קוקולוגיה- "אתם רק בני אדם"

"מותר" לך להשתתף במשחק?...../images/Emo2.gif

הרי את יודעת את התשובות... או שלא הצצת בהן עדיין?...
(ולמה אני מתחילה לחשוב, שהיה עדיף שהייתי אומרת 3?...
)

shaniza

New member
את התשובות שלי

בזמן קריאת המשחק, אני רושמת לעצמי בפתק ורק אחרי זה עוברת לקרוא את המשמעויות...

shaniza

New member
משמעויות "אתם רק בני אדם"

שפכתם משהו שהיה סגור היטב וחשפתם אותו לעיני כל. הדימוי שלכם על תכולת הפח חושף דברים בקרבכם אותם אתם מנסים להסתיר מעין הזולת. 1. אנשים שמשיבים כך נוטים לחיות את חייהם מבלי לעשות הצגות או להעמיד פנים. הכנות הפשוטה הזאת היא שמעניקה להם את קסמם. 2. אלה שאמרו כי הפח מלא אשפה נראים אולי גלויים וישירים בעיני זולתם אבל בעצם אצורה בקרבם ערמה של רגשות כבושים. 3. אנשים שרואים בדמיונם ערמה של אשפת מטבח מדחיקים את הרצונות והתאוות הטבעיים שלהם למזון. אולי אתם בדיאטה ואולי מנסים לחסוך כסף ע"י קיצוץ בהוצאות מזון. כך או כך יש לזה מחיר ואתם משלמים עליו- ייתכן שיועיל לכם בילוי של ערב במסעדה טובה עם חברים.. באמת שאין לי מושג מה זה קשור לדברים שמנסים להסתיר מהזולת.... 4. אנשים אלה הם בעלי תחושה חזקה של ביקורת עצמית. אולי חזקה מדי. אתם שונאים לגלות חולשה או להתלונן- גאוותכם אינה מרשה לכם, אבל גילוי רגשותיכם האמיתיים אינו סימן של חולשה. שחררו קצת את הרגש והכניסו קצת אוויר לפני שכל האשפה הזו תתחיל להתרקב ולהסריח.

ואני בסך הכל חשבתי על נקיון.....

אצלי תמיד יש שקית לזבל..... נו שוין... איך אמרת שקוראים לסופר הסיני הזה ??

shaniza

New member
לא סופר ולא סיני ../images/Emo13.gif

פסיכולוג ופרופסור יפני. איסמו סאיטו, פרופסור ידוע באוניברסיטת רישו ביפן ומחברם של כמה רבי מכר על פסיכולוגיה ומערכות יחסים.

shaniza

New member
אצלהם זה מתוחכם

הכל גאדג'טים... בטח יש להם איזה מכשיר שמעביר את הפסולת בעזרת ואקום ישירות לחירייה...

orrin

New member
שניה שאני אבין

לפני שבוע וחצי אבחנו לי פה הפרעת אישיות גבולית לפני שבוע אבחנו לי פה אונס בגיל 5 עכשיו מאבחנים לי הפרעות אכילה אז למה לעזאזל אני משלמת לפסיכולוג?????

למעלה