קוויז - האם אתה מעריץ אינויאשה?

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif קוויז - האם אתה מעריץ אינויאשה?

טוב .. השאלה היותר חשובה פה.. האם אתה מעריץ א-מ-י-ת-י של אינויאשה? |סגדש| ... זה נגלה עכשיו.. אבל לפני הכל... http://users.tapuz.co.il/inuyasha/inuquizpage.asp פה תוכלו למצוא עוד קוויזים .. להנתכם
אז בואו לגלות (את לאישה
) האם אתם מעריצים שרופים?
אתה הולך בקניון וראה דוכן של אנימה ע-נ-ק! אבל לרוע המזל הזל המלאי של "אינויאשה" , והמוכר לא רוצה להביא עוד מוצרים, ואין עוד דוכנים שיש בהם מוצרים של אנימהאתה...
רוצח אותו..
בוכה ומתחנן יביא עוד
לא משנה .. תמיד אפשר להקליט , לצייר , לדמיין שיש לך
על ה-*** שלי... מה אני צריך את זה?! מה אני ילד קטן!?
אמא שלך טסה לטוקיו , מה תבקש ממנה ?
איזה גלויה נחמדה , לראות את המקומות הכי שווים דרך גלויה, בחינם!!
ממ כלום, הכרטיס עלה כמו כל החדר שלי!
הזדמנות מצויינת לבקש אינויאשה!! הכל! החל מפוסטרים עד לחביתה בצורת אינויאשה
אולי איזו קלטת נחמדה של אינויאשה או קומיקס.. משהו זול..
הפסדת פרק של אינויאשה ..אתה...
רוצח את כולם X.X
לא משנה.. תמיד אפשר להוריד
לא משנה אני אראה את הפרק הבא ואולי אבין..
אני בחיים לא מפסיד.. זאת שאלה לא רלוונטית בשבילי >.>
חבר/ה שלך לא כתבה נכון את השם "אינויאשה" אתה..
רוצח אותה (גם אותה)
כלום מתעלם.. למה שזה יזיז לי? מה אני שומר הראש של אינויאשה?! מה הוא אל!?
ממ.. מלמד אותה.. ומסביר לה את הטעות
אם זה ממש מפריע אני הסביר לה
חברים לכיתה שלך יורדים עלייך שאתה רואה אינויאשה .. אתה..
רוצח גם אותם
שום דבר.. הם צודקים.. אני בכלל לא יודע למה אני רואה את זה?!
שילכו לעזעזל אני בשלי.. רוצים תראו לא רוצים אל תראו
לא משנה לי
יש לך דובי שאתה כל כך אוהב.. אפילו ישן איתה..אבל יום אחד אתה מקבל בובת אינויאשה אתה...
זורק את הדובי!!.. בובה חדשה בעיר!!
לא עושה כלום.. זורק את שניהם אני גדלתי
ישן עם שניהם
שאלה לא רלונטית.. אני בוגר >.> *מחביא את הבובות*
אתה פוגש את יוצר אינויאשה אתה..
רוצח אותו שלא ייצר עוד בושות עולם כמו זה!!
כלום.. מה הוא אלוהים?
סוגד לו!! מנשק לו את הרגליים
שואל אותו למה לעזעזל הוא עשה שקיקיו / קוגמה עם אינויאשה ולא אני!!
שואל אם יש עוד עונה בתיכנון .. ושיספר אליה.. ואם לא שיעשה!!
אתה רואה מוצר של אינויאשה.. אבל הוא יקר .. אתה...
לא צריך אותו.. יש לי כבר הכל
רוצח את המוכר...אולי ככה ילמד שלא דופקים מחירים במיתון של היום
קונה.. בכל מחיר!!
אחסוך עד לקבלת הסכום הנכון
לא משנה.. אולי ביום הולדת..
דעתך על הסידרה היא..
סידרה דפוקה
סידרה מגניבה..
צריכה שיפור
סידרה לילדים מעל גיל 15
סידרה לילדים מתחת לגיל 10
סידרה לילדים לכל הגילאים
סידרה שווה ושולטת
לא יכול לנשום בילעדיה
סידרה בסדר.. סבבה..
כדי להיות חלק מהסידרה אתה מוכן לעשות:
לרצוח
אודישן
כלום
הכל!! גם עם זה כרוח בלטוס לטוקיו!!
ערוץ הילדים מחליט להוריד את הסידרה לפני סופה אתה..|סגדש|
רוצח אותם
שולח מכתב חמור!
שולח מכתב מתורבת ומסביר למה לא להוריד
שולח להם מכתב עידוד וכל הכבוד על כך.. ואולי גם בדרך להמליץ להם להריד את הסידרה פוקמון
מה אכפת לי..
זהו ^^ המוזה נגמרה

blck angel1

New member
עונה לעצמי ^^

טוב ראשון לא משנה .. תמיד אפשר להקליט , שני אולי איזו קלטת נחמדה של אינויאשה או קומיקס.. משהו זול.. שלישי רוצח את כולם X.X רביעי ממ.. מלמד אותה.. ומסביר לה את הטעות חמישי שילכו לעזעזל אני בשלי.. רוצים תראו לא רוצים אל תראו שישי שאלה לא רלונטית.. אני בוגר שבת
שביעי שואל אותו למה לעזעזל הוא עשה שקיקיו / קוגמה עם אינויאשה ולא אני!! שמיני אחסוך עד לקבלת הסכום הנכון תישעי סידרה שווה ושולטת עשירי רוצח אותם

יפה לךךךך

יצא לי ממש גבולי לפי איך שאני רואה את התוצאות. משהו בין "רוצחת אותם" לבין "שילכו לעזאזל אני בשלי, רוצים תראו, לא רוצים אל תראו". ^_^

גהה

New member
מוזר מאוד..

האם אני היחידה ששמה לב להסטה לרצח שיש כאן? לרצות את החברים בכיתה, את התסריטאי, את המוכר המסכן בדוכן, ואם אתה ממש מוצלח, אז יש פה הסטה ללכת ולרצוח את כולם... הדבר היחיד שטוב בזה, שכשתהיו באיזשהו תא קטנטן אפרורי וקלסטרופובי, יהיה לכם המון המון זמן להתעסק באינויאשה

גהה

New member
?!?!

בצחוק?! איך את מעזה לצחוק בנושא כה חשוב!! אני ארצח אותך!!!! אממ נו סתם בצחוקי.. רצח פה, רצח שם. השאלון התחיל להזכיר לי קצת את קיל ביל XD

blck angel1

New member
שזה סרט שאני ממש אוהבת :)

לרצוח זה כיף.. סתם
נתקע לי המילה היום.. בגלל שאמרתי למורה שלי אלווי שירצח בגלל שקילל את המתנחלים.. שזה ממש מעצבן אותי

גהה

New member
גם אני אוהבת!

ראיתי את זה עם עוד שתי חברות שאחת לא אהבה ואחת צווחה למראות הדם. וואהה אני חייבת לראות את ההמשך!! אה, ולרצוח זה באמת נחמד

למה כולם אוהבים לרצוח??

טוב אם זה רצונכם יש לי חרב גדולה וחדה שתלויה בחדר לפעמים כמשעמם לי אני מניף אותה טוב אני לא מנסה לרצוח איתה.. אולי רק את מי שממש יעצבן אותי!!! ואני מתעצבן דיי מהר.. מאת: אינויאשה

עונה!!!

את הולכת בקניון ורואה דוכן של אנימה ע-נ-ק! אבל לרוע המזל הזל המלאי של "אינויאשה" , והמוכר לא רוצה להביא עוד מוצרים, ואין עוד דוכנים שיש בהם מוצרים של אנימה את... התשובה: בוכה ומתחננת יביא עוד.!!!!! אמא שלך טסה לטוקיו , מה תבקשי ממנה ? התשובה: הזדמנות מצויינת לבקש אינויאשה!! הכל! החל מפוסטרים עד לחביתה בצורת אינויאשה. הפסדת פרק של אינויאשה ..את... התשובה: אני בחיים לא מפסידה.. זאת שאלה לא רלוונטית בשבילי >.> חברה שלך לא כתבה נכון את השם "אינויאשה" את.. התשובה: ממ.. מלמדת אותה.. ומסבירה לה את הטעות חברות לכיתה שלך יורדות עלייך שאתה רואה אינויאשה .. את.. התשובה: רוצחת אותן!(בעעע לא באמת שאני ירצח?! חיחיחי אבל אתם יודעים...זאת התשובה שלי כי זה הכי קרוב למה שאני יעשה...!) יש לך דובי שאת כל כך אוהבת.. אפילו ישנה איתו..אבל יום אחד את מקבלת בובת אינויאשה את... התשובה: ישנה עם שניהם את פוגשת את יוצרת אינויאשה את.. התשובה: שואלת אם יש עוד עונה בתיכנון .. ושיספר אליה.. ואם לא שיעשה!! את רואה מוצר של אינויאשה.. אבל הוא יקר .. את... התשובה: קונה.. בכל מחיר!! דעתך על הסידרה היא.. התשובה: לא יכולה לנשום בילעדיה כדי להיות חלק מהסידרה את מוכנה לעשות: התשובה: אודישן
ערוץ הילדים מחליט להוריד את הסידרה לפני סופה את.. התשובה: רוצחת אותם.!(בעעע לא באמת שאני ירצח?! חיחיחי אבל אתם יודעים...זאת התשובה שלי כי זה הכי קרוב..!) מה יצאתי מה יצאתי?

שכחתי(עניתי בלשון נקבה

כי אני בת או מה?!) חיחיחיחי מה יש לי אני מתנפלת אל כל אחד אההה והחידון מגניב אבל מה אני מה אני?!!!!?

למעלה