קירארה vs שיפו

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifקירארה vs שיפו ../images/Emo41.gif

פינת הvs השבועית חוזרת....והפעם היוקי הקטנה והמתוקה קירארה vs היוקי הקטן והמקסים שיפו. להזכירכם יש להביא הסבר לתשובה ...

ליסאן

New member
קירארה ../images/Emo41.gif

אני פשוט מתה על כדור הפרווה הקטן (גדול
) הזה . היא תמיד נמצעת שם כשתריך נכונה להילחם בכל מי שיעז לפגוע בבני ליוויתה היא המכונית של פעם (מסיעה את כולם) והיא משמיעה את הקולות הכי מתוקיפ שאפשר. וגם עם שיפו הוא חמוד לפעמים הוא כבר מעצבן.... קירארה אף פעם לא יכולה להיות מעצבנת!!!!

Fay Wood

New member
וואי זאת בחירה קשה....!!

איך אתם עושים לי דבר כזה?! לבחור בין שיפו לקירארה?! שיופו כזה פשושששששששששש!!! ולמרות שאומרים שהוא לא יעיל הוא עדיין חמווווווודדדד....!!!!!! וקירארה החתולה הכי הכי הכי הכי מתוקה שיש!!!!!!!! אין היא פשוט מותק!!!
אז כמו שאתם רואים, אין לי אוצר מילים רחב, ככה שאין לי תרוצים מי יותר טוב ומי פחות.... ככה שאני אהיה חייבת ללכת על שניהם!!!! חמודיייייייייייםםםםםםם...!!!!!!! לא קשור לעולם- איזה באסהההה יש לי עבודת חקר ע-נ-ק-י-ת להגיש בהיסטוריה והספריה היחליטה שהם "סוגרים" איזה רבע שעה אחרי שהגעתי!!! פאאאאאקקקק... רציתי לסיים לפחות חלק ממנה היום... =( לא נורא, סורי שהייתם צריכים לקרוא את זה (או שלא קראתם =| ) אני מאחלת לכם חיים יותר טובי משלי... חח עזבו אני בדיכאון כי אני לא רואה היום אינויאשה...

היי, אל תתאכזבי ..

את אומנם לא תראי אינויאשה (שזה סוף העולם) אבל לפחות תגישי את העבודה. אני לא יודעת מה איתך אבל לפי דעתי להגיש את העבודה, זה הדבר הראשון שאני אשעה לפני כל דבר אחר בעולם (כמעט, חוץ מלאמן בהיתעמלות קרקע ומכשירים), אני חייבת לעודד אותך שלכל אחד בחיים חייב להיות מצב שהוא פספס אינויאשה ... אפילו פרק אחד ... אז אל תרגישי מאוכזבת!!!! תמונה לא קשורה ... אבל מזה מצחיקה !!!! -------------------->

אל תתאכזבי :]

לא נורא.. פרק אחד להפסיד זה לא נורא בכלל :] העיקר להגיש את העבודה.. זה יותר חשוב בהצלחה עם זה

Fay Wood

New member
חח... תודה אנשים...

ועל תדאגו הקליטו לי בסוף (ואני מקווה מאוד לטובת אמא שלי שזה בלי הפרעות.... אחרת אני הורגת אותה..!!!!) ותודה רבה על העידוד...!
מאאאגניבבבבב עשו סמיילים של פסח!!!
חמווווווד.... חחח אהבתי...

פינל

New member
מה זאת אומרת "לא נורא להפסיד פרק"?

זה איום ונורא!! הממ.. אני לא עוזרת... *מנסה למחוק את מה שכתבתי* אל תדאגי גם אני הפסדתי שתי פרקים, אבל זה לא סוף העולם! "כן, זה כן!" *מתעלמת* העיקר שתקבלי ציון טוב!

BaBy AnImE

New member
../images/Emo24.gif אל תתאכזבי...

אני הפסדתי לפחות 5 פרקים... וזה לא כזה נורא ^^ אפשר להשלים את זה עם שרשור הפרק היומי והאתר עם התמונות מהפרקים ^^

Fay Wood

New member
תודה על העידוד אבל..

כמה דברים-1.אמן שאני אקבל ציון טוב, 2.אמן שאני גם אגיש בזמן =(, 3.הקליטו לי את הפרק של אתמול לא לדאוג לי!!!
4.תודה על הדאגה/עזרה/קלטתם ת'עניין, 5.מה זתאמרת הפסדתם רק עד 5 פרקים?!? אני הפסדתי 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מההתחלה!!!!!!!!!!!!
ואני בשלבי הורדה.... זה איטייייייייי....!!!

De-Panther

New member
קירארה חמודה וגם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שימושית שיפו מעצבן ומפריע ברור ששיפו!!
לא... סתם... אני בוחר בקירארה
אינמלעשות... שיפו עולה לי על העצבים

פינל

New member
באמת קשה!!

שיפו לפעמים ממש מצחיק! אבל מצד שני קירארה כל כך חמודה כשהיא קטנה והיא משמיעה קולות חמודים! וכשהיא גדולה אז היא מועילה, אז אני בוחרת בקירארה!

אן-דן-דינו.....בחירה קשה.....

מצד אחד- שיפו כזה מצחיק וחמווווד!!!!! (עד לאן הגעת עם קגומה?, קרע אותי לגמרי!!!) וקירארה כל כאאאאך מותק!!!! והיא ממש מועילה אז אני חושבת שאבחר בה..... כיהיא גם חמודה וגם מועילה! מצטערת שיפו-צ'אן! אונאגי שימס- בבקשה אריגטו גוסימאס- ברכה לפני עבודה משותפת (או שזה ההפך, אני אולי קיבלתי 98 על המבחן מושגי לחימה יפניים (כולל טאי צ'י) אבל דווקא את זה אני לא זוכרת!!!

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifשיפו לייק דה.../images/Emo11.gif

נו אני מכירה אותו יותר... אולי הוא לא מועיל אבל לא כולם צריכים להועיל במשהו... אממ נימוקים: הוא חמוד. הוא היחיד שרואה מה שקורה בין אינו' לקאגומה. הוא מעיר הערות משעשעות ומעלה את מצב הרוח^____^. הוא מדבר!
זה כבר שווה 6 נימוקים><. אממ הוא תמיד מרגיש לי כמו ילד קטן של קגומה ואינו' וזה ממש מתוק^.^.

harar8

New member
שיפו!!!!!

הוא כזה חמוד ומצחיק עם כל הקסמים האלו שלו.

למעלה