קליצ'קו נקם בדני וויליאמס

daskaliano

New member
אל תמעיט בערכך. הכל תלוי בך ובהדרכה

אבל ידידי - עליך להבין שברגע שאתה מוסיף בעיטות זה כבר חשיבה שונה וחלק מהאיגרוף חייב להשתנות. אתה לא יכול לחשוב כמו מתאגרף כי האיומים שאתה עומד בפניהם שונים. אתה יכול לעשות ענף אחד עיקרי וענף נוסף משני. בעיקרי תצטיין ואת המשני תעשה בשביל הFUN.

MikeTyson

New member
שלא תטעה,

אני מודע לכך. אני יודע את זה אבל מצד שני אני שלם עם מה שאני עושה. ושלא תחשוב שאני "הקיקבוקסר המושלם", ממש לא, להפך. לואוקיק אני מתקשה לבעוט. אבל זה טוב וזה עוזר, גם לידע האישי שלי, גם למצבים לא נעימים ברחוב וגם בשביל ה-FUN כמו שאמרת. ובינתיים זה באמת בשביל ה-FUN. אין לי קרב באיטליה 10 סיבובים. ומייק טייסון לא מגיע לארץ כדי לראות את הביצועים שלי. נכון לעכשיו, והדגש הוא על "נכון לעכשיו" - קיקבוקס זה אחלה של דבר מבחינתי. אם אהיה ברמה מספיק גבוהה כדי להתקדם ולהיות לוחם שקורע זירות בארץ אז אעשה זאת אך ורק באיגרוף. אבל בינתיים לא.

BROWN BOMBER

New member
טייסון... אני שמח שאתה מעודכן....

מאיפה המידע..??? הוא די חדש יחסית... החוזה רק נחתם...

MikeTyson

New member
אני עוקב אחרי איגרוף מגיל 8

ואתה אומר לי מאיפה אני יודע...

BROWN BOMBER

New member
בסך הכל... מה מקור המידע..???

לא יותר מזה.... אני פשוט רוצה לדעת באיזה אתר מוצאים חומר בצורה לא פחות מהירה מ"ראמבלר" ידוע לך על החוזה החדש שנחתם בין רוי ג'ונס ואנטוניו טארוור על קרב שלישי???

MikeTyson

New member
דסקלו...

יש הרבה מתאגרפים שמביישים את ענף האיגרוף בכללי. נקח לדוגמה את המתאגרף הפולני אלברט סונאווסקי... לבחור הזה יש מאזן של 37-1-0. = 37 נצחונות והפסד אחד. עכשיו מה עצוב פה? שההפסד שלו הוא בקרב היחידי שהוא הסכים שיהיה 10 סיבובים. וגם את ה-10 סיבובים הוא לא שרד, הוא נפל בנוק אאוט. שאר הקרבות שלו (שאת כולן ניצח) היו גג, גג, גג 6 סיבובים. זה מתאגרף שמתאים להיות במקום ה-40 בדירוג העולמי הכללי?

daskaliano

New member
ממש לא ואשמח אם תעדכן אותי

בכל השערוריות. כי זו בהחלט שערוריה. באיזה איגוד הוא מדורג 40 ?

BROWN BOMBER

New member
באותו המשקל...

רוי ג'ונס הוכיח חד משמעית שהוא לא מסוגל לעשות קאמבק.. נכון להיום לפחות... אבל הוא זכה ליחס דיי מכובד מצד אנטוניו טארוור ... טארוור אמר שג'ונס הפגין לב של אלוף כשקרא טיגר עליו בפעם השלישית... ג'ונס יכול היה לבחור ביריב קל יותר לצורך קאמבק אבל בחר בי... אמר טארוור... זה יהיה קרב אמיתי בין שתי אלופים והוסיף שג'ונס למרות הגבורה התבלבל ביריב... והתוצאה תהיה זהה לקרב הקודם...

MikeTyson

New member
...

אני מעודכן מחברים ואנשים מחו"ל שאני מתכתב איתם, ובחו"ל חדשות האיגרוף זורמות מהר יותר מכאן. וגם אתרים שונים מהעולם שפעם בשבוע בערך אני נכנס למשל www.TysonTalk.com של מייק טייסון. שם יש גם הרבה אנשים שמבינים באיגרוף וישמחו לעזור לך, יש שם פורום.

MikeTyson

New member
בומבר - מה עם הסרטוןןן

מה עם ההפתעה שהכנת לי על לואיס?

BROWN BOMBER

New member
מצתער על העיכוב...

פשוט נדפק לי העכבר במחשב בזמן שדיברתי אתכם אז נעלצתי לנתוש אתכם לכמה דקות כדי לארגן לי עכבר חדש... התחלתי להתקין את הסרטון אבל הייתי חייב לנטק לזמן מה.. אני כבר שולח אותו.. ואתה תהנה לא פחות ממני כשאני רואה אותו שוב ושוב...

BROWN BOMBER

New member
MikeTyson קבל....

הסרטון האהוב עליי מאז שראיתי את הקרבות של לויס מול טייסון ומול קליצ'קו...

BROWN BOMBER

New member
סליחה... בעיה טכנית....

אני אנסה שוב מאוחר יותר.... אחלה של דבר... אל תפספס...

MikeTyson

New member
שימו לב,

פעם בשבוע בערך יש פה שיחות איגרוף מרתקות שבומבר ודסקלו מארגנים. בדיוק כמו השיחות על ה-MMA שרז קורן ועמית מארגנים.

למעלה