ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo41.gif

אחת לכמה ימים, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור (<->) בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יאלץ, בשמחה ובששון, לענות עליהם. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב. הפעם יש לנו ערפדית... חברת פורום וותיקה, שנמצאת בפורום מאז פתיחותו.....
בשלולית
נתחיל ב...
שם-
גיל-
מקום מגורים-
צבע אהוב- יאללה, הפציצו

TheWhiteTigris

New member
עוד שאלות...

דיעה על ספורט (כדורגל, כדורסל, טניס, פינג-פונג, דוקים או כל ענף אולימפי אחר) איך לדעתך תעברי את השנה? (בהצלחה\כישלון\לשון בחוץ...) כולל פירוט כמובן. סוג פלא'+חברת פלא'. בראד פיט <---> ארנולד שוורצנגר ? דיויד שווימר <----> ברוס וויליס ? (טוב נגמרו לי השטויות...)

שאלות..

1. מה הצבע האהוב עלייך? 2. איזה מזל את? 3. יש חבר? או חברה?
4. חוטיני או תחתון רגיל או ברזילאי? 5. מעשנת? כן או לא. 6. שותה אלכוהול? כן או לא. 7. מקווה שנהנית מהשאלות המוזרות שלי...

בשלולית

New member
תשובות....

1. מה הצבע האהוב עלייך? נראה לי שאדום 2. איזה מזל את? אריה שולט! 3. יש חבר? או חברה? אין חבר 4. חוטיני או תחתון רגיל או ברזילאי?האמת שתחתון רגיל... אבל חוטיני לאירועים מיוחדים
LOL 5. מעשנת? כן או לא. לאאאאאאאאאאאאאאאא 6. שותה אלכוהול? כן או לא. כן אני שותה.... מישהו קלקל אותי..... הוא גם בפורום........ 7. מקווה שנהנית מהשאלות המוזרות שלי... נהנתי מאוד

2 דברים להגיד לך!

אריה שולטטטטטטטטטטטטטטטטט אני חולה על האריות למרות שאני לא אריה אני מאזניים אבל אני מסתדרת עם האריות!!! ולמה את לא אוהבת חוטיני???

בשלולית

New member
חחחח.. אני אקח את זה כמחמאה ../images/Emo13.gif

והמממ בקשר לחוטיני.... לא מתה על זה זה מרגיש כמו ללכת עם משהו תקוע בתחת...
אבל יש כאלה שכן נוחים לי אז אני הולכת.. אבל לא הרבה

בשלולית

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

דיעה על ספורט (כדורגל, כדורסל, טניס, פינג-פונג, דוקים או כל ענף אולימפי אחר) המממממ הייתי אוהדת מושבעת של מכבי חיפה בכדורגל כמובן... למשך שנתיים וחצי... נחשב?... חחחח אבל אני מתה על כדורסל! זה אחלה של משחק! איך לדעתך תעברי את השנה? (בהצלחה\כישלון\לשון בחוץ...) כולל פירוט כמובן. מקווה שבהצלחה... שנה אחרונה ללימודים (תודה לאל!) וחוצמזה אני מקווה שאני אמצא לי איזה חבר חמוד... הגיע הזמן
סוג פלא'+חברת פלא'. היה לי עד לא מזמן את הנוקיה הישן הבלטה... ואז ההורים שלי החליטו לקנות לי מתנה ליומולדת! חחח לפני חודש... והם קנו לי איזה פלאפון זול ומכוער חחחח של סנדו 300 נראה לי... משהו קטן ומכוער.. ואני סלקום..... אההה והורשתי לאחי הקטן את הבלטה עם המספר הישן...
בראד פיט <---> ארנולד שוורצנגר ? בראד פיט!! דיויד שווימר <----> ברוס וויליס ? ברור שדיויד שווימרררר חמודדדדדדד....

Stripperella

New member
../images/Emo26.gifשאלות../images/Emo36.gif

אממ.... תתארי ת'עצמך בשלושה מילים: אוכל אהוב? משקה? קינוח? הדבר הכי טוב שעשית? הדבר הכי רע שעשית? תספרי על האהבה הראשונה שלך? מה את חושבת על בנים? אמממ זהו בנתיים......

בשלולית

New member
עוד תשובות !!

אממ.... תתארי ת'עצמך בשלושה (שלוש!!!! ) מילים: רגישה אוהבת וקומפקטית אוכל אהוב? פסטות.. ואורז.. המממ בצק! (חחחח אורן..) משקה? ענבים כמובן.. קינוח? עוגת שוקולד חמה עם כדורי גלידה - איך לא?! הדבר הכי טוב שעשית? ממש לא עולה לי לראש... הדבר הכי רע שעשית? עוד יותר לא עולה לי לראש... אני אחשוב על זה
תספרי על האהבה הראשונה שלך? האהבה הראשונה? או האהבה הרצינית הראשונה? האהבה הראשונה שלי הייתה בין ח' לט'... התאהבתי באיזה אחד שגר 3 שעות נסיעה ממני - כמובן שזה לא הלך... האהבה הרצינית הראשונה שלי.... המממ אורן - אין צורך לפרט נכון? מה את חושבת על בנים? בנים..... צריך למצוא את הטובים שביניהם.... וכמובן... אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.........

שאלות ../images/Emo26.gif

איך הגעת לפורום?
הפדיחה הכי מפדחת שהייתה לך?
חג אהוב?
דבר אחד שהכי היית רוצה שייקרה... (או שלוש דברים... לבחירתך..) וזהו, בינתייים!

בשלולית

New member
עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ../images/Emo13.gif

איך הגעת לפורום? אורן הכיר לי את הפורום לפני קצת פחות משנה... הפדיחה הכי מפדחת שהייתה לך? המממ חחחח זה ממש פאדיחה... אולי אני אענה על זה יותר מאוחר.... חחח חג אהוב? שבועות! - מתה על גבינות! דבר אחד שהכי היית רוצה שייקרה... (או שלוש דברים... לבחירתך..) - הייתי רוצה שאני ואחותי נסתדר יותר... והמממ אני ממש רוצה חבר! חח וזהו, בינתייים!

Lancelot99

New member
עכשיו זה כבר יותר מאוחר!

מצפה לשמוע מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך

בשלולית

New member
איזה כייף לי!!

(אני נמצאת בפורום מאז פתיחתו? חחחח טוב לדעת
)
שם- הדס
גיל- 17
מקום מגורים- מושב כפר הנגיד - חור ליד יבנה...
צבע אהוב- המממ אדום?

Cobe1982

New member
הדסי!!!

מהמצב? אז ככה.. מתי היתה הפעם הראשונה ש...: התנשקת? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? עשית אהבה/סקס? מתי היו הפעמים האחרונות של כל אלה? מה את הכי אוהבת בעצמך? מה את הכי אוהבת בחברה הכי טובה שלך? על מה היית אומרת לבחור בפגישה הראשונה "וואי, קנית אותי..." על המקום? על מה היית זורקת את החבר שלך על המקום? (תהיי קצת יותר יצירתית מ`בגידה`...) מה יש לך לומר לעולם? מה את הולכת לעשות הערב? אם היה לך צב, איך היית קוראת לו? זהו.

בשלולית

New member
וואה וואה... כמה שאלות...

דבר ראשון!! אני אשאל את עצמי שאלה ובזאת אני ארמוז לך משהו! איך את לא סובלת שיקראו לך? הדסי@!!#!@!@%!@##^#$&$&# או כל דבר שמזכיר את הצירוף של ד-ס-י-! יאקקקקקקק אויי *נרגעת* ועכשיו לשאלות.....
מהמצב?
הכל מצויין! מה איתך? מתי היתה הפעם הראשונה ש...:
התנשקת? בגיל 14 וחצי בדיוק! (18.2.2002)
אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? וואיי אני ממש לא זוכרת... נראה לי שאיי שם בהתאהבויות הטיפשיות של כיתה ז'..
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם משהו כזה... אבל אם מדברים על יותר רציני.. אז סוף כיתה ח'... גם לגביי השאלה הקודמת..
עשית אהבה/סקס? גיל 16 ושלושה חודשים מתי היו הפעמים האחרונות של כל אלה?
פעם האחרונה שהתנשקתי הייתה לפני חודש.. איי שם בחופש הגדול...
פעם האחרונה שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו.. הממ לפני חודש-חודשיים.
פעם האחרונה שמישהו אמר לי שהוא אוהב אותי הייתה לפני כמה ימים... חח איזה אידיוט אחד החליט שהוא מאוהב בי...
פעם האחרונה שעשיתי אהבה\סקס הייתה לפני חודש בערך. מה את הכי אוהבת בעצמך?
אני אוהבת את האישיות שלי.. האופי שלי... ובכל זאת יש לי קטע תמיד להגיד את האמת שלא תמיד זה טוב. מה את הכי אוהבת בחברה הכי טובה שלך?
שתמיד יש לה מה להגיד לכל בעיה או מצב... אם צריך מישהו להתייעץ איתו... היא פשוט הבן אדם.. היא יודעת כל כך לדבר נכון ולעניין! על מה היית אומרת לבחור בפגישה הראשונה "וואי, קנית אותי..." על המקום?
אם הוא יגיד לי שהוא אוהב לעשות מסאג'!
על מה היית זורקת את החבר שלך על המקום? (תהיי קצת יותר יצירתית מ`בגידה`...)
אם הוא היה הולך לישון אצל ידידה שלו בלי להגיד לי או לשאול את דעתי בנוגע לזה, במיוחד כשקבענו משהו לאותו יום. (מספיק יצירתית?
) מה יש לך לומר לעולם?
חייכו החיים יפים! חיים רק פעם אחת! וחוצמזה זה יפה לחייך
מה את הולכת לעשות הערב?
הולכת לחדר כושר
אם היה לך צב, איך היית קוראת לו?
ירוחם!

למעלה