רוחמה חלשה-אמנם יש לה קול נעים אך חשובה המקצו
ל לואיזה7 New member 21/6/11 #22 שיפוט לא אובייקטיבי ב"היכל התהילה" : קיראו : בקישור המצורף : שיפוט לא אובייקטיבי
יוליקה Member מנהל 21/6/11 #5 רוחמה זמרת מקסימום של חדר אמבטיה אין לה דינמיקה אינה מסוגלת לעלות אוקטבה במקום שתתאים עצמה לכתוב עושים לה עיבוד שיתאים לקול החלש שיש לה... היא נישארה אחרי כל השנים זמרת של להקה צבאית... היום היא מתאימה לערב שירה בציבור... חבל על דפנה ערמוני - מגיע היה לה לשרוד
רוחמה זמרת מקסימום של חדר אמבטיה אין לה דינמיקה אינה מסוגלת לעלות אוקטבה במקום שתתאים עצמה לכתוב עושים לה עיבוד שיתאים לקול החלש שיש לה... היא נישארה אחרי כל השנים זמרת של להקה צבאית... היום היא מתאימה לערב שירה בציבור... חבל על דפנה ערמוני - מגיע היה לה לשרוד
BEAUTY האחת New member 21/6/11 #7 מסכימה , רוחמה הכי חלשה בביצועים בבית לא מבינה איך זמרים טובים יותר הלכו אני חושבת שהיא מיצתה. היא פשוט נשמעת מזעזע בחזרות עכשיו , כל כך מתקשה .
מסכימה , רוחמה הכי חלשה בביצועים בבית לא מבינה איך זמרים טובים יותר הלכו אני חושבת שהיא מיצתה. היא פשוט נשמעת מזעזע בחזרות עכשיו , כל כך מתקשה .
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #10 עפ"י המנגינה-../images/Emo79.gifהקול אובד במקום../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif
ב בוףברכה New member 21/6/11 #12 פחחחחחחחחח...... ...איה..הקול...של רוחמה??... ........העיקר...שתמיר...יודע...לעבוד"..איתה...
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #13 תמיר מעבד מעולה... אין פלא שהוא ונחמה (לא רוחמה ) הצליחו בגדול עם אתניX.
ב בוףברכה New member 21/6/11 #28 תמיר...חבל"ז... ,חוץ מהעיבודים ..הלוואי עליי..ת'נחת רוח שלו...איזה איש..פששששש גם עמוס בן-דוד..אני...מבסוט עליו..
תמיר...חבל"ז... ,חוץ מהעיבודים ..הלוואי עליי..ת'נחת רוח שלו...איזה איש..פששששש גם עמוס בן-דוד..אני...מבסוט עליו..
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #33 חופשי ../images/Emo45.gif (לגבי תמיר) לא מכיר את עמוס בן דוד. הוא נגן בלהקה?
ב בוףברכה New member 21/6/11 #48 עמוס.. בן -דוד..זה הקירח..מכוכב נולד.. הוא מעבד בכוכב נולד...(לא ערן..מיטלמן...