ציונים ממבחן דצמבר 2002

pallidfool

New member
למיטב ידיעתי

זה כן באותם קנה מידה ושיטת חישוב כמו של כל האחרים (כשמציינים: "עם בונוסים")... כדי להיות בטוחה את יכולה לחשב את הציון גם ע"פ אוניברסיטת תל-אביב... בכל מקרה, הממוצע שלך יחסית גבוה, כמדומני. את יכולה לחשב באת"א את ציון ההתאמה שלך ולראות את ספי הקבלה של השנה שעברה.

לידע כללי...

ממוצע הבגרויות הוא לא באותו קנה מידה(הכונה היא לממוצע משוקלל עם בונוסים)בכל אוניברסיטה ואוניברסיטה...במיוחד לא כשמדובר בטכניון לעומת אוניברסיטאות אחרות. פייד!

dovyair

New member
108!?!?!?

הלוואי על כולנו. זה אמור להספיק לכל דבר, בתנאי שיש לך פסיכומטרי סביר (בהרבה מחלקות לא תצטרכי פסיכ´ בכלל!)

Minerva

New member
../images/Emo9.gif...

השקעתי הרבה בשביל ציונים כאלה... *מבולבלת* *מחליטה לפתוח טופיק חדש*

dovyair

New member
כמה דברים שכדאי שתדע

1. יכול להיות שתתקבל בכל זאת. 2. מקסימום תעשה מבחן משולב באפריל (ראה הבסבר שנתתי למישהו אחר אתמול) 3. ייתכן שתוכל להתקבל בבר- אילן או לכלכלה ללא חשבונאות ואז לעבור על סמך ציוני סמסטר א´. אני למדתי בב"א (כלכלה/מנ"ע, לא חשב´) ובסך הכל נחמד שם.

apl

New member
../images/Emo9.gif אם ......

אני לא בונה עליו אז קצת קשה לבנות עליי,אני מניחה... אבל 715 זה באמת ציון טוב ,וביוחד עם תעודת הבגרות טובה מבחינת יחל ...יש לך עתיד בנאדם... אתה יודע אומרים על פסיכומטרי שהיא לא משקפת את האינטיליגנציה אבל מי אני שאתווכח.. עם האלו שחושבים שזה הכל מבחינת עתיד אקדמאי וכו....

asili

New member
מה רצית ללמוד?

או מה חשבת ללמוד ואתה לא מתקבל? אז מה אם לפי מה שאתה אומר לא שווה לעשות עוד פסיכומטרי אפילו אם אני אקבל 700+

asafpp

New member
כרגע עוד לא החלטתי מה ללמוד

אבל חשבתי ללמוד את מקצועות הביולוגיה/ביוטכנולוגיה למיניהם ואליהם אני לא מתקבל בת"א. וגם להנדסת חשמל ואלקטרוניקה. אולי באונברסיטאות אחרות. זה פשוט עצוב עם תעודת בגרות כזו ועם פסיכומטרי כזה לא להתקבל, זה צריך להעציב את כולנו כי זה שוב ממחיש כמה שהשיטה של הקבלה דפוקה: לא רק שהבחינה הפסיכומטרית לא משקפת לדעתי את ביצועי הסטודנט לדעתי גם שיטת הקבלה ושערוך ציוני הבגרות דפוקה.

asafpp

New member
אתה צודק, הציון התאמה לא גבוה אבל

זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא לא מוצדק: ספרות 68 כל שאר המקצועות בין 80 ל90 (חלק קרובים ל90 וחלק ל80) אנגלית 5 יחידות- 90 מתמטיקה 5- 90 פיסיקה 5- 84 זו תעודת בגרות טובה בהחלט,למדתי מקצועות קשים ולפחות 90 אחוז היו מתחלפים עם תעודה כזו. וביחד עם 715 הייתי מצפה שזה יפתח לי דלתות, אבל לא. מה שאני אומר בעצם שלא שווה להשקיע אם אתה מקבל פחות מ95, לך תלמד 3-4 יחידות מתמטיקה ותעשה חיים.גם ככה תתקבל למה שאני יכול להתקבל עכשיו כי המערכת לא יודעת לתגמל.

דולף

New member
אה דפדפתי. אז כמה קיבלת בבחינות

שבאוגדן? הרבה יותר מבבחינה האמיתית? הן באמת כל כך קלות? 70-80 נקודות היתה ההערכה שלך אז אם אני לא טועה? כלומר קיבלת בסביבות 780-795 בבחינות של האוגדן? ואם לא (ותרשה לי להמר שלא) אולי תפרסם כאן איזו התנצלות קטנה? איזו הודאה בכך שלעיתים עדיף להתאפק קצת?

asafpp

New member
זה לא קשור, חמודי

תלוי מי עושה איתך את הבחינה. אני בטוח שטעיתי בבחינה הזו הרבה יותר שאלות מאשר בבחינות שתרגלתי.(יכול להיות גם שהצלחתי בניחושים). אני חושב שאם הבחינה האמיתית הייתה באותה רמה והייתי טועה באותו מספר שאלות כפי שטעיתי בתרגול, אכן הייתי מגיע לציון של 740-770. הבעיה היא שתרגלתי בחינות קלות מדי(מהאוגדן), ולא נערכתי כמו שצריך להופעה של שאלות קשות, אם הייתי נערך נכון הייתי מוציא ציון כזה.

asafpp

New member
אתה טענת בכלל שהטענות שלי לאוגדן

נובעות מכך שאני לא יודע למדוד זמן וכי היכולת שלי לא מספיק טובה, אל תבלבל ת.....

דולף

New member
למה לא? נשתעשע קצת.

הבנתי. זאת אומרת שאם היית מקבל בבחינה ציון פחות טוב מאשר בבחינות של האוגדן, היית בא אלי בטענות שזו ההוכחה שהבחינות באוגדן היו קלות מדי. ואם קיבלת בבחינה כמו באוגדן או אפילו יותר, אז זה רק בגלל שהבחינות באוגדן היו קלות מדי ולא הכינו אותך כמו שצריך. זאת אומרת שגזר הדין היה כבר מוכן. עכשיו היינו רק צריכים לחכות לעובדות. אבל כמובן שאנחנו גם לא נותנים לשום עובדה להפריע לנו. נכון חמודי? (אתה השתמשת במילה הזו קודם) סוחר? הצחקת אותי. אני הצעתי למישהו לקנות אוגדן? אתה חושב שמישהו מתפרנס מהאוגדנים? האוגדנים הם שירות לציבור ותו לא. כל מה שאמרתי בפורום הוא שהבחינות באוגדן הן בחינות אמיתיות שעברו בעבר. זהו. אתה לא מאמין גם לזה? אז בוא נתערב. על איזה סכום שאתה רוצה. זה הולך להיות רווח קל מאד. עוד כמה כמוך ואני באמת אוכל להתפרנס כהלכה.

asafpp

New member
חמודי? תחליף את הד´ בר´

ותוריד את היוד. אין שום קשר בין הציון שהוצאתי לרמה של הבחינות באוגדן, כבר מקודם ציינתי שהציון שלי יכל להיות יותר טוב בכל מקרה אילו תרגלתי בחינות קשות יותר. גם אם הבחינות האלה באוגדן היו בעבר, זה לא אומר שום דבר, הם עדיין יותר קלות בהרבה מאוד מהבחינה במציאות. בכל בחינה מהאוגדן בה תרגלתי סיימתי כל פרק 3-6 דקות לפני הזמן. מספר הטעויות היה נמוך בהתאם. בבחינה האמיתית לעומת זאת 4 מתוך 8 הפרקים לא סיימתי את כל השאלות בזמן, ובין 1-3 שאלות בכל ארבעת הפרקים האלה הייתי צריך לנחש. איני יודע איך אתה מרוויח מזה, אם אתה מוכר את זה או שאתה שכיר ומסייע בחיבור והפצת הבחינה, אבל ברור שלא היית מגן על זה בכזה חירוף נפש אם לא היה כרוך בכך רווח כספי. ומלמכור חבילת ניירות ב108 ש"ח אפשר בהחלט לעשות תשואה נאה. שירות לציבור עלק...תיכף אני אצביע לך בבחירות....

asafpp

New member
בוא הנה אתה חתיכת רמאי

בדיון לפני שבועיים הגנת על הבחינות של האוגדן כאילו זה ירושה של ההורים שלך שנועדה לך. לא הזכרת ולא ציינת כי אתה קשור למרכז לבחינות והערכה, למרות שזה היה ברור, כי אין אף אחד בעולם שהוא עד כדי כך משועמם להגן בחירוף נפש ובהתנשאות על הבחינות באוגדן, אלא אם כן יש לו רווח מזה. ובמקרה אני קורא עכשיו באחת ההודעות שלך על היותך קשור למרכז. עכשיו אני עוד יותר מבואס, לא רק שתירגלתי מהאוגדן המטופש ונפגע לי הציון גם פירנסתי אותך במידה מסוימת.

146 באנגלית?

יפה... העיקר שסיימת עם זה באמת ולפחות הרווחת פטור באנגלית. אולי זה לטובה שלא הוצאת ציון מספיק טוב בשביל עתודה. תלכי ותעשי צבא כרגיל כמו כולם ואחרי זה תוכלי להחליט בנחת מה את רוצה ללמוד ואולי להבחן שוב אם את צריכה

למעלה