קורסי קיץ

../images/Emo41.gif קורסי קיץ ../images/Emo41.gif

בימים הקרובים מתחילים קורסי קיץ בתל אביב ובבאר שבע. לכל מי שלא שם לב, פתחתי לוח במיוחד לכך, שבו תוכלו לרשום את עצמכם. פרטים שכדאי לרשום:
איזה קורס/ים אתם עושים.
מאיפה בארץ אתם מגיעים, איך והאם אתם מתכננים לגור במעונות בזמן הקורס.
פרטים ליצירת קשר: ICQ, מסנג'ר, אימייל, קישור לכרטיס האישי (או לפחות את הניק שלכם) או טלפון למי שרוצה. שיהיה לכולם בהצלחה, ואם אתם עושים את הקורסים של תל אביב, צרו איתי קשר, נבוא להגיד לכם שלום

אנשים, שיהיה לכם המון בהצלחה

בקורס קיץ של פיסיקה שמתחיל מחר. אל תדאגו, פיסיקה זה כיף
בהזדמנות זאת אני מזכירה לכולם את הלוח שפתחתי לכבוד קורסי הקיץ. אתם מוזמנים להוסיף את עצמכם, ולא לשכוח לכתוב איזושהי דרך ליצירת קשר.

natalysh

New member
ותבואו להגיד שלום...../images/Emo8.gif

אני מחר בסאקלר סוגרת קצוות.

תאריך בחינה.

באינטרנט כתוב שהבחינה בפיזיקה היא ב-28.9 אבל מישהו כתב בפורום שהתאריך העכדני הוא 20.9. מישהו יודע מה התאריך הנכון?

NoOoLa

New member
שאלה.. תעזרו לי בבקשה...

התקשרתי לאוניברסיטת תלאביב ושאלתי על המועד האחרון להרשמה לקורס כימיה ואמרו לי 2.8 , יש לי עוד שבוע להחליט , אבל המצב שלי כך : האוניברסיטה העברית עדיין בטיפול בטכניון עם סכם 94.87 ועדיין אין החלטה בתלאביב 730.18 כמעט על סף הדחייה.. האם שווה לעשות את קורס הכימיה או לא ??? מה הדיעה שלכם תעזרו לי בבקשה...

אני הייתי עושה אותו ליתר בטחון

אולי כן תתקבלי בסוף, מי יודע. גם אם תתקבלי לאוניברסיטה אחרת, רקע בכימיה רק יעזור לך. גם במקרה הכי גרוע, שלא תתקבלי השנה, אם תנסי בשנה הבאה כבר תהיי פטורה מהחובה הזאת.

NoOoLa

New member
את צודקת....עוד שאלה..

אני משוכנעת שאם עד 2.8 לא תגיע תשובה מאף אוניברסיטה אז בטח אני אעשה את הקורס , אבל הבעייה גם שאני מהצפון ולוקח בסביבות 3 שעות עד להגיע לתלאביב , נסיעה יומיומית כזו היא די קשה, אז מה את חושבת לעשות ? תודה על העיצה

שאלה דחופה

אם אני רוצה להגיע לאולם שלאזק בפקולטה לרפואה, מראשון לציון, איך אני יכול להגיע בתחבורה ציבורית? הציעו לי לקחת את קו 25 שמגיע לבית הספר לרפואה, אני יודע שזו שאלה טיפשית-האם האולם שלאזק נמצא בבית ספר לרפואה?

קו 274 של אגד

מגיע עד האוניברסיטה ועוצר בכל שער. אתה צריך לרדת בשער 1, שזה השער של רפואה. אולם שלזאק אכן נמצא בסאקלר. בניין סאקלר נמצא בצד ימין טיפה אחרי שאתה נכנס משער 1. כדי להגיע לאולם עצמו לא צריך להיכנס ממש לבניין, אלא צריך ללכת לכניסה צדדית. זה יהיה קצת קשה להסביר איך מגיעים לאולם ככה, אז אני אכתוב את הדרך הארוכה יותר. כנס לבניין מהכניסה הראשית ופנה ימינה. מצד ימין שלך תראה את הקפטירה ומולך יהיה מסדרון. תמשיך במסדרון עד סופו, ותגיע לדלת יציאה החוצה, עם מדרגות. ממש בסוף המדרגות בצד ימין תראה את הכניסה לאולם שלזאק.

למעלה