יורוצ'י. Bleach.org.il ?
מ מלפפון ים 1 New member 5/4/06 #28 לא, הלכתי לישון ב2 בחצי ]: וכתבתי את ההודעה הזו בערך חצי שעה אחרי שהוקמתי מהמיטה.
מ מלפפון ים 1 New member 6/4/06 #44 זה יכול להמשך עד שעתיים. [אבל מנסיון, אם כמה ימים הלכת לישון ממש מאוחר, זה יכול להמשך רוב היום]
י יעל צאן New member 5/4/06 #29 איפפפ ><" יש לי הרבה להשלים , אני רק ב-59 T__T שירים, שירים של בליצ' *____* , אני כלכך מכורה ~W~
H Hinamori New member 5/4/06 #30 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג השיר פתיחה אוי אוי אוי אני מתה XDDDDDDDD וגם דטאבאיו XD "Hello from the new note location ! =D" זה הרג אותי ם_ם XDDDDDDD היטסוגאיה בשיר פתיחה עם התלבושת בצפר זה מפחיד, הוא נראה בן 30 |: כן טוב עכשיו אני אראה את הפרק
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג השיר פתיחה אוי אוי אוי אני מתה XDDDDDDDD וגם דטאבאיו XD "Hello from the new note location ! =D" זה הרג אותי ם_ם XDDDDDDD היטסוגאיה בשיר פתיחה עם התלבושת בצפר זה מפחיד, הוא נראה בן 30 |: כן טוב עכשיו אני אראה את הפרק
H Hinamori New member 5/4/06 #32 אמאל'ה. זה היה מוזר. מה הינאמורי ונמו קשורות אחת לשניה ? אני צריכה את מנת ההיטסוהינה שלי והדיסק של פרק 35 אצל חברה שלי. ;;
אמאל'ה. זה היה מוזר. מה הינאמורי ונמו קשורות אחת לשניה ? אני צריכה את מנת ההיטסוהינה שלי והדיסק של פרק 35 אצל חברה שלי. ;;