צום קל וגמר חתימה טובה!!
מ מגה אימפריה New member 12/10/05 #20 ../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifצום קל וגמר חתימה טובה!!
ד דנדי לאב רון שחר New member 12/10/05 #24 צום קל! ממני ומקומונת רון שחר http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=9424
צ צלילוש לו2 2ופ7 New member 12/10/05 #25 שיהיה לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי\עיצבנתי או הכעסתי... שיהיה לכם צום קל, וגמר חתימה טובהה אוהבת אותכם מאוד צליל
שיהיה לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי\עיצבנתי או הכעסתי... שיהיה לכם צום קל, וגמר חתימה טובהה אוהבת אותכם מאוד צליל
מ מיימונית בדם New member 12/10/05 #26 צום לקל לכל הצמים שבינינו../images/Emo70.gif../images/Emo90.gif בשבילי זאת תהיה הפעם השניה שאני צמה ואני מקווה שזה לא יהיה קשה מדיי לא לי ולא לאף אחד אחר (לא רק מהפורום!) אני מכורה לאוכל אבל אין מה לעשות גמר חתימה טובה וצום קל לכולנו וכמובן אני סולחת על הכל ומבקשת סליחה על הכל
צום לקל לכל הצמים שבינינו../images/Emo70.gif../images/Emo90.gif בשבילי זאת תהיה הפעם השניה שאני צמה ואני מקווה שזה לא יהיה קשה מדיי לא לי ולא לאף אחד אחר (לא רק מהפורום!) אני מכורה לאוכל אבל אין מה לעשות גמר חתימה טובה וצום קל לכולנו וכמובן אני סולחת על הכל ומבקשת סליחה על הכל
T ToXic BoY17 New member 12/10/05 #31 ../images/Emo8.gif שלי זאת תהיה הפעם ה-7 ב"ה... חח לי אין בעיה עם אוכל אלא קצת עם שתיה. אבל הבעיה הכי מעצבנת שיש לי היא השיעמום אצלנו ביום כיפור הכל דומם. אין אורות. אין טלוויזיה. אין מחשב-רק אור שמשאירים דולק היום בערב והמאוורר שגם הוא נשאר דולק
../images/Emo8.gif שלי זאת תהיה הפעם ה-7 ב"ה... חח לי אין בעיה עם אוכל אלא קצת עם שתיה. אבל הבעיה הכי מעצבנת שיש לי היא השיעמום אצלנו ביום כיפור הכל דומם. אין אורות. אין טלוויזיה. אין מחשב-רק אור שמשאירים דולק היום בערב והמאוורר שגם הוא נשאר דולק
מ מיימונית בדם New member 14/10/05 #34 גם אצלנו זה ככה!../images/Emo90.gif ובאמת היה משעמם... אבל איךשהו זה עבר בשלום
M makeup אקזיט New member 12/10/05 #27 ../images/Emo41.gifצום קל וחתימה טובה, חברים יקרים! שיהיה לכם צום קל אם פגעתי בלי כוונה במישהו אני מצטערת! אוהבת את כולכם הדס
../images/Emo41.gifצום קל וחתימה טובה, חברים יקרים! שיהיה לכם צום קל אם פגעתי בלי כוונה במישהו אני מצטערת! אוהבת את כולכם הדס
מ מ י כ ל י המותק New member 12/10/05 #28 צום קל וגמר חתימה טובה!! אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו או שהוא ניפגע באיזו דרך.. אמכם סליחה!!! ושוב צום קל וגמר חתימה טובה!!!
צום קל וגמר חתימה טובה!! אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו או שהוא ניפגע באיזו דרך.. אמכם סליחה!!! ושוב צום קל וגמר חתימה טובה!!!
R reutc1 New member 13/10/05 #33 גמר חתימה טובה... מקווה שהצום עבר בקלות לכולם סליחה אם פגעתי בכם אי פעם
ל ליאור ואופיר New member 15/10/05 #39 לך אני סולח על בגידות עם סהר וסהר מבקש סליחה על זה שפיתה אותך חחח