קייטי קאסידי נתפסה שיכורה מתחת לגיל המותר

darklighter

New member
../images/Emo41.gifקייטי קאסידי נתפסה שיכורה מתחת לגיל המותר

אתמול היה את זה בערוץ E...הנעל הזאת נתפסה שיכורה והיא ניסתה להעמיד פנים שהיא טיילור קול (שגם היא שיחקה בסופרנטורל והיא יותר מבוגרת ושווה) והן אפילו לא דומות...אוי הטמטום... כתבה כאן לא יודעת מרוב שזה נשמע הזוי נראה לי שהיא לא באמת אמרה את זה חח מה דעתכם? הקטע הכי מצחיק הוא שהיא בת 20 אז אם היא הייתה עושה את זה בארץ לא היו עוצרים אותהXDDDDD

darklighter

New member
אגב טיילור קול למי שלא יודע שיחקה בפרק 1.19

את שרה...ואם אני לא טועה היא הייתה פעם חברה של ג'ארד לא?

darklighter

New member
ברור שאי אפשרXDDD../images/Emo190.gif

אבל חשבתי שאתה תגיד משהו כמו "לפחות היא כוסית" XDDD הממ והקטע שהיא שתתה לא מפריע לי...זה ידוע שטינאייג'רס משתכרים... והיא לא כזו רחוקה מהגיל המותר... אבל הקטע שהיא ניסתה להפליל את טיילור קול עיצבן אותי

במילה אחת:

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה...XDDDD וידוע שהיא כוסית.. אבל לא נראה לי שזה יציל אותה..XD

אע..

ולפחות היא לא אמרה שהיא רובי ושהיא ציידת שדים, כשהיא בעצמה שדה..XDD ולפחות היא לובשת תחתונים...XD בניגוד למוזרה אחרת שכולם מכירים..XD

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif גם אלו דברים חשובים חח../images/Emo190.gif

היא צריכה למנות אותך לעו"דXDDDDD ומה יש לך עם הבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ? עכשיו שמתי לב שכיף לכתוב את זהXDD

darklighter

New member
215? אה נכון!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

זה כמו שהתחלתי להשתמש בwait for it של בארני מאיך פגשתי את אמאXDDD אני רואה יותר מדי טלויזיה

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifהוא כזה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

למרות שאני אוהבת את כולם שם בכללי חח כל אחד מסיבה אחרת...

אבל, אין על רובין..XD

טד בלי רובין זה.. זה.. רובין פנויהה..XDD אבל עם כבר מדברים על ברני.. איך אהבתי שהוא ורובין היו "אחים", במקום הוא וטד.. ואז הוא חשב שהיא רוצה לשכב איתו..XD

darklighter

New member
רובין מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

והיא חמודה ומגניבה כזאת... גם את לילי (אליסון האניגן) אני אוהבת, אהבתי אותה מאוד בבאפי ובסרטים של אמריקן פאי ובDATE MOVIE...אני אוהבת אותה גם בHIMYM...אבל אני לא אוהבת את המראה החדש שלה של השיער כהה עם פוני שמכסה לה חצי פנים...היא נראית עם זה ממש רע...היא צריכה לחזור להיות ג'ינג'ית ובלי פוני או שהפוני לצד כמו בעונה 2... חח אתה מדבר על הפרק שבארני ורובין הלכו יחד לשחק פיינטבול? זה היה בסטאר לא מזמן...והיא הייתה איתו כי טד אז היה עם ההיא שהוא היה איתה בקשר מרחוק....חחח והוא באמת חשב שהיא תשכב איתו... וטוב שזה לא קרה..XDDD כי אז בארני היה בלונדינית שהורסת סדרהXDDD

למעלה