Jillian עם מקהלה אמיתית |מאוהב ברמותתת|
T TheImpactBoy New member 22/8/07 #34 וואו זה מעולה, יש להם אם ככה מלא כסף... כי זאת הפקה יקרה ברמות..
T The Girl Who Lived New member 22/8/07 #39 אעאע!../images/Emo12.gif אני חייבת להיות שם../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
מ מגרש השוודים New member 20/8/07 #13 אני מאמין שאם הם לא יצלמו את ההופעה בנובמבר, הם יצלמו את זאתי שבפברואר יהיה נחמד אם הם יצלמו את שתיהן
אני מאמין שאם הם לא יצלמו את ההופעה בנובמבר, הם יצלמו את זאתי שבפברואר יהיה נחמד אם הם יצלמו את שתיהן
T TheImpactBoy New member 22/8/07 #32 חבל, DVD זה אחלה בונוס, לנו לא להם, חח כי הם יפסידו כסף... מי קונה DVD היום?
T The Phantom Agony New member 22/8/07 #44 ../images/Emo45.gif רק שאין לי כסף לשליש מזה אפילו X______X
L Liquid Dreams New member 23/8/07 #45 הא לכם, אנשים עניים, הא D: על מי אני עובדת גם לי נגמר הכסף }: אבל לי יש MET .
B Blade Of Fire New member 23/8/07 #46 אבל תחשוב על זה כאילו... דחיל ראבאק! DVD אחרי כל אלבום? המטרה היא לעשוק את המעריצים? מה קרה?!
א אזירפאל New member 24/8/07 #47 אבל זה לא כאילו המעריצים לא נהנים מזה... מי שמעוניין - קונה. אלה בכל זאת הופעות בקנה מידה יוצא דופן...
אבל זה לא כאילו המעריצים לא נהנים מזה... מי שמעוניין - קונה. אלה בכל זאת הופעות בקנה מידה יוצא דופן...