קטעי וידאו ושאר סרטונים

*זינה*

New member
קישור מס´ 1

האתר www.iwantmyxtv.com שבו יש (מסתבר שעדיין יש:)) הרבה וידאוקליפים מוזיקלים, ועוד איזה פרוייקט ענק שהיא עבדה עליו עשרה חודשים... המון קטעי וידאו שכנראה אמורים לבוא אחד אחרי השני. משהו שווה, בכל מקרה.

shiRan WP

New member
שני!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

הקליפ האהוב עלייך הוא הקליפ שלי? איזו חמודה! *מסמיקה* ת´אמת גם עליי הוא אהוב במיוחד! אבל הכי אממ אהבתי את.. טוב יש שניים 1. killing me softly קליפ פשוט מדהים וכל מילהנוספת מיותרת! על זינה ועל ארס 2. she bangs על זינה קליפ יפה לאללה!

ברודי

New member
שלי...

משומה הפייב שלי זה- thats what it takes סרטון מצומצם מבחינת קטעים ולא הדבר הכי יפה בעולם, אבל השיר הזה וביחד עם זינה וגב פשוט שובר. ומממ..לא מזמן ראיתי את זינה במשפחת סימפסון נכון שזה לא סרטון אבל זה היה מהממם. אני נקרעתי מצחוק במיוחד בסוף כשזינה מצילה את בארט וליסה ואז היא עפה איתם הביתה והם אומרים- רגע אבל זינה לא יודעת לעוף (משהוא כזה) וזינה כזה- אבל אמרתי לכם אני לא זינה אני לוסי לולס. חחח משעשע...

tallywood

New member
if tomorrow never comes

ללא ספק הקליפ הכי יפה ואני למעשה לא מסוגלת לראות אותו כי אני רק בוכה
השיר הוא בעצם על זה שבן אדם לא יודע מה יקרה לו מחר ותמיד חשוב לומר לאלה שאתם אוהבים את מה אתם מרגישים שלא יהיה מאוחר מדי. מי שרוצה אני יכולה לשלוח לה אבל אזהרה! מומלץ להכין ממחטות כי זה ממש עצוב

Cally1

New member
ללא ספק...

הקליפ הכי יפה על זינה וגבריאל שראיתי בחיי זה "at the beggining".מומלץ ביותר.הקליפ השני אהוב עליי זה קליפ על קאליסטו שידידתי עשתה,והוא ממש חמודי:) ועוד המלצה-אם ברצונכם לבכות-תורידו את הקליפ על קווין.

yana4ka

New member
יש כמה

יש את she´s a lady (מצחיק) יש את total eclips of the hart ur the one i´ll stand by u היו עוד כמה שאני לא זוכרת את השם...אקליפס הוא ההכי אהוב עלי...מרגש משו

למעלה