נכון ולדאגי בכלל יש קול של ילדה קטנה
D DannyMcFly New member 31/10/09 #22 ../images/Emo189.gifנכון ולדאגי בכלל יש קול של ילדה קטנה../images/Emo6.gif
S sweet shir New member 31/10/09 #35 מתוקה, את חיה בסרט, כי זה לא הוא. זה שיר של הלהקה New Found Glory. את מוזמנת לשמוע שירים שלהם ביוטיוב, ולראות שזה אותו קול של הסולן. הם הוציאו אלבום של קאברים של כל מני שירים.. וזה היה שם. עובדה ידועה.
מתוקה, את חיה בסרט, כי זה לא הוא. זה שיר של הלהקה New Found Glory. את מוזמנת לשמוע שירים שלהם ביוטיוב, ולראות שזה אותו קול של הסולן. הם הוציאו אלבום של קאברים של כל מני שירים.. וזה היה שם. עובדה ידועה.
ל לילוש לנצח New member 30/10/09 #15 הנה עוד משהו http://www.video4viet.com/watchvide...e+Poynter+Covering+My+Heart+Will+Go+On+Lyrics כל האינטרנט כתוב שזה הוא ואתן אומרות שזה לא הוא כי "אתן מכירות טוב תקול שלו" גם אני שומעת כל הזמן שירים של mcfly וזה הקול שלו בדוק !
הנה עוד משהו http://www.video4viet.com/watchvide...e+Poynter+Covering+My+Heart+Will+Go+On+Lyrics כל האינטרנט כתוב שזה הוא ואתן אומרות שזה לא הוא כי "אתן מכירות טוב תקול שלו" גם אני שומעת כל הזמן שירים של mcfly וזה הקול שלו בדוק !
S Serena16 New member 31/10/09 #28 ללהקה שעשתה את הקאבר קוראים new found glory זה לא דאגי , בהתחלה גמאני חשבתי שזה הוא אבל מזל שלא ...
D DannyMcFly New member 31/10/09 #34 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifלמה מבואסת? אפשר לחשוב כולה שיר..של הלפרקוני הקטן הזה חח
S Serena16 New member 31/10/09 #36 כי הם די הרסו את הגרסה המקורית מהטיטאניק אחרי קצת זמן מתרגלים ואפשר לשמוע אותו אבל בהתחלה ששמעתי אותו הוא היה נראלי זוועתי
כי הם די הרסו את הגרסה המקורית מהטיטאניק אחרי קצת זמן מתרגלים ואפשר לשמוע אותו אבל בהתחלה ששמעתי אותו הוא היה נראלי זוועתי
ל לילוש לנצח New member 31/10/09 #25 אוף ../images/Emo10.gif ועוד שמתי את זה צלצול בפלאפון ושאלו אותי מיזה וזה חחח חבללל
D DannyMcFly New member 31/10/09 #26 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifפחח למה שמת את זה צלצול?!@$#%$@! זה גם שיר מכוער לגם הקול של האיש הזה גורם לי לרצות להרביץ למישו בפרצוף !
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifפחח למה שמת את זה צלצול?!@$#%$@! זה גם שיר מכוער לגם הקול של האיש הזה גורם לי לרצות להרביץ למישו בפרצוף !
ל לילוש לנצח New member 31/10/09 #27 זה שיר יפהההה והקול של זה ששר עוד יותר יפה וממש דומממה לקול של דאגייייי
D DannyMcFly New member 31/10/09 #33 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני מסכימה איתך שהקול דומה אבל השיר מכוער תחת !!!
מ מאי יהודאי New member 31/10/09 #31 ../images/Emo146.gifחח יאו אם את כ"כ אובת אתזה שימי אתזה בתור צלצול, גם אם זה דאגי ואם זה לא .. העיקר שאת אוהבת אתזה, מה אם זה משנה אם זה דאגי או לא ?
../images/Emo146.gifחח יאו אם את כ"כ אובת אתזה שימי אתזה בתור צלצול, גם אם זה דאגי ואם זה לא .. העיקר שאת אוהבת אתזה, מה אם זה משנה אם זה דאגי או לא ?
ל לילוש לנצח New member 31/10/09 #32 לאיודעת כי אני כ"כ אוהבת תביצוע הזה וכ"כ אוהבת את דאגי אז זה הלך מושלם ביחד חח
מ מאי יהודאי New member 31/10/09 #37 ../images/Emo146.gifנו אז זה לא דאגי.. את עדיין יכולה להשאיר את זה כצלצול