קוקולוגיה- "התותים הגנובים"

shaniza

New member
../images/Emo41.gifקוקולוגיה- "התותים הגנובים"

כל השבוע בא לי תותים וכל מקום שאני הולכת אליו נאמר לי כי אין מנות עם תותים כי נגמרה העונה (ידעתי שיש סיבה שאני לא אוהבת את הקיץ) קיצר, כשקיבלתי את הספר... המשחק הראשון שקרץ לי בתוכן העניינים היה "התותים הגנובים"... הוא יותר ארוך (ארבע שאלות פתוחות)... והוא הולך כך: כולם אוהבים אנשים נחמדים ורובנו משתדלים להיות טובים. ככל שנשתדל, תמיד יהיו רגעי חולשה בהם פשוט מתאים לנו להיות רעים. כולנו נכנעים לפעמים לפיתוי. כדי להיות אנשים טובים עלינו תחילה להשלים עם החלקים הרעים באישיותנו ולהודות שאיננו מושלמים. בואו נראה אם בתרחיש הבא תיתפסו על חם, או לא.. 1. תוך כדי טיול מחוץ לעיר אתם מגיעים לשדה תותים טעימים למראה. קיבתכם מתחילה לקרקר ואין איש בסביבה. רק גדר מפרידה בינכם לבין ארוחת חינם. תארו את הגדר (גובה, מראה...) 2. אתם מתגנבים אל השדה ומתחילים לקטוף. כמה תותים תקטפו ותאכלו? 3. פתאום מופיע בעד השדה ומתחיל לצעוק עליכם. מה תגידו להגנתכם? איזה תירוץ תתנו לו? 4. אחרי שהכל נאמר ונעשה. איזה טעם היה לתותים? במבט לאחור, איך הרגשתם אחרי שהסתיימה הרפתקת גניבת התותים?

magenta73

New member
דרך אגב

ממה שהבנתי, לפחות לפי החוקים בארץ, כל עוד את אוכלת במטע של משהו, זה לא נקרא גניבה. זה מה שנאמר, מעשר. זה כן גניבה אם את לוקחת את זה החוצה מהשדה. 1. גדר מעץ. לא מעובד. מטר מעץ לעץ (יותר נכון ענף) אחד לשני עם חבלים בניהם. מאוד טבעי. ופתוח. 2. כמה תותים? לא יודעת... 10?... בגדול, אני אוכל עד התות הלא טעים או עד שכבר יצא לי החשק או עד שאני ארגיש שאכלתי את התות הכי טעים, ואין לי לאן להמשיך מכאן... בגדול... אמרתי אותו הדבר. עד שהמוח/גוף שלי יגיד די. 3. את התירוץ שהבאתי בהתחלה (שזה מעשר) בנוסף לכך שהגדר שלו לא היתה ממש גדר והיא היתה מזמינה. בנוסף, אני אתנצל ואשאל אותו אם הוא רוצה כסף... (פולניה) 4. תלוי איך הבעלים של המטע יגיב. אם הוא יצעק יותר מידי אני אגיד איזה אידיוט ואהנה מהרעיון שאכלתי תותים של אדם אידיוט ושדפקתי את המערכת. אם הוא יהיה בן אדם טוב, אני מן הסתם אביא לו משהו בתמורה ולכן לא אצא בהרגשה שגנבתי. ובגדול... אני אוהבת תותים...

shaniza

New member
../images/Emo46.gif אין כזה דבר

דמיינת את אותה גדר? אמרת את אותו תירוץ? קצת יותר השקעה בבקשה

orrin

New member
אפשר על פרי אחר????

או שזה חייב להיות תותים לצורך העניין????

shaniza

New member
את מתקילה את המערכת ../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה חייב להיות תותים ניסיתי לחשוב על פרי אחר שאולי יתאים... אבל בואי נגיד שדובדבנים למשל, או כל פרי בעצם... התשובות שלך היו שונות לחלוטין-למשל תאכלי בכמות שונה מאשר תותים (גם במידה והיית אוהבת תותים),לא? אז לכי על
בכל זאת...

אז התור רומני טוב :

אבל באמת - למה תותים ?.... שאלה : 1. תוך כדי טיול מחוץ לעיר אתם מגיעים לשדה תותים טעימים למראה. קיבתכם מתחילה לקרקר ואין איש בסביבה. רק גדר מפרידה בינכם לבין ארוחת חינם. תארו את הגדר (גובה, מראה...) תשובה: גדר עץ (קלונסאות) כמו בספרים - קרשים כאלה עם שפיץ... נמוכה (מקסימום 60 ס"מ גובה) ___________________________________________ שאלה: 2. אתם מתגנבים אל השדה ומתחילים לקטוף. כמה תותים תקטפו ותאכלו? תשובה: 2-3 תותים... לא יותר. ___________________________________________ שאלה: 3. פתאום מופיע בעל השדה ומתחיל לצעוק עליכם. מה תגידו להגנתכם? איזה תירוץ תתנו לו? תשובה: אאהההה.... הייתי ממש רעב... והתותים נראו כל כך טובים, "איך באמת אתה מצליח לגדל כאלה תותים באדמה שכזאת ?, זה דורש כשרון מיוחד... אני מעריך מאוד אנשים שיודעים להפיק מהאדמה מוצר כל כך טוב וכל כך איכותי.. באמת שלא יצא לי לראות כאלה תותים בשום מקום..." ___________________________________________ שאלה: 4. אחרי שהכל נאמר ונעשה. איזה טעם היה לתותים? במבט לאחור, איך הרגשתם אחרי שהסתיימה הרפתקת גניבת התותים? תשובה: חמוץ, לתותים יש טעם חמוץ... מבחינתי בכל אופן - תמיד... הרגשה ? - במידה ונתפסתי - לא נעים... במידה ולא נתפסתי - בסדר...

orrin

New member
תורי

1. גדר לבנה, כמו באגדות, מהוקצעת, עדינה., גובה עד חצי מטר, כמו במרי פופינס כזו. 2. כמה תותים תאכלו? 2 בערך 3. סליחה, מצטערת, אב ל הייתי רעבה והתותים היו כל כך טעימים 4. חמוץ-מתוק תותים זה איכס.....

bulb

New member
קוקילידה - תורת העוגיה

1. הקוקלידה עטופה באריזה מרשרשת ומבריקה 2. קוקלידה אחת פר ארוחה 3. שילמתי בקופה ,מה אתה רוצה ממני? 4. טעם של קוקילידה ,על המרקם בפרק הבאה (לא לבעלי קיבה חלשה) נ.ב. היפני מוזמן לגלגל יפה יפה את הספר. אתן לו 4 אפשרויות לאן לדחוף אותו + 4 חומרי סיכה שונים + 4 טורקים שעירים ומזיעים סטייל "אקספרס של חצות".

magenta73

New member
לא!

תותים זה לא מגעיל! מנגו זה מגעיל! תותים זה טעיםםםםםםםםםם

orrin

New member
תקשיבי

תביאי כבר את התשובה לשאלון כי הדס אוכלת ציפורניים ותותים..... וזה כבר רע....................

orrin

New member
לא!

זה לא שרשור על גויאבות, או אננס או מנגו..... זה שרשור על תותים. ותותים זה מגעיל

orrin

New member
תראי

אנחנו די הולכים במעגלים.... ועוד על פירות..... בפורום על זוגיות..... רק לי זה נראה מוזר????

למעלה