קראו פה, קראו שם

האני20006

New member
יש אתר חדש בנושא הפרעויות המתנחלים

פשוט אי אפשר לסבול את ההתנהגות של המתנחלים. כנסו לכאן: www.other-way.org

Rotema3

New member
די!

נמאס לשמוע כבר על ה"התנהגות" של המתנחלללים. רק ללכלך, ולנפח דברים אתם יודעים. התקשורת לא עוזבת אותם. ממש נטפלת אליהם. {וכן, יש דברים שלא בסדר-אבל לא בסדר גודל שמפרסמים את זה! פשוט לא עוזבים אותם}.

very dark girl

New member
פשוט מגעיל.

במובן המלא של המילה. והם עוד אחר כך מעיזים להגיד שהמתנחלים גורמים למלחמת חים.. אני ממש מצטערת ואני באמת שמשתדת שלא לערוך השוואות כאלו אבל אני פשוט חייבת להגיד שכחומר באתר הזה מזכיר את החומר שפירסמו הנאצים ימח שמם על היהודים. שבוע טוב.

מעולם לא הערצתי שוטרים....

גם לא עכשיו, אך הם עושים את העבודה שלהם. אם מתנגדי ההתנתקות לא היו עוברים על החוק השוטרים לא היו נמצאים שם. מה גם שהדרך הכי קלה להתנער מאחריות על מה שצד אחד עושה זה להפנות אצבע מאשימה לכיוון אחר... בתור יהודי שגר לא מעט שנים בחו"ל אני יודע על בשרי כמה זה כואב. אז אל תספרו לי האם השוטרים התנהגו יפה או בברוטליות.... תספרו לי (בבקשה) האם אתם מודעים לכך שאתם עוברים על החוק, ספרו לי אם ידוע לכם שעל פי כל חוק קיים אתם לא גרים בישראל...

s h e s e k

New member
בגלל שהמציאו חוקים...

בגלל שהממשלה שלנו בלחץ אדיר, היא מתחילה לחוקק חוקים חדשים, לסגור מקומות ולהפוך אותם לשטח צבאי סגור. אז אל תגיד שאנחנו לא חיים במדינת ישראל! כי השטח הזה נכבש על ידינו, והוא שייך לנו מבחינה חוקית! זה הבית של אנשים מהעם שלך, של אחים שלך! עוברים על החוק? במה, בזה שאנחנו מושיטים יד לאחים שלנו? איפה ראית מדינה שמגרשת את תושביה מהבתים? אם מישהו פה עובר על החוק זה המדינה!

משנת 1967 עד היום היה מספיק זמן

לחוקק חוק שמספח את כל יהודה שומרון חבל עזה וסיני כחלק של מדינת ישראל.... זה לא קשור כלל אם הממשלה הנוכחית בלחץ או לא. זה לא בגלל ש"המציאו חוקים" זה בגלל שאף פעם לא חוקק חוק כזה שהמתנחלים למעשה גרים מחוץ לגבולות של מדינת ישראל. העם שלי גר בכל קצוות תבל, יש מיעוט (אני בתוכו) שבחר לחיות במדינת ישראל.... הם לא אחים שלי, אנו חלק של אותו העם, ועדיף להרחיב ולהגיד שכולנו בני אדם.... לא משנה מה הדת הלאום הצבע הדעות "כולנו אחים".... אך אני מעדיף להרגיש חלק של האנושות מבלי לקרוא להם אחים, זו בחירתי ואם לא תכבד אותה אז אל תבקש שאכבד את דעותך. דוגמאות של מדינות שמגרשות תושבים מבתים יש לא מעט: ארה"ב לדוגמא.

Flendy

New member
רוב המנתחלים הקיצוניים האלה הם

בני נוער או חבר'ה יחסית צעירים וקיצוניים. בתור אדם מאמין, אני מתבייש שאנשים כאלה חובשים כיפה לראשם. שמן על הכביש ומסמרים הוא נסיון ורצח ודינם בבית הכלא. וזה בלי קשר לדעתי בנוגע להנתקות.

E טי

New member
החושד בכשרים לוקה בגופו

בתור אדם מאמין אתה אמור לדעת את זה. אני מצפה מאדם מאמין, גם אם הוא לא מקיים בדיוק את לשונו של החפץ חיים בנוגע לרכילות ולשון הרע, שלפחות ינהג בקצת הגינות.

silverhawk

New member
היכן הוא חשד בכשרים?

הוא דיבר אך ורק על הקיצוניים בין המתנגדים אשר נקטו בפעולות שמסכנות את שלום הציבור.

E טי

New member
תקרא את מה שהוא כתב

"בתור אדם מאמין, אני מתבייש שאנשים כאלה חובשים כיפה לראשם. שמן על הכביש ומסמרים הוא נסיון ורצח ודינם בבית הכלא." מי אמר שאלה ששפכו שמן ומסמרים חובשים כיפה? מי בכלל אמר שזה קשור להתנתקות?

ערב רב

New member
דבר אחד בטוח, הם לא ניסו לרצוח איש

הם בסה"כ ניסו לחסום כבישים בדרך קלה ופשוטה, והרבה פחות מסוכנת משכיבה על הכביש וסכנת ההידרסות הכרוכה בה.

למעלה