קוקולוגיה- "התותים הגנובים"

shaniza

New member
אני לא מקלידה מהר

בשעות כאלה... אחרי שקמתי בשעה 7 בבוקר... ואחרי אלכוהול... קצת התחשבות ולכו כבר לראות את התשובות

shaniza

New member
משמעויות "התותים הגנובים"

תותי שדה - אדומים מפתים ועסיסיים- הם סמל שכיח למשיכה מינית ותאווה. התרחיש עוזר להבין גישתכם כלפי רומנים אסורים ואהבה גנובה. 1. גובה הגדר הוא כמידת השליטה העצמית והתנגדות שלכם בפני פיתוי מיני. ככל שהיא גבוהה כך גבוהות ההגנות שלכם. אלה שדמיינו שדה סגור לחלוטין חווים איפוק ראוי להערצה. אלה שאמרו שהיה זה רק חבל דק קשור סביב כמה עמודים בגובה הברך הם בעצם לוקחי סיכון גבוה מהממוצע של היכוות מלהבות האהבה. 2. מספר התותים שלקחתם הם מספר בני האדם שאיתם אתם מסוגלים להאמין שתהיו ביחסי אהבה בזמן כלשהו. אם אמרתם שתפסיקו אחרי תות אחד סביר שאתם נאמנים גם בחיי האהבה . אלא שציינו מספר דו סספרתי אולי צריכים לחשוב ברצינות על הפעלת מעצורי הליבידו שלהם. 3. התירוצים שהשמעתם מייצגים את האופן בו אתם מגינים על עצמכם כאשר מתגלה רומן מהצד. וידוי מלא והבטחה להתנהגות טובה בעתיד כמו "אני נורא מצטער אני מבטיח לא לחזור על זה"- הדרך הטובה ביותר לצאת מהתסבוכת. "הם נראו כל כך טוב, לא יכולתי להתאפק"- האמת היא המדיניות הטובה ביותר. "התותים היו נהדרים, אכפת לך אם אוכל עוד כמה?"- לחקלאים יש רובי ציד, לבני זוג יש עורכי דין. למזלכם יש לכם עדיין הזדמנות לבחור מחדש את מילותיכם. 4. האופן שבו תיארתם את החויה מבהיר איך אתם חושבים שאתם מרגישים לגבי רומן שנגמר "הם לא היו טעימים כמו שנראו, לא היה שווה את המאמץ"-נכון לגבי כל רומן צדדי- לימדו את הלקח והשאירו את זה מאחור. "כל כך מתוקים בחיים לא טעמתי משו כזה"- אתם מכורים לאהבה. "התותים לא היו משהו אבל החוויה היתה כיף"- מבחינה סטטיסטית אתם בקבוצת הסיכון וכנראה תחזרו על זה שוב. אהבתי את החלק השני של כמות התותים של מג'נטה ("עד שאכלתי את התות הכי טעים ואין לאן להמשיך") וממש התפלאתי שאורין נכנסה לשדה למרות שהיא בכלל לא אוהבת תותים
מחר משחק חדש

magenta73

New member
אז בנתיים....

אני אורלית (כאילו דההה) ואני לוקחת סיכונים מלהיכוות מאהבה... כאילו דההההההההה............ ויש לי לבידו גבוה... כאילו דההה... ואת 3 לא הבנתי איפה אני נכנסת (משלמת?!?) וככה גם 4. אבל כנראה שאת 4 אני מבינה יותר, כי בדרך כלל אני סוגרת מערכות יחסים כאשר אני עושה סוג של רשימות באם הוא היה אדם טוב או רע... אבל הגיוני לי התשובה שלי... שעד שהגוף המוח שלי יגיד לי שדי... זהמאוד אני. אני מודעת לזה שאצלי זה יותר מהכל בחירה. ולמה מחר?!? היום!!!!!

shaniza

New member
משלמת ב-3 לדעתי זה

הצעת פיצוי כמו ב-4... ללקק תתות אולי

orrin

New member
הבהרה

נכנסתי לשדה בגלל שמישהי- ואני לא אנקוט פה בשמות- אמרה שאין אפשרות להחליף את הפרי..... אז דמיינתי שזה פרי אחר שאני אוהבת...... המשחק בנוי על המשתתפים לא המשתתפים על המשחק רק טוב

למעלה