אנשים חוגגים ומשלבים יד ביד..הם מקיפים את כדור הארץ והכוכבים מקיפים אותם.. דבר קשור בדבר ואין כלום נפרד. החיים יכולים להיראות ככה. חגיגה אחת שלמה. אם האנשים ילמדו לחיות זה עם זה בהרמוניה, העולם כולו יהיה מסיבה אחת גדולה
"אם כל האנשים שבעולם, יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים, מכאן ועד מחר. " האנשים נראים לי שמחים מקיפים את העולם מתמזגים בצבעים נותן לי תחושה של שלמות של עזרה הדדית של רצון להעניק ולתת ממך - המיזוג של הצבעים שאין הבדל של מרחק וזמן נתן לי תחושה אופטימית.
כאשר אלפים על אלפים של אנשים בכל העולם חוגגים, שרים, רוקדים - אין כל אפשרות להתאבדות גלובלית. האנושות מתוארת כאן כקשת של הוויות, הרוקדות סביב המנדאלה של כדור הארץ בידיים משולבות יחדיו בשמחה ובהכרת תודה למתנה החיים. קלף זה מייצג זמן של תקשורת, של חלוקת העושר שכל אחד מאתנו מביא לשלם. כאשר אנחנו מזהים את המקור המשותף של האנושות שלנו, את השורשים המשותפים של חלומותינו ושל כמיהותינו, של תקוותינו ושל פחדינו, אנחנו מסוגלים לראות שכולנו מחוברים יחד בפלא גדול של קיום. כאשר אנחנו יכולים לשלב את העושר הפנימי העצום שלנו כדי ליצור אוצר של אהבה ושל חוכמה, אוצר שזמין לכול, אנחנו מחוברים יחד בתבנית איכותית של יצירה נצחית. מאחלת לכולנו שבוע של ריקוד כזה, של אחדות כזו - עם עצמנו ועם כל הסובב אותנו
הנרקיס שגדל ליד ביצות ובטח צורך הרבה מים, גדל פה בתנאים של יובש בלי מים ובין אבנים...מרים ראש ופורח לתפארה,ומעליו האופטימיות וההילה הזוהרת, אני החלטתי שזה נרקיס אבל זה יכול להיות כל פרח. פרח עם אומץ שהתגבר על מכשולי החיים לדעתי.
רואה בקלף זה עצב רב משום מה...מאבק אינסופי הפרח שהוא ללא ספק פרח עדין ויפה נאבק בזרמי החיים וגדל בינות סלעים קרים אני מתאר לעצמי שאין זו הראייה הצפוייה של הקלף הזה ולעין הבלתי מזויינת הרח יראה כדבר טוב אבל אני רואה בו עצב יש שיר של יהונתן גפן אשר מספר על פרח היהודי הנודד בשיר הזה שהייתי כותב אותו עכשיו אם הייתי בבית נאמר שם על פפרח שנראה לא טוב ירק וסגול לא יפה ולא שייך לשום מקום אבל עקשן ובסוף השיר נאמר שגם בקץ כל הקיצים שיעלמו השושנים והוורדים תראו אותו עדיין עומד ירוק וסגול וצודק ככה אני מרגיש כלפיי הפרח במובן מסויים למרות שהוא מראה מעט מותש וכפוף ואפילו ההילה שלא דהוייה בעיניי בהחלט לא מסמך עבורי משהו חיובי....זו דעתי
ישב בו מעין צמיחה ממקום כמעט בלתי אפשרי. הוא נותן כל כך הרבה אור לסביבה שלו. הוא משרה אופטימיות כוח הבנה שאפשר לצוח לא חשוב התנאים יכולת צמיחה תודה גריני על הפינה הזאת!!!
הפרח הזה כזה יפה ותמים וקטן והוא צומח לאיטו וחי כול כך מה שהוא לא יודע זה שהילה של אור מסביבו והוא מוגן ובטוח ושהכול קורה בדיוק בזמן הנכון ובמקום הנכון בשבילו.