השתגעת, שיגיד שהטרדתי אותו מינית?
מ מיק101 New member 21/6/11 #76 השתגעת, שיגיד שהטרדתי אותו מינית?../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #60 טוב, אם לאניני טעם... אז שתלך למאסטר שף. בינתיים, כל פעם יש לה תירוץ אחר למה הביצוע על הבמה לא יצא לה טוב. פעם זה הסרטון שהראו לה לפני. פעם זה בגלל שהיא בחרה אחרונה. פעם זה בגלל האוירה בהיכל. הרבה "פעמים" יש לה.... העיקר שהאוהבים...אוהבים
טוב, אם לאניני טעם... אז שתלך למאסטר שף. בינתיים, כל פעם יש לה תירוץ אחר למה הביצוע על הבמה לא יצא לה טוב. פעם זה הסרטון שהראו לה לפני. פעם זה בגלל שהיא בחרה אחרונה. פעם זה בגלל האוירה בהיכל. הרבה "פעמים" יש לה.... העיקר שהאוהבים...אוהבים
S schmoopy New member 21/6/11 #58 משה היה אומר שהם לא יודעים לשיר, רחמנא ליצלן אם כי עכשיו שמעתי את אדם בשיר של יהודית, עלא פנים אריק סיני שר העים בלי פרטנציות וזה מוסיף לו נקודות. מה קורה? מוטסק?
משה היה אומר שהם לא יודעים לשיר, רחמנא ליצלן אם כי עכשיו שמעתי את אדם בשיר של יהודית, עלא פנים אריק סיני שר העים בלי פרטנציות וזה מוסיף לו נקודות. מה קורה? מוטסק?
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #66 במצבם... משה היה עולה לשיר בעצמו. אם הם יכולים... אז למה כבד פה לא יכול
S schmoopy New member 21/6/11 #72 לפחות למשה היה מטה תמיכה../images/Emo6.gif אפילו שנכרחה לשונו, ה' היה עמו ויצאה בשבילו בת קול יפהפיה מהשמים ושרה דבר אדוני
לפחות למשה היה מטה תמיכה../images/Emo6.gif אפילו שנכרחה לשונו, ה' היה עמו ויצאה בשבילו בת קול יפהפיה מהשמים ושרה דבר אדוני
ר רגע רק רגע Active member 21/6/11 #75 ../images/Emo12.gif רוחמה?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מיק101 New member 21/6/11 #38 ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif הדברים הולכים ונעשים קשים הזמרים די מותשים צעירים הם לא ומתחילים לראות שקשה להם גם ההדחות לא עושות להם טוב קיצ קיצ אני מחזיקה לכולם אצבעות
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif הדברים הולכים ונעשים קשים הזמרים די מותשים צעירים הם לא ומתחילים לראות שקשה להם גם ההדחות לא עושות להם טוב קיצ קיצ אני מחזיקה לכולם אצבעות
מ מיק101 New member 21/6/11 #47 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמה פתאום חסמו, גם לי הוא חסר אני הולכת לחפש אותו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמה פתאום חסמו, גם לי הוא חסר אני הולכת לחפש אותו
מ מיק101 New member 21/6/11 #53 טוב, שלחתי לו מסר שמתגעגעים אליו כאן נקוה שהוא לא תקוע באיזה מעלית, לא עלינו
נ נגההההההה New member 21/6/11 #61 חחחחחחחחח מהממת מיקי, יאללה תביאי את אלי הוא זכאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי העיקר שהוא לא חסום,
חחחחחחחחח מהממת מיקי, יאללה תביאי את אלי הוא זכאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי העיקר שהוא לא חסום,