קראו פה, קראו שם

E טי

New member
את רוצה להגיד

שהחקלאים, עובדי תעש, נהגי המשאיות, נהגי המוניות, חברי ההסתדרות, עובדי הנמלים והסטודנטים הם לא יהודים?

הסטיקר בא להגיד שאנשים מתעצבנים

מהחסימות ואומרים אם יהודי לא מגרש יהודי אז למה הוא חוסם אותו ומפריע לו ללכת הביתה מיום עבודה קשה

NimrodOZz

New member
אתר של פחדנים

בעל האתר (שאת שמו ופרטיו לא מסור מאחר ומחקו הודעה כזו) מסתתר מאחורי מעטה האנונימיות של האינטרנט, מה לעשות וגילתי עליו כמה פרטים. פה לא הסכימו להשאיר את ההודעה שכתבתי בענינו וכשהעלתי הודעה לפורום שלו הוא מחק אותה דיי מהר. מה אני אגיד, אחלה אתר, מה לעשות שהוא לא מוכן לקבל ביקורת? עוז.

Soul Cake Duck

New member
מה עניין פרטים אישיים לדיון?

פרטים אישיים יכולים לשמש אותך למתקפה אישית, ולזה אין סיבה טובה. אם אתה יכול להזים את טיעוני המתנגדים לכך בטיעונים מנוסחים והגיוניים, אני אקשיב לך בקשב רב גם מבלי לדעת ולו עובדה אחת עליך, עליו, ועל האתר בו מתנהל הדיון. האם באמת צריך יותר מזה?

NimrodOZz

New member
כשאני כותב הודעה אני עומד מאחוריה

כתובת הדוא"ל שלי פתוחה ואפשר ליצור איתי קשר במסנג'ר ובאיסיקיו. מי שממש יתאמץ יכול גם להשיג את כתובת ה IPO שלי ולאתר את המיקום ממנו כתבתי. אני עומד מאחורי דברי. בעל האתר לא. אני בהחלט מצפה ממי שכותב שצריך לשרוף חוסמי כבישים לעמוד מאחורי דבריו ולקחת עליהם אחריות במקרה ומישהו באמת יבצע את זה, לא שיסתתר מאחורי פרטים וירטואלים. אני יכול להזים את טיעוני האתר השאלה היא האם יש מי שיקשיב? עוז.

Soul Cake Duck

New member
אני מקשיב

למען האמת לא בדקתי את האתר. העניין שלי באתרים מגמתיים הוא נמוך, בלא קשר אם הם מתארים אלימות של מתנחלים, אלימות נגד מתנחלים, וכיוצא באלה. דבר מזה איננו מידע חדש - כן, אנחנו יודעים שישנה אלימות. המטרה של אתרים מגמתיים איננה ליידע אותנו כי אם לזעזע אותנו, ולזה ערך מועט בדיון, או אפילו - ערך שלילי, בשל הלהטת היצרים וליבוי שנאה שגם כך איננה רצויה. אבל אלה שכן ראו את האתר צריכים לשמוח לקבל עובדות מבוססות וטיעונים מנומקים היטב. אל יאוש!

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifקראו פה, קראו שם

ראיתם כתבה מעניינת ברשת על ההתנתקות? מצאתם אתר שפשוט אסור לפספס? אנא שרשרו כל זאת להודעה זו.

למעלה