קוויז - האם אתה מעריץ אינויאשה?

Horse Wishper

New member
יצא לי 9../images/Emo70.gif יששששששששששש

בתור אחת שראתה מפרק 40 את הסידרה אני יודעת לא רע... חחחחחחחחחחחחחחחח

Horse Wishper

New member
אוקי עונה על החידון הכתוב

1. בוכה ומתחננת שיביא עוד 2. הזדמנות מצויינת לבקש אינויאשה!! הכל! החל מפוסטרים עד לחביתה בצורת אינויאשה 3. ממ.. מלמדת אותו.. ומסבירה לו את הטעות... 4. שילכו לעזעזל אני בשלי.. רוצים תראו לא רוצים אל תראו 5. שאלה לא רלונטית.. אני בוגרת 6. שואלת אם יש עוד עונה בתיכנון .. ושיספר אליה.. ואם לא שיעשה!!! 7. אחסוך עד לקבלת הסכום הנכון 8.לא יכולה לנשום בילעדיה 9. אודישן 10. שולח מכתב חמור! מקווה שעזרתי...

איררון

New member
טוב...

1. רוצח אותו! מי מאז לא להביא את אינו! 2. הזדמנות נהדרת לאינו. אני אקנה הכל הכל הכל! 3. אני לעולם לא מפסיד! לעולם! אם כן תסקלו אותי! 4. רוצח אותו\ה 5. רוצח גם אותם
מי מזלזל באינו?! 6. זורק את הדובי ואת עצמי מהמיטה. אינו לבדו ראוי למיטה איני יכול לשון באותה מיטה עם אליל! 7. אוי אוי אוי אני סוגד לו מנשק לו את הרגליים ועושה הכל בשבילו. 8. קונה... בכל מחיר. למרות שכמובן יש לי אותו
9. לא יכול לנשום בלעדיה. (סם חדש) 10. אני רוצח, ועושה כל דבר אחר שיעלה על דעתכם. חוץ מדברים שקשורים בהריסת דברים של אינו או פיספוס פרקים. 11. שולח מכתב מנוסח היטב שעליו יש חומצה בבקבוק שהורגת את הממונים ואחר כך אני נכנס עם שווט גאן |רובה| ויורה בכולם

MayaChan

New member
אני יודעת שזה לא ממש קשור,אבל

בטוח שערוץ הילדים ישים את כל הפרקים של אינויאשה?!?!?!

ShiraChan

New member
חסר להם שלא...

בעצם לי זה לא אמור להיות אכפת (ראיתי הכל) אבל לכם כן... והערה(לא נצל"ש):כנסו לצ'אט

J e i n

New member
אני מקווה.. סביר שכן. וד"א ../images/Emo27.gif

מה שלא ממש קשור לשירשור הספציפי בו את שמה את ההודעה אז את כותבת בכותרת נצל"ש... קאפיש?

מאגניב ^____^

אתה הולך בקניון וראה דוכן של אנימה ע-נ-ק! אבל לרוע המזל אזל המלאי של "אינויאשה", והמוכר לא רוצה להביא עוד מוצרים, ואין עוד דוכנים שיש בהם מוצרים של אנימה אתה... רוצח אותו..
אמא שלך טסה לטוקיו , מה תבקש ממנה ? אולי איזו קלטת נחמדה של אינויאשה או קומיקס.. משהו זול..
הפסדת פרק של אינויאשה ..אתה... לא משנה.. תמיד אפשר להוריד
חבר/ה שלך לא כתבה נכון את השם "אינויאשה" אתה.. ממ.. מלמד אותה.. ומסביר לה את הטעות (מחקתי את השאלה שהייתה פה, בגלל שהיא לא רלוונטית לי
*לא הולכת לבית ספר* ^-^;)
יש לך דובי שאתה כל כך אוהב.. אפילו ישן איתה..אבל יום אחד אתה מקבל בובת אינויאשה אתה... לא עושה כלום.. זורק את שניהם אני גדלתי
אתה פוגש את יוצר אינויאשה אתה.. שואל אם יש עוד עונה בתיכנון .. ושיספר אליה.. ואם לא שיעשה!!
אתה רואה מוצר של אינויאשה.. אבל הוא יקר .. אתה... אחסוך עד לקבלת הסכום הנכון
דעתך על הסידרה היא.. סידרה שווה ושולטת
כדי להיות חלק מהסידרה אתה מוכן לעשות: כלום
ערוץ הילדים מחליט להוריד את הסידרה לפני סופה אתה..|סגדש| רוצח אותם

special girl1

New member
אני ^_^

1. בוכה ומתחנן יביא עוד 2. הזדמנות מצויינת לבקש אינויאשה!! הכל! החל מפוסטרים עד לחביתה בצורת אינויאשה 3. אני בחיים לא מפסיד.. זאת שאלה לא רלוונטית בשבילי >.> 4. ממ.. מלמד אותה.. ומסביר לה את הטעות 5. שילכו לעזעזל אני בשלי.. רוצים תראו לא רוצים אל תראו 6. ישן עם שניהם 7. שואל אם יש עוד עונה בתיכנון .. ושיספר אליה.. ואם לא שיעשה!! (למרות שגם "שואל אותו למה לעזעזל הוא עשה שקיקיו / קוגמה עם אינויאשה ולא אני!!" רלוונטי ^^ ) 8. אחסוך עד לקבלת הסכום הנכון 9. לא יכול לנשום בילעדיה 10. הכל!! גם עם זה כרוח בלטוס לטוקיו!! 11. שולח מכתב מתורבת ומסביר למה לא להוריד

Fay Wood

New member
אמממ תשובה שלי: (היה קשה... חחח)

התאפקתי לא לרצוח את כולם...
טוב, תשובות:
רוצח אותו..
הזדמנות מצויינת לבקש אינויאשה!! הכל! החל מפוסטרים עד לחביתה בצורת אינויאשה
רוצח את כולם X.X
ממ.. מלמד אותה.. ומסביר לה את הטעות
שילכו לעזעזל אני בשלי.. רוצים תראו לא רוצים אל תראו (**והם באמת יורדים עליי O.O)
שאלה לא רלונטית.. אני בוגר >.> *מחביא את הבובות*
סוגד לו!! מנשק לו את הרגליים
רוצח את המוכר...אולי ככה ילמד שלא דופקים מחירים במיתון של היום
לא יכול לנשום בילעדיה (**ואני רצינית... אני מתפגרת בלי אינויאשה...)
הכל!! גם עם זה כרוח בלטוס לטוקיו!!
רוצח אותם סתם שתדעו- אני לא ילדה אלימה ^_^" איזה כיף!!!!!!!! לא הלכתי לבצפר!!!!!!!! יש לי אמא כל כך נחמדה... ^_^

למעלה