קליצ'קו נקם בדני וויליאמס

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo41.gif קליצ'קו נקם בדני וויליאמס

על ההפסד שהנחיל למייק טייסון אלוף העולם במשקל כבד ויטלי קליצ'קו הגיב על הפסדו של טייסון לוויליאמס במשפט הבא.... "הוא (דני וויליאמס) לקח לי לי את את ההזדמנות להגשים את החלום שלי ועל כך אנקום בו".... החלום של ויטלי קליצ'קו היה לפגוש את מייק טייסון בזירה בקרב על התואר העולמי..... לדעתו של קליצ'קו - טייסון הוא אחרון האלופים הגדולים באמת וצערו הרב שהקרב בינהם לא יצא לפועל... ויטלי קליצ'קו אמר כי מחובתו לנקום את נקמתו של טייסון בכך שיחסל את דני וויליאמס בנוק אאוט ויגזול ממנו את ההזדמנות להיות אלוף עולם פעם אחת ולתמיד.... BROWN BOMBER מזמין את כולכם לצפות בסיבוב המכריע של הקרב בין האלוף ויטלי קליצ'קו והטוען לכטר דני וויליאמס.... מקווה שתיהנו....

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif MikeTyson ידעתי !!!

שתהיה הראשון להגיב... כמו כן ידעתי כמה שתהנה לראות את דני וויליאמס חוטף נוק אאוט... זה ממש עשה לי אישית טוב על הלב... אני שמח שנהנת...

daskaliano

New member
זה מתאגרף מול מתכתש רחוב

קליצ'קו מתאגרף בסגנון משהו בין בית ספר אוקראיני חובבני למוחמד עלי סטאטי. הוא ידע לקרוא את דני ויליאמס שלא הצליח להתקרב אליו למרות שניסה כל הזמן לעשות מה שנכון מבחינתו וזה ללכת קרוב בשל הפרשי הגובה. קליצ'קו ידע לסגת ולחזור ולקבל את ויליאמס בדיוק בזמן במכות קטלניות בנסיגה ובהתקפה תוך הפגנת יכולת שמירת מרחק וניהול קרב בתנאים אופטימליים מבחינתו אפילו סטרילי משהו. זה בחור שיש לו יסודות מצויינים ודני ויליאמס לא מסוגל במאזן הכוחות הנוכחי לאיים עליו. לגבי ידיים למטה - יש בזה מין התרסה שהוא לא מרגיש מאויים והמרחק כזה שקליצ'קו הבין שויליאמס ללא רד בול לא יוכל לקצר את המרחק ולהשחיל מכה. מוחמד עלי הגדול היה כמעט כל הזמן במרחקים האלה עם ידיים למטה וסמך על רגליו שיקחו אותו לכל הכיוונים.

daskaliano

New member
שים לב לתנועה ברגליים של קליצ'קו

הוא לא מנסה בכל מחיר לרוץ קדימה. הוא מחזיק את המרחק שנוח לו באמצעות משחק רגליים לויסות הטווח. לפעמים הוא עושה חצי צעד אחורה ונותן תשובה ולפעמים חצי צעד ובו זמנית אפרקאט מרחוק. זה מחייב בית ספר טכני ברמה גבוהה.

BROWN BOMBER

New member
אין ספק בקשר ליכולות שלו...

אבל הוא עדיין סופג מכות מיותרות לטעמי... היה אפשר לחסוך ממנו את הסיפור הלא נעים שהיה לו עם לויס שידוע כאומן החתכים.... עם תשימו לב אז רוב היריבים של לויס או חטפו חתך או נפיחות... מה הוא שם בכפפות..???

MikeTyson

New member
אל תתלהב

ללואיס לא היתה ולא תהיה את עוצמת המכה ביד החזקה ביותר. מה שטייסון היה עושה ליריבים שלו בסיבוב אחד לואיס עושה ב-8 סיבובים. כל מה שיש לו זה "חוכמת קרב", נסיון ועבודה נכונה. הוא יודע למצוא את יריביו חשופים. תראה את הקרב שלו מול פראנק ברונו ותבין על מה אני מדבר.

daskaliano

New member
טייסון היקר - אינני מתלהב

עוצמת מכה היא דבר חשוב אולם יש מתאגרפים רבים שעוצמת המכה שלהם לא היתה גבוהה ועדיין היו אלופים ענקיים. לעלי לא היתה עוצמת מכה, להוליפילד לא היתה עוצמת מכה. נו... אז הם לא היו גאוני איגרוף ? קח את ג'ורג' פורמן הענק לדוגמא. היתה לו חבטה שזרקה את פרייז'ר באויר. מה זה עזר לו מול עלי ? לגבי טייסון. טייסון היה מתאגרף מבריק שגדולתו היתה לא בהתקפה אלה בהגנה שלו וביכולת שלו בהגנה אקטיבית לחדור דרך המכות של יריביו ובגלל זה גם עוצמת המכה שלו היתה גדולה כי כל המכות נכנסו תוך כדי התקפה של היריבים. זה כמו התנגשות חזיתית שזה אומר מכפיל כוח מכה מחד ואי איפשרות לראות את המכה מאידך. התוצאה הרסנית בד"כ וזה מעל לכל מתסכל וגורם ליריב לחוש שכל מה שהוא עושה הוא נצפה. טייסון הגדול בסגנונו המופלא או יותר נכון של מאמנו האגדי קאז דאמטו יכול היה לשמר ביעילות סגנון זה כמה זמן שמהירות התנועה שלו ויכולת התזוזה שלו בשיאם. ברגע שהוא קצת החליד נגמר הסיפור שלו כי הוא נמוך וחשוף לכל ההתקפות של המכות מהטווח הרחוק. לגבי חכמת קרב - זה דבר חשוב מאוד ומה שלא מבינים לצערי רוב האנשים הוא שאיגרוף הוא מעל לכל אומנות לפגוע מבלי להפגע. זו אומנות התגוננות ואם אינך מסוגל לפגוע מבלי להפגע מצבך כמתאגרף רע. אם הכנסת מכה לא נורמלית וחטפת אחת כתשובה מייד או אח"כ לא עשית כלום. זה אולי מבדר את הקהל אבל זה אומר שההגנה שלך חארא. איך אתה מבצע הגנה לכך יש שיטות וטכניקות רבות וזה נושא לדיון אחר. אולם מה שהיום יש במקצוענים יותר דומה לקרב ללא הבחנה בו החזק יותר ובעל יכולת העמידה מנצח. אגב - את המשפטים הקודמים ציטטתי מתוך מאמר של קאז דאמטו.

BROWN BOMBER

New member
ראיתי את הקרב...

למען האמת אני אוהב את ברונו הרבה יותר מלויס... ברונו היה המתאגרף הראשון שבאמת עשה חיים קשים לטייסון לפחות בסיבובים הראשונים... מכת האפרקט שנכנסה לסנטר של טייסון בסוף הסיבוב הראשון שזעזעה אותו באמת וברונו היה קרוב להוריד או טייסון לקרשים... אבל טייסון שרד את הסיבוב וניצח בקרב... מייקי.... עם כל האהבה שלך ללנוקס לויס אני מציע שתשאר בהאזנה בחצי שעה הקרובה... יש לי סרטון שמפשוט תמות עליו.... אחד האהובים עליי...

BROWN BOMBER

New member
אני יודע בדיוק מה היחס שלך עליו...

פשוט חכה לסרטון ותראה על מה אני מדבר...

daskaliano

New member
לואיס היה בעל ג'אב מתוזמן להפליא

וגם כן גבוה וחזק מאוד. לקליצ'קו להבדיל ממוחמד עלי אין את המהירות והזריזות וכמובן הקואורדינציה שדרושה בשביל להפוך ממתאגרף טוב למתאגרף מדהים. מה שיש לצערי היום בעולם האיגרוף הוא ברמה כזאת שקליצ'קו לא מרגיש שקשה לו מידי. הוא אחד הטובים כיום. שוב - חבל אבל זה מה שיש היום בעולם האיגרוף במשקלים הכבדים. עד שלא יקום אחד שינער לכולם את הראש נמשיך להסתפק בפירורי איגרוף ובהרבה מכות ללא תכלית.

MikeTyson

New member
תתפלא, דווקא יש...

שמעת על השם סמואל פטר? מתאגרף ניגרי צעיר, בן 23. קצת עגלגל אבל יד חזקה והרבה לב. מאזנו עומד על 24-0-0 עם 21 נוק אאוטים. המבחן האמיתי שלו בתאריך 24.9, קצת פחות מחודשיים - קרב מול ולדימיר קליצ'קו

daskaliano

New member
טוב - קיקבוקס זה משחק אחר לגמרי

אפשר להיות מתאגרף וגם קיקבוקסר אבל אחד יבוא על חשבון השני. יותר נכון הוא שהאיגרוף יתרום לך כקיק בוקסר ולהיפך ממש לא תורם. התנועה שונה האיומים שונים בקיצור משחק אחר לגמרי. אתה יכול להתאמן באיגרוף עד לרמה הבינונית בזמן שאתה קיקבוקסר. מצטיין אי אפשר בשני התחומים אף פעם.

MikeTyson

New member
../images/Emo31.gif לאו דווקא.

אם הייתי חושב כך, לא הייתי מתאמן בקיקבוקס. קיקבוקס זה שילוב של קיק + בוקס. בעיטה ואֵגרוף. אם תוציא את הבעיטה (קיק) ישאר לך רק האגרוף (בוקס). והבוקס של הקיקבוקס הוא בדיוק כמו הבוקס של האיגרוף. ג'אב, קרוס, אפרקט וכו'... בגלל זה מתי שאני רק רוצה אני מתאמן באיגרוף בלבד והיו כמה חודשים שעשיתי את זה. ואני יכול לעבוד רק ידיים מתי שאני רוצה ומתי שרק בא לי. מכבדים את הרצונות שלי. אבל משיקולים שלי, למה לא לחזק קצת את הרגליים? אולי זה יעזור לי בעתיד? אני במילא לא יהיה מרחב מוהר הבא בלשון המעטה.

למעלה