קייטי קאסידי נתפסה שיכורה מתחת לגיל המותר

darklighter

New member
התכוונתי אם זה היה קורה..../images/Emo190.gif

אבל בתכלס אתה צודק ברני ורובין עושים את הסדרה
הממ וגם מרשלילי חמודים... וטד הוא טד... הוא מהדמויות הראשיות האלה שהמשניות גונבות להן את ההצגה.. ראית את הפרק האחרון שהיה בארה"ב?

הפסקתי להוריד אחרי העונה השניה..XD

ראיתי את העונה הראשונה ביס.. ואת השניה הורדתי.. ואז החלטתי בעקבות העונה השניה אניאחכה ליס.. גםכי אין רובין וטד.. ואני לא אוהב את כל הנקבות שמביאים לו..XD וגם בגלל שנראה לי שאני מוריד מספיק סדרות לבנתיים.. (על-טבעי, סמולוויל, באפי וגיבורים).. אולי אם הפגרה תמשיך אז אני אוריד גם את זה..XD

ממהתחלה..

למרות שאני כבר בשני הפרקים האחרונים של העונה ה4..XDDD אע.. ויש לבאפי (ואנג'ל) גם קומיקס..XD אבל אני מעדיף שלא לקרוא את זה.. XD

darklighter

New member
חח עשית לי חשק לבאפי אבל אני רואה../images/Emo190.gif

טו מאץ' סדרות...[4 סדרות זה כלוםXDDD] ותראה HIMYM בכל זאת... זה עדיין מצחיק...וכן היה קצת רובין וטד...לא רוצה להרוס לך חחח

4 זה באמת כלום..XD

הבעיה היא שאני במלא דוחה כל פעם את באפי.. וזה מה שמעצבן.. XDDD אז אחכה שגיבורים תסתיים.. ואז אראה את רובין במקום ניקייייי...XD

darklighter

New member
אני ראיתי את באפי בטלויזיה../images/Emo190.gif

לגיבורים כרגע נשאר שני פרקים רק...[אחד מהם אני בתהליכי השגה שלו עכשיו] ורובין יותר שווה מניקי...[סורי דילן] כאילו אלי לרטר יפה מאוד ומשחקת מעולה אבל הדמות/דמויות שלה מעצבנות
ורובין היא רובין
ואם אתה אוהב אותה אתה תהנה מפרק 303 מאוד!!! רובין במיטבה!!! וגם ב304:)

כע..

היום פרק לפני אחרון של גיבורים..XD אבל ברור שניקי לוקחת.. היא בלונדינית!! כאילו אין מקום להשוואה.. כל גבר יגיד לך שניקי עדיפה על רובין.. אבל רובין לוקחת מבחינת האופי.. ניקי סתם מרחמת על עצמה תמיד..(ובגלל זה ג'סיקה שליטעעעעעעעעעע...XD)

darklighter

New member
אתה עם הבלונדיניות שלך../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

אני יודעת שהיום פרק לפני אחרון... ולא כל גבר בטוח יגיד שניקי עדיפה... זה עניין של טעם...למרות שליניקי באמת יש לוק טיפוסי כזה של בלונדינית פצצה...אבל מה אני מבינה בנשים
ג'סיקה אכן עדיפה על ניקי...אבל...לא חשוב ואתה תאהב את של 310 איך פגשתי... פרק בארני כמו בימים הטובים ההם...

the covenant

New member
בעיקרון

באיזשהו שלב הקומיקס הופך לעונה שמינית(את זה הבנתי ממישהי שקוראת) הוא כאילו עונה שמינית או משהו

darklighter

New member
מגניב...אז זה כמו פאנפיק../images/Emo190.gif

אבל האמת הייתי מעדיפה שישאר ככה כי הסיום של העונה ה7 היה מעולה לסיום הסדרה
וחוץ מזה שלא אהבתי כל כך את עונה 7 אז עוד עונה רק תהרוס...(פיניקס אם לא אהבתי את העונה זה סימן שאתה תאהבXDD)

XDDDD

קודם כל אני צריך לסיים את העונה ה4..XDDD (ולחשוב שהייתי צריך לסיים אותה אתמול.. אבל בגלל פרק דפוק בהירוז.. לא סיימתי..XDDD)

darklighter

New member
נכון?../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

בהתחלה זה יותר עיצבן אותי עכשיו זה מצחיק... מעניין לאן היא הייתה מגיעה אם דייויד קאסידי לא היה אבא שלה..

למעלה