קליפ פתיחה וסיום חדשים

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif קליפ פתיחה וסיום חדשים

השיר בקליפ פתיחה מבוצע על ידי BEAT CRUSADERS ונקרא, TONIGHT,TONIGHT,TONIGHT. רמת האנימציה בקליפ פתיחה מושקעת ואני אישית אהבתי את הקליפ D: השיר בקליפ סיום מבוצע על ידי ikimono gakari ונקרא, HANABI. האנימציה בקליפ סיום קצת פחות טובה, אבל עדיין יפה ^_^. היום בבוקר ייצא הספיישל שעה של בליץ' פרקים 76-77, מקווה שתהנו :]

Ayelet chan

New member
פרק 75 עם כתוביות? הלו?;;

הו, בכלל לא ראיתי את 72-74 כי לא היה לי כוח לראות. פילרים מעצבנים. >:

Vivi Sparrow

New member
אוו מגניב D:

התעוררתי לפני רבע שעה, ממש כמה שניות לפני שירד המבול המטורף הזה. קמתי מהמיטה ושמעתי את הכלב של אחי בוכה לי דרך הדלת. הוא לא מוכן שאני אעזוב אותו והוא רוצה שנצא החוצה. כמובן שאי אפשר במזג אוויר שכזה, אז אני פשוט יושבת ליד המחשב והוא לידי, לא לפני שהוא עקב אחריי לשרותים, בחזרה לחדר שלי, למטבח בקומה למטה ובחזרה לקומה העליונה. ככל הנראה, הוא לא יפרד ממני עד שיפסיק הגשם. למי שתוהה [כנראה כל מי שיקרא את ההודעה שלי], הכלב של אחי אצלנו כי אשתו [גיסתי 3:] ילדה בראשון לאפריל, בדיוק בשעה הזאת, לפני ארבעה ימים. אז הם עכשיו בנופשון כזה איפשהו, במקום מיוחד שמטפלים בה יפה יפה, אז הם השאירו את הכלב אצלנו עד למחר, אומשהו כזה. 3:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif שיר הסיום מאמם.

כאילו, השיר עצמו דיי מעאפן והקליפ איום, אבל יש שם יורוסוי, אז זה סגיד.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif והפתיח מדהיםםםםםםםם. ס_ס

אבל זה כל כך שונה מבליץ', דאמיט. ._.; [שתקו, אני קמתי בשתיים וחצי, המוח שלי מת, אני אשרשר לעצמי אפילו עשר הודעות אם אני רוצה. <_<]

../images/Emo204.gif*__*

אין לי מושג איך האנימציה, רק הקשבתי לשירים עצמם.... והם יפים *___* השיר פתיחה באנגלית? O:

יאיי XD

New member
BEAT CRUSADERS ? *מתפגרת*

הם שרו את Hit in the USA מ- Beck ואת Follow me!!! ^_____^ עכשיו לחזור להוריד פרקים של בליץ'... אני רוצה סוסייטי ;;

יאיי XD

New member
למה נראה לך שהתלהבתי מזה כלכך? ^_^

רק בגלל ששמעתי שהם שרים D= עכשיו באמת צריך לחזור להוריד פרקים.. ._. [זה בטח נראה מוזר שאני כאילו מגיבה לעצמי XD]

Fay Wood

New member
אה, כן, קצת. 0.0; ../images/Emo168.gif

אני מניחה שאת מייתר והתגובה הקודם הייתה יול? X.X

Fay Wood

New member
ידעתי שהשיר הזה מזכיר לי - ../images/Emo168.gif

- BECK! אני כזאת חכמה O= עכשיו- לתגובה שלי על הקליפ. הדבר הראשון שעשיתי היה, כמובן, לצרוח בצורה הכי פקאצית שיכולה להיות "ג'יזס קרייייסססס!!!!11111". ולמהזה? אמפגגגג, אוראהארההה!!!111111 הוא כאזה אומו קטן וחמווו~ד ^____^ וגם איצ'יגו. ניעעע~~ ^____^ אהכן, והציור די עקום.. שובפעם, מזכיר BECK (אני מקווה שהאנימציה שם תשתפר בהמשך X.X). אבל למה לעזאזל הם תקעו שם גם את העלילה של הפילרים? Oס הם לא אמורים..להגמר? 00; אזעכשיו נלך לראות את השירסיום~ ^_^ ועודמשו~
למאנגה~ אני יכולה להבין למה היטסוגאיה שם בקטע שהם "הופכים לשיניגאמים" כזה, אבל ביאקויה? וטפ? X__X

Fay Wood

New member
הא, השירסיום *-* ../images/Emo168.gif

הם כאלה הומואיםם~
ויורוסוייי!!1111 הרבה יורוסוייי~~
ואונוהאנהאיסאנה~ O= ^_____^ והיטסו עם שלייקס!!11 *___* XDD ואיצ'יזאנגטסו 0.0 3> ניע, סךהכל קליפ ממש נחמד, הציור סביר, השיר חביב..מזכיר לי משו
ואם מישו יעשה לי סקרינשוט של התמונה האחרונה, אני אסגוד לו לנצח. ;-;

למעלה