קירארה vs שיפו

זה קשה קשה....

אני נמעמנעת כי זה קשה.... חחחחחח שיפו וקירארה חמודים כל כך!!!!!!!!

metuka15

New member
שיפו צ'אן!

כי רק הוא מעז לנשוך לאינו את האוזן
סתם חח הוא פשוט יצור חמוד,יש לו הערות מצחיקות ויש לו זנב חמוט *__* אני אוהבת גם את קירארה..אבל כשהיא קטנה

J e i n

New member
שיפו

כי הוא מצחיק וחמוד. אם קירארה הייתה מדברת סביר שהייתי בחרת בה כי היא מאמי

אוף זה קשה!!

אממ... שיפו.. לא, קירארה.. שיפו כן, שיפו שיפו.. כי הוא כלכך דואג לכולם.. והוא כזה חמדמד.. הוא היה כלכך עצוב כשאינו' זרק את קאגומה חזרה לבאר.. לתקופה שלה.. וחסם את הבאר עם גזע עץ.. :[ אז שיפו שיפו תעשה לי ילד

קיררה

ולמה? כי שיפו הוא יותר מידי תלותי, הוא לא יכול לי קאגומה, הוא תמיד בוכה לה, הוא מין תינוק כזה, יכול להיות שזה מה שחמוד בו אבל גם מעצבן במיוחד. לעומת זאת- קיררה עצמאית וחזקה (יותר משיפו) ברגעים שצריך להילחם, לעוף ולהגן על החלשים(וצריך הרבה פעמים), וברגעים מסוימים היא עדינה וחמודה כזו, עם פרצוף כזה שבא לך למעוך אותו, ולאכול אותו ולא צריך להוסיף סוכר כי היא מזה מתוקה
, מפה כבר קשה לי להסביר עד כמה שהיא חמודה. אז הבחירה שלי זו קיררה לשלטון ...

GalBatz

New member
קירארה~

בצפיה שניה בסדרה, שיפו נהיה נורא מעצבן.
בהתחלה חשבתי שהוא חמוד.
בכל מקרה, קירארה יותר חמודה, והיא עושה קולות משעשעים. והיא גם יותר שימושית.

inulove

New member
לאחר הטלבטות קשה..

החלטתי שאת שיפו
הוא כזה מאמי!!!:) הוא והפוזות המוזרות שלו... קירארה היא מזו חמודה! היא גם עוזרת לכולם!

saharman

New member
שיפו ברור../images/Emo161.gif חזק והצלח המשך כך

הוא יכול להשתנות לבערך...
Everything בסרט השני (לפחות הסרט היחידי שראיתי) הוא עוזר להם להלחם נגד נאראקו וגם מציל את קאגומה וכולי וכולי...

ליסאן

New member
להזכירכם . מי שלא ירשום למה ../images/Emo41.gif

הוא מעדיף דמות מסויימת לא יספר

../images/Emo157.gifקירארה

היא יודעת להלחם, חמודה. אם רוצים להכניס אותה הביתה- חתלתול קטן. אם רוצים לרכב עליה בחוץ- חתול גדול ואצילי. ושיפו חמוד אמנם, אבל לא מועיל במיוחד...

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifוהמנצ/ת הוא/היא ../images/Emo41.gif

שיפו צ'אן אם 10 קולות לעומת קירארה עם 8 קולות (מי שרק הבכים עם מה שנאמר לא נספר...) גומן קירארה את יודעת שאני מעדיפה אותך תמיד....

למעלה