ענת קלטה את אתי וניסתה להסביר לענבר ואיילת. בשיחה עם ענת וענבר אתמול נחשף שענבר אמרה לה לא לדבר איתן על הנושא . הדברים שאתי אמרה לה רק אישרו את כל מה שענת חשבה על אתי והצורה שענבר ניסתה לגונן על אתי היתה פשוט מגעילה כאלו דברים טיפשיים יצאו לה מהפה. כמו שענת אמרה למה היא לא נכנסה למלחמה על הערה של אתי על הקפה היא לא תרד לרמה הזו. לענת יש הכי הרבה סיכוי להיפגע שיזרקו לה את ההפרעות אכילה בפנים אבל היא תמשיך לנסות ולראות את אתי כפי שהיא אבל כרגע היא לא יכולה לחשוף את אתי הבנים לא נותנים לה גב. כל מה שהיא צריכה זה רק לשכנע את ענבר ואיילת לפקוח ולראות את הדברים כפי שהם. אם יהיה צורך ויגיע היא גם תתעמת עם אתי. כרגע היא לא מספיק חזקה אז מספיק שתנסה לשכנע את ענבר
http://dor.walla.co.il/?w=//1847628/@vod ואיתן באמת מאמין שזו אתי שהיא השפעה רעה על קרן. אי אפשר להשפיע על בנאדם שיש לו לב טוב במשך כ"כ הרבה זמן. זה טבוע בקרן להיות "מלכת הכיתה". וקרן מסכימה איתו עוד... איפ
איזה תבלינים שבא לך.. זה בד"כ צ'ילי, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל שחור.. שום כמובן מטוגן לפני כן עם הבצל.. ו10 דקות לפני שמכבים את הגז לשים כמה עלים של פטרוזיליה.
על בחורה שהצטרפה אליו ואל חברים שלו בטיול עם רכב בדרום אמריקה כל אחד היה צריך לשלם דולר ליום על ביטוח לרכב ולהשתתף בהוצאות דלק ובסוף היא החליטה "להבריז" להם ולהישאר באיזו עיר. היתה לה דלקת עיניים ובמשך הטיול כל החברים חוץ מבן נדבקו בדלקת והוא היה צריך לנהוג שלושה ימים. בסוף כשהם הגיעו לאיזו עיר בברזיל הוא ראה את הבחורה ברחוב והתחיל לצעוק עליה שהיא הרסה להם את הטיול הוא אמר שהוא ירד עליה כ"כ הרבה באמצע הרחוב ושהוא גרם לה לבכות בטירוף ושבחיים לא ראה מישהו בוכה ככה. בן אדם מחריד, אבל מה אפשר לצפות מבן אדם שיורה ביונים. בא לי להקיא ממנו.
והוא עוזר פרלמנטרי, לא פלא שהמדינה שלנו נראית ככה, אלה הם האנשים שבסופו מייצגים את האינטרסים של הציבור בממשלה... אדם רדוד חסר ערכים ומוסר. אם הייתי אימא שלו\אח שלו הייתי מתבייש\ת עד עמקי נשמתי!