קוויז - האם אתה מתאים להיות,

YaAr0nEt

New member
אני!

האם יש לך אומץ? בטח בטח!! האם יש לך נשק? יהיה לי בקרוב אתה היית רוצה להיות...? כוהנת איזה עולם אתה מעדיף? העולם הפיאודאלי איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לעוף לשלוט במחשבה האם אתה עוזר לאנשים? לפעמים אתה בקטע של.. אין לי קטע

J e i n

New member
'ני^^

האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. האם יש לך נשק? בחלומות שלי... למרות שיש לי פגיון^^... אתה היית רוצה להיות...? חצי שד!! איזה עולם אתה מעדיף? עולם פיות/ עולם פיאודלי/ עירבוב של שתיהם^^ איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לשלוט במחשבה זה הכי אפקטיבי מכל אלא... אבל זה דיי מרושע אני מניחה... כך שאחר. האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של.. מה זה גרובי? אני בקטע של... אמממ.... שום דבר מאלא (אולי גרובי, אבל אני לא יודעת מה זה... מה זה?)

מית צאן

New member
אני../images/Emo70.gif

האם יש לך אומץ
אממ תלוי... אבל אני מפחדת מג'וקים...
האם יש לך נשק
חץ וקשת
אתה היית רוצה להיות... כוהנת...
הסבר: אני רוצה להיות טובה, חכמה ושומרת על דברים טובים... ולבצע אותם טוב... *אהמ*אהמ* נאצית...
איזה עולם אתה מעדיף
העולם הפידואלי שולטטטטטט
|
איזה כוחות אתה רוצה שיהיו לך
לשלוט במחשבה
זה יכול להיות מאגניב...
אבל כמובן לדברים טובים...
האם אתה עוזר לאנשים
כן
אני בקטע של... טובה
כמובן שטובה...

../images/Emo20.gif אחלה שאלון נעם! כל הכבוד ^^ ../images/Emo20.gif

האם אתה מתאים להיות חלק מהסידרה אינויאשה האם יש לך אומץ? בטח בטח!! אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים..
אמאלה!! זבוב!!! השםהאמצעי שלי הוא רמבו מן!! האם יש לך נשק? חץ וקשת!! חרב ארוגטקה אני ללא נשק.. אני אוהב שלום יהיה לי בקרוב בחלומותשלי
אתה היית רוצה להיות...? משבט הזאבים!! חצי שד!! שד כוהנת
ילד רגיל ומסכן אפרוח רטוב .. איזה עולם אתה מעדיף? עולם פיות העולם הפידואלי (איך שלא כותבים את זה :^) )
העולם המודרני!! נימ לא החלטתי איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לעוף
חשמל לשלוט באש לשלוט במחשבה שום כלום.. טוב לי בבית לא החלטתי אחר האם אתה עוזר לאנשים? כן!! לא!! לפעמים רק עם זה חשוב
אני בקטע של הרשע.. אתה בקטע של.. רשע
גרובי מודרניות טוב אני בקטע הניגרר אין לי קטע אז מה התשובות מעידות עלי? ^___________^

loligoth

New member
../images/Emo54.gif...

האם יש לך אומץ? אמ.. תלוי... אבל אני מפחד מג'וקים.. האם יש לך נשק? יש סכין... רוצה אקדח... חח כן... ממש יהיה לי o_O אתה היית רוצה להיות...? כוהנת איזה עולם אתה מעדיף? העולם הפידואלי (איך שלא כותבים את זה :^) ) איזה כוחות הייתה רוצה שיהיו לך לעוף לשלוט באש לשלוט במחשבה האם אתה עוזר לאנשים? לפעמים אתה בקטע של.. רשע ^_^

yaeluv

New member
טורי טורי טורי!!

האם אתה תאים להיות חלק מהסידרה אינויאשה? - כן!! (למרות שלא אמורי לענות על זה..
) האם יש לך אומץ? - בטח בטח!! האם יש לך נשק? - חץ וקשת!! + יהיה לי בקרוב ( + נקווה) אתה היית רוצה להיות...? - משט הזאבים!! + חצי שד!! + שד!! (כולם מגניבים!!) איזה עולם אתה מעדיף? - העולם הפדואלי!!! איזה כוחות היית רוצה שיהיו לך? אחר האם אתה עוזר לאנשים? כן!! אתה בקטע של... אין לי קטע!! (נטרלי)

אני!!!!!!

1.בטח 2.חרב 3.חצי שד 4. העולם הפאודאלי 5.אחר 6.רק אם זה חשוב 7.אין לי קטע

למעלה