צום קל וחתימה טובה, חברים יקרים!

גמר חתימה טובה וצום קל אחים שלי

סליחה שפגעתי פה בהרבה ואני מבין את גודל המשמעות מי שפגעתי בידיעתי או שלא בידיעתי אני מבקש סליחתו כי צריך גם לפעמים להודות בזה ולא כל יום להתנצל על דברים שבמודע או לא במודע וזה קורה לכל אחד אז אני מבקש את סליחתו ואת קבלת הסליחה שאני מבקש

עוד מעט יום כיפור אז.......

אם... פגעתי, הלשנתי, כעסתי, הרבצתי, בעטתי, שנאתי, סכסכתי, הכאבתי, ריכלתי, דיברתי, ציירתי, קפצתי, בלבלתי, קרצצתי, שיקרתי, עצבנתי, רצחתי, רימיתי, זרקתי, פתחתי, סגרתי, חישבתי, שיחקתי, חתחתי, קישרתי, הברזתי, צבעתי, קשקשתי, אהבתי, שלחתי, קיפלתי, גלשתי, ברחתי, .... אז רציתי לבקש סליחה מכולכם על כל הזמן שסבלתם ועוד תיסבלו ממני וגם זה הזמן שלי להגיד תודה לכולכם שגם ברגעים שלא הייתי כל כך סבלנית והצקתי אתם תמיד עזרתם ויעצתם אז תודה!

ToXic BoY17

New member
../images/Emo89.gifלכולם../images/Emo70.gif../images/Emo90.gifכנסו בבקשה:

צום קל לכולם! גמר חתימה טובה לכל פורום אקזיט ולכל עם ישראל
ברגעים כאלה כולנו צריכים להתאחד ולצום. זה לא רק לצום אלא גם לבקש סליחה על כל הדברים הרעים והלא טובים שעשינו השנה. כשאנחנו צמים אנחנו מטהרים את עצמנו מכל הרע ומבקשים מ-ה' סליחה וכפרה
ההגדה אומרת שכאשר יגיע היום וכל בית ישראל יעקוב עפ"י ההלכה ויצום אז שער הרחמים יפתח והמשיח יבוא! אז לכולם-
גמר חתימה טובה וצום קל

../images/Emo104.gif ערב יום הכיפור מחר ../images/Emo104.gif

לכל האנשנושים צום קל וגמר חתימה טובה ושנה טובה

HiLi88

New member
צום קל וגמר חתימה טובה לכולם../images/Emo70.gif

סליחה אם אי פעם פגעתי בכם בצורה זו או אחרת, לא התכוונתי
שיהיה לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה...
שמרו על עצמכם ואני מאחלת לכם שלא תשתעממו יותר מדי
אוהבת
קחו אם בא לכם ותעבירו לחבריכם
http://sil-forum.com/amirs_5/sorry/sorry.php?nick=%E0%F0%E4+%3D%29

בקשה ../images/Emo13.gif

יש בפורום של שירי מימון תחרות על הכינוי הטוב ביותר.. אני יודעת שהשם שלי לא כזה וואו ולא הכי מדהים אבל אם לא אכפת לכם אני אשמח אם תצביעו לי
תודה מראש! -עדי-

MaStiGaM

New member
Mום קל וגמר חתימה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

מה קורה חברס התגעגעתם אליי...

למעלה