קלפי אושו-זן

dor132

New member
היי

אנשים חוגגים ומשלבים יד ביד..הם מקיפים את כדור הארץ והכוכבים מקיפים אותם.. דבר קשור בדבר ואין כלום נפרד. החיים יכולים להיראות ככה. חגיגה אחת שלמה. אם האנשים ילמדו לחיות זה עם זה בהרמוניה, העולם כולו יהיה מסיבה אחת גדולה

שרשרת ענקית של אנשים...

"אם כל האנשים שבעולם, יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים, מכאן ועד מחר. " האנשים נראים לי שמחים מקיפים את העולם מתמזגים בצבעים נותן לי תחושה של שלמות של עזרה הדדית של רצון להעניק ולתת ממך - המיזוג של הצבעים שאין הבדל של מרחק וזמן נתן לי תחושה אופטימית.

אני חושבת...../images/Emo187.gif

הכל היה מושלם אם כולם היו אוהבים אחד את השני. כולם אחד, ואחד זה כולם, אין בדידות, יש צחוק אהבה ושמחה של כולם. גם הקוסמוס מחייך....בצבעים זוהרים

גריני

New member
סיכום קלף: אנחנו העולם

כאשר אלפים על אלפים של אנשים בכל העולם חוגגים, שרים, רוקדים - אין כל אפשרות להתאבדות גלובלית. האנושות מתוארת כאן כקשת של הוויות, הרוקדות סביב המנדאלה של כדור הארץ בידיים משולבות יחדיו בשמחה ובהכרת תודה למתנה החיים. קלף זה מייצג זמן של תקשורת, של חלוקת העושר שכל אחד מאתנו מביא לשלם. כאשר אנחנו מזהים את המקור המשותף של האנושות שלנו, את השורשים המשותפים של חלומותינו ושל כמיהותינו, של תקוותינו ושל פחדינו, אנחנו מסוגלים לראות שכולנו מחוברים יחד בפלא גדול של קיום. כאשר אנחנו יכולים לשלב את העושר הפנימי העצום שלנו כדי ליצור אוצר של אהבה ושל חוכמה, אוצר שזמין לכול, אנחנו מחוברים יחד בתבנית איכותית של יצירה נצחית. מאחלת לכולנו שבוע של ריקוד כזה, של אחדות כזו - עם עצמנו ועם כל הסובב אותנו

גריני

New member
קלף שלישי לפינת "קלפי אושו"

שרשרו מחשבות, הגיגים, שיר, סיפור - כל אסוציאציה שהקלף מעורר בכם.

רויהלה

New member
קלף מדהים../images/Emo140.gif

צמיחה אישית,, המון אור,, דוקא ממקום שאין תנאים,,, אין אדמה ומים.. התחברתי מאוד לקלף... תודה לך גריני

זה הקלף שלי../images/Emo182.gif

הנרקיס שגדל ליד ביצות ובטח צורך הרבה מים, גדל פה בתנאים של יובש בלי מים ובין אבנים...מרים ראש ופורח לתפארה,ומעליו האופטימיות וההילה הזוהרת, אני החלטתי שזה נרקיס אבל זה יכול להיות כל פרח. פרח עם אומץ שהתגבר על מכשולי החיים לדעתי.

orensany

New member
אני דווקא

רואה בקלף זה עצב רב משום מה...מאבק אינסופי הפרח שהוא ללא ספק פרח עדין ויפה נאבק בזרמי החיים וגדל בינות סלעים קרים אני מתאר לעצמי שאין זו הראייה הצפוייה של הקלף הזה ולעין הבלתי מזויינת הרח יראה כדבר טוב אבל אני רואה בו עצב יש שיר של יהונתן גפן אשר מספר על פרח היהודי הנודד בשיר הזה שהייתי כותב אותו עכשיו אם הייתי בבית נאמר שם על פפרח שנראה לא טוב ירק וסגול לא יפה ולא שייך לשום מקום אבל עקשן ובסוף השיר נאמר שגם בקץ כל הקיצים שיעלמו השושנים והוורדים תראו אותו עדיין עומד ירוק וסגול וצודק ככה אני מרגיש כלפיי הפרח במובן מסויים למרות שהוא מראה מעט מותש וכפוף ואפילו ההילה שלא דהוייה בעיניי בהחלט לא מסמך עבורי משהו חיובי....זו דעתי

התחברתי כל כך לקלף הזה...

ישב בו מעין צמיחה ממקום כמעט בלתי אפשרי. הוא נותן כל כך הרבה אור לסביבה שלו. הוא משרה אופטימיות כוח הבנה שאפשר לצוח לא חשוב התנאים יכולת צמיחה תודה גריני על הפינה הזאת!!!

מ א י.

New member
לסמוך על החיים

ללכת עם כול החלומות והמעוף ואולי לחצות את הצוק ואח"כ או ליפול ?????.(הפחד) או לעוף?????????(אפשרי?) זו הפרשנות שלי וכן ,אגב , היא נותרת כשאלה.

מ א י.

New member
תגובה לקלף השלישי

הפרח הזה כזה יפה ותמים וקטן והוא צומח לאיטו וחי כול כך מה שהוא לא יודע זה שהילה של אור מסביבו והוא מוגן ובטוח ושהכול קורה בדיוק בזמן הנכון ובמקום הנכון בשבילו.

ש ו נ י

New member
לא מתחברת לקטע של הקלפים דווקא

אבל נו, לא להכל כולם מתחברים שבוע טוב אנשים ואנשות יקרים שתמיד תזרח עלינו השמש

למעלה