לא מותק, את הורודים והכחולים הוא לקח את האדומים והלבנים הוא שכח... אילנה לא שם להזכיר לו...
ב בלה קאלן New member 1/7/11 #54 לא מותק, את הורודים והכחולים הוא לקח את האדומים והלבנים הוא שכח... אילנה לא שם להזכיר לו...
איבונה3 Well-known member 1/7/11 #56 אוי אני ממש דואגת לאלבז ה"צדיק" מי יגיש לו את ה"אוכל" בשבת בחדר האטום ????? אילנה לא שם...רוחמה נשואה...אולי אדם ???
אוי אני ממש דואגת לאלבז ה"צדיק" מי יגיש לו את ה"אוכל" בשבת בחדר האטום ????? אילנה לא שם...רוחמה נשואה...אולי אדם ???
איבונה3 Well-known member 1/7/11 #57 ישי לוי הופיע בערוץ 2 ולפי ההתנהגות שלו הוא היה על או .....חבל....
מ מיק101 New member 1/7/11 #70 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שוב היית ב
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שוב היית ב
י ידידותי לסביבה88 New member 1/7/11 #82 תודה, מיק קשה לי לצפות בתוכנית בגלל שאני לא סובל את גואל והוא ממש מגעיל אותי
י יעללה7 New member 1/7/11 #84 אילנה "בחוץ הבנתי שהרייטינג של משהו...."|חרדי לקלקל... אחרי המבול..... אני קנאית....ואמיתית..... חבל ! יכלה לצאת יותר גדולה... והגיחוך בצוותא עם רן ודנה על רוחמה....לא מתאים מזל שהראיון היה קצרצר..קילקלה מספיק לערוץ 24
אילנה "בחוץ הבנתי שהרייטינג של משהו...."|חרדי לקלקל... אחרי המבול..... אני קנאית....ואמיתית..... חבל ! יכלה לצאת יותר גדולה... והגיחוך בצוותא עם רן ודנה על רוחמה....לא מתאים מזל שהראיון היה קצרצר..קילקלה מספיק לערוץ 24
D didush100 New member 1/7/11 #25 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתי החתונה אני רוצה לעשות פן
איבונה3 Well-known member 1/7/11 #38 רוצה טרמפ? אני מגיעה בקורקינט.. הייתי מזמינה גם את didush אבל חבל על הפן....