הו למה? התסרוקת של סטיב נראית טוב.. יותר טוב מקודם לפחות, לדעתי.
B blackberry angel New member 5/7/06 #59 הו למה? התסרוקת של סטיב נראית טוב.. יותר טוב מקודם לפחות, לדעתי.
B blackberry angel New member 5/7/06 #60 תמונה ממש יפה../images/Emo99.gif והשיער של דני נראה ממש טוב!!! הרבה יותר מקודם עם התסרוקות המוזרות האלה שלו
תמונה ממש יפה../images/Emo99.gif והשיער של דני נראה ממש טוב!!! הרבה יותר מקודם עם התסרוקות המוזרות האלה שלו
I I LOVE BMSF New member 30/6/06 #50 לא ממש יפה לו ככה... אני לא אוהבת את מאט כשו מחוייט עם חליפות וכל זה אני מעדיפה אותו כמו פעם עם חולצות קצרות זרוקות כאלה....והוא שמן קצת בפרצוף לא???.. אבל בשבילי לא משנה מה הוא ילבש הוא תמיד יהייה מושלם!!!!?.
לא ממש יפה לו ככה... אני לא אוהבת את מאט כשו מחוייט עם חליפות וכל זה אני מעדיפה אותו כמו פעם עם חולצות קצרות זרוקות כאלה....והוא שמן קצת בפרצוף לא???.. אבל בשבילי לא משנה מה הוא ילבש הוא תמיד יהייה מושלם!!!!?.
I I LOVE BMSF New member 30/6/06 #53 חחחח מה יש לכולם??? כולם מעירים לי על איך שאני מנקדת!!!!????...מה רע בזה זה יפה וחמוד!!?.זה ייחודי..חחחח
חחחח מה יש לכולם??? כולם מעירים לי על איך שאני מנקדת!!!!????...מה רע בזה זה יפה וחמוד!!?.זה ייחודי..חחחח