'ראד רצו לשלוח הודעה לכולם בטוויטר[בשידור חי] והסוכנת של MYSPACE פשוט צעקה עליהם ,זה היה כזה מצחיק,[שאנון ניסה לשלוח הודעה מאחורי הגב שלה וזה לא הלך],גם היו דיבורים על הצ'אט בKYTE שזה היה פשוט מטורף,[אם תכנסו עכשיו לצ'אט יהיו שם בערך 80 איש,בערב של הצ'אט היו שם יותר מ 3000 איש!] בשלב כל שהוא של הראיון ג'ראד אמר " אנחנו מקבלים גם המון שאלות אם נבוא לאירופה" ואז התחילו להביא הרבה דוגמאות,הונגריה,נרווגיה,וכו' ואז טומו יקירינו אמר שגם ישראל. ג'ראד אמר שהם הולכים לעשות סיבוב הופעות ע-נ-ק סביב העולם ושהם יגיעו למדינות שהם לא הגיעו אליהן לפני. אני מקווה שזה אומר שיש לנו תקווה עדיין,הם הזכירו אותנו משמע הם מכירים בקיום שלנו וברצון שלנו שהם יגיעו,שזה הדבר שבעצם רצינו להגיע אליו. הראיון רק המשיך ונהיה מצחיק יותר ויותר,לא הפיסקו לצחוק על טומו שהוא צריך להוריד את החיה הזאת שגדלה לו על הפנים,על שאנון צחקו כי הוא נראה כ"כ מוזר עם המשקפיים האלו עליו. ג'ראד הראה לשניה את הYEARBOOK[שנראה מדהים ד"א],היו גם שטויות עם חבילה של שיבולת שועל,ותרנגולת צעצוע. היה אפשר לראות שהבנים לא רצו לגמור את הראיון הזה,הם באמת נהנו,הסוכנת של MYSPACE[נקרא לה ככה] שקראו לה שלי[אין לי מושג למה אני זוכרת את כל הפרטים הקטנים האלו,אנא סלחו לי
] אמרה להם שהם צריכים לסיים את ראיון,והם פשוט המשיכו והמשיכו בלי ממש לשים לב אליה ..[שאנון באיזה שהוא שלב פשוט צחק לה בפנים]. ככה בעצם נגמר הראיון,הבנים אמרו שהם מודים לכולם שהגיעו,ושאוהבים אותנו. מקווה שזה סיכם את הצ'אט המטורף הזה,בדרך מובנת,כי זה היה פשוט הזוי מה שהלך שם.

etmiys

New member
וואו! זה נשמע אדיר...

אני כל כך מצטערת שלא יכולתי להיות חלק מזה..

just sashka

New member
איזה חבל...../images/Emo10.gif

חבל שאין לי מיספיס או איפה שזה לא היה... היתי מתה ליראות אותם...

למעלה