קוויז - האם אתה מתאים להיות,

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif קוויז - האם אתה מתאים להיות,../images/Emo41.gif

האם אתה מתאים להיות חלק מהסידרה אינויאשה
האם יש לך אומץ?
בטח בטח!!
אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים..
אמאלה!! זבוב!!!
השםהאמצעי שלי הוא רמבו מן!! האם יש לך נשק?
חץ וקשת!!
חרב
ארוגטקה
אני ללא נשק.. אני אוהב שלום
יהיה לי בקרוב
בחלומותשלי
אתה היית רוצה להיות...?
משבט הזאבים!!
חצי שד!!
שד
כוהנת
ילד רגיל ומסכן
אפרוח רטוב ..
איזה עולם אתה מעדיף?
עולם פיות
העולם הפידואלי (איך שלא כותבים את זה :^) )
העולם המודרני!!
נימ לא החלטתי
איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך
לעוף
חשמל
לשלוט באש
לשלוט במחשבה
שום כלום.. טוב לי בבית
לא החלטתי
אחר
האם אתה עוזר לאנשים?
כן!!
לא!!
לפעמים
רק עם זה חשוב
אני בקטע של הרשע..
אתה בקטע של..
רשע
גרובי
מודרניות
טוב
אני בקטע הניגרר
אין לי קטע

פולי3

New member
האם אני . . . ?

1. כן P: 2. בקרוב, בקרוב
3. שד, ברור.. 4.העולם הפיאודלי הוא שליטה. 5.לשלוט במחשבה, חיח. 6.לפעמים .. 7.גרובי P: אז אני מתאימה ?

blck angel1

New member
../images/Emo70.gif עונה לעצמי ^^

האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. האם יש לך נשק? חץ וקשת!! חרב אתה היית רוצה להיות...? שד איזה עולם אתה מעדיף? עולם פיות איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לשלוט באש האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של.. רשע

HANSAMA

New member
שלי

1-א בטח למה לא 2-ב קניתי אותה מהכסף שלי בגלל שאבא שלי חשב שזה סתם דפוק.. חרב יפההה 3-ב למה לא! סבבה! 4-ב ברור לא? 5-ז אני והראש שלי! 6-ד אנלא פראייר של אף אחד אבל אם חייב אז חייב 7-ו אבל יותר נכון משהו אחר..

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאני..

-האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. -האם יש לך נשק? בחלומות שלי -אתה היית רוצה להיות...? חצי שד!! -איזה עולם אתה מעדיף? נימ לא החלטתי -איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לעוף -האם אתה עוזר לאנשים? לפעמים -אתה בקטע של.. אין לי קטע

Freaky Angel

New member
התלהבתם עם השאלונים XD

האם יש לך אומץ -> אממ.. תוי.. אבל אני מפחד מג'וקים... האם יש לך נשק? -> חרב! אתה היית רוצה להיות? -> חצי שד או שד P= שניהם מגניבים. איזה כוחות היית רוצה שיהיו לך ?-> לעוף! האם אתה עוזר לאנשים? -> לפעמים! אתה בקטע של? -> אין לי קטע P=

harar8

New member
אני עונה

האם יש לך אומץ? - אמ.. תלוי... אבל אני מפחדת מג'וקים..! האם יש לך נשק? - אני ללא נשק.. אני אוהבת שלום! את היית רוצה להיות? - שד!!! איזה עולם את מעדיפה? - לא החלטתי. אייזה כוחות היית רוצה שיהיו לך? - לעוף! האם את עוזרת לאנשים? - לפעמים! את בקטע של? - אין לי קטע...

Bakura

New member
-.-;

*האם יש לך אומץ? תמיד. חוץ אם זה קשור לדגים. בע. *האם יש לך נשק? אני נשק מהלך 0O. אבל חוץ מזה, חרב. ומה זה ארוגטקה? *איזה את רוצה להיות? שד. ולהצטרף מדי פעם לשבט הזאבים, לראות שיקסים בחצאיות. *איזה עולם אני מעדיפה? עולם עם המון בעלי חיים, שדים, וללא בני אדם ^.^ *איזה כוחות את רוצה שיהיהו לך? לעוף, תמיד מועיל, לשלוט באש, כי אני פרומנית, ושל פרחים ועץ ^.^ !! *האם את עוזרת לאנשים? תלוי. אם אני אוהבת אותם או אם הם בצרה. *אני בקטע של... בקטע שלי -.-;

MayaChan

New member
עונה עונה עונה../images/Emo70.gif

1. בטח בטח!! 2.חץ וקשת+חרב {לא לי,בבית שלי בכללי} 3.שדה 4.העולם המודרני
5.לעוף 6.כן!! {בד"כ אני עוזרת
} 7.אין לי קטע!

אניאניאני!

1. בטח בטח!!! 2.חרב! יש לי שתיים! דאו שו וקאטנה 3.חצי שד! (למרות שאלפים רולז אבל לאמשנה) 4.עולם פיות.... למרות שעולם הפאודלי מגניב.. אבל זה חלום ילדות שלי 5. לשלוט באש.. למרות שתמיד רציתי לעוף 6. כן!!! 7. גרובי מטורף!!!

אני!

האם אתה מתאים להיות חלק מהסידרה אינויאשה האם יש לך אומץ? בטח בטח!! האם יש לך נשק? חרב אתה היית רוצה להיות...? כוהנת איזה עולם אתה מעדיף? העולם הפידואלי (איך שלא כותבים את זה :^) ) איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לעוף האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אני בקטע של הרשע.. אתה בקטע של.. רשע טוב

enjye

New member
אוקי...

1.שום תשובה לא נכונה אני בסדר לא מפחדת מג'וקים (זה טיפשי לפחד מחרקים) אבל לא רמבו מן... רק שיש לי קלסטרופוביה (פירוש:פחד ממקומות סגורים
) 2.רוגטה-זה רובה נכון? אם כן יש לי איזה 10 כאלה (אל תדאגו הם לא פועלים... אין לי אבקת שריפה.. ^^) 3.כוהנת .4העולם הפידואלי (אני מתה על יפן המסורתית) 5.לעוף!!!! (זה החלום שלי!) 6. כן אני עוזרת לאנשים 7.הייתי מגדירה את עצמי כטובה. טוב וזהו..

Naraku SeXy

New member
אוקיי .. יאהה יש הודעות ארוכות !!

אמרתי לכם שיש לי דיסלקציה>< .. סתם .. XD 1.1 2.יהיה לי בקרוב .. מקווה ! 3.כוהנת !! כונהת כוסית כמו קיקיו !! 4.העולם המודרני .. אני אוהבת את המחשב שלי >_> 5.לשלוט במחשבה !! זה מגניב בטירוף !!וזה גם סקסי .. ^^ 6.אני בטקע של הרשע... XD 7. רשע !!!!!!!ה נאראקו, קאגורה, קיקיו, קאנה !! כולם שולטים !!

עונה!

האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. האם יש לך נשק? אני ללא נשק.. אני אוהב שלום אתה היית רוצה להיות...? כוהנת. איזה עולם אתה מעדיף? העולם הפידואלי (איך שלא כותבים את זה :^) ) איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך אחר האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של.. אין לי קטע נגמר????. איזה קצר
אני מתאימה כן או לא?

../images/Emo13.gifשלי.

האם יש לך אומץ? בטח בטח!! האם יש לך נשק? היה לי חץ וקשת וגם חרב אבל יהיה לי בקרוב אתה הייתה רוצה להיות? חצי שד. איזה עולם אתה מעדיף? לא החלטתי. איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך? אחר. האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של? אין לי קטע. ^-^

GalaxyAngel

New member
^-^ וואטאשי ווה

1. אמ.. תלוי... אבל אני מפחד(ת) מג'וקים 2. יהיה לי בקרוב *-* 3. משבט הזאבים *-* עם קוגה קון *-* 4. העולם הפיאודלי (בגלל כל הבישים ^-^) 5. חשמל ^^ ו..לקרוא מחשבות יכול להיות מגניב ^.^ 6. לפעמים.. O.O 7. אין לי קטע

Mrs Puff

New member
התשובותשילי..

האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. האם יש לך נשק? בחלומותשלי.. במובן הלא ציני של המילה.. אתה היית רוצה להיות...? חצי שד!! אוף קורס!! איזה עולם אתה מעדיף? עולם פיות איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך חייבים לבחור אחד?... לעוף ולשלוט במחשבה.. האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של.. ...? אני יודעת שאני לא מתאימה.. אז מה..

Mrs Puff

New member
אופס.. עשיתי העתק הדבק ולא שיניתי

את המין... לא לשים לב אלי.. אני סתם מפגרת שכותבת שטויות..

למעלה