ראיון עם הערפד

בשלולית

New member
לאלאלאלאללאלאלאלאלאללאלאא~!!!@

דרדסית כן חחחחחח והדסית כן כי זה לא מדגיש את ה-דסי!!!!! יאקקקק

זכוכיות

New member
שאלות ../images/Emo26.gif

ספר אהוב? סרט אהוב? איזו מוזיקה את אוהבת? מה המזל שלך?

בשלולית

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

ספר אהוב: האמת שאם היה לי מספיק זמן פנוי לעצמי... לקרוא קצת ספרים.... הייתי קוראת הרבה יותר... וחוץ מספרים שצריך לקרוא בשביל ביצפר... קראתי ממש מזמן... ככה כיתה ח' או ט' ספר שנחקק בי... "קתלין אנא שובי הבייתה" לא זוכרת את הרמה שלו... אולי באמת מתאים לכיתה ח'... אבל אהבתי
סרט אהוב: פרל הרבור והאמת שזה רק אחד מבין הרבה אחרים... סתם הראשון שעלה לי לראש.. מוזיקה אהובה: פעם לא אהבתי לשמוע מזרחית וטרנסים ורוק. היום? אחרי השפעתו של אורן... בערך 100 שירים שיש לי על המחשב זה רק ממנו - טרנסים וכו'... ואני מתה על זה... וחוץ ממזרחית ורוק כבד מאוד... אני אוהבת לשמוע הכל! ובעיקר ישראלי!!! ואני מזל אריהההההה (שולט!)

בשלולית

New member
ברור שאפשר!! תציפו! זה כייף! ../images/Emo13.gif

1. מה מעציב אותי... האמת... שאני ילדה שמחה... אני בדרך כלל.. אם אני בוכה... ואני בוכה המון.. זה לא מעצב... זה מעצבים! הפעם האחרונה שהייתי עצובה... זה רק בגלל דברים שקשורים באהבה ובמערכות יחסים.. ולאו דווקא עם בן זוג... עם חברים, חברות, חבר, משפחה.... 2. מה משמח אותי... שאנשים שלא שמעתי מהם המון זמן זוכרים אותי ! וזה קרה לי לא מזמן... אחד שהייתי איתו מזמן בקשר שלח לי זר פרחים ענק ליומולדת.. ובכלל חשבתי שהוא שכח ממני.... אחרי שהוא התגייס ובקושי דיברנו מאז...

tuty fruty

New member
שאלות

אני מקווה שלא שאלו אותך כבר אבל את מוזמנת לא לענות על שאלות ששאלו אותך. 1. מה שלומך? 2. מה צריך בשביל לעצבן אותך? 3. מה צריך כדי לשמח אותך? 4. מה המערכת יחסים הכי ארוכה שהייתה לך? 5. מה המערכת יחסים הכי קצרה שהייתה לך? 6. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאת קמה בבוקר? 7. כמה פעמים ביום את מביטה במראה? 8. שיר אהוב? 9. סרט שהיית רוצה מאוד מאוד להשתתף בו?

בשלולית

New member
איזה שאלות מקוריות...

1. שלומי טוב מה שלומך?? 2. המממ קל מאוד לעצבן אותי... דוגמא : בחופש עבדתי כמלצרית באיזה קייטרינג והיו מלא מלא בנות רזות מקלות... אז הבוסית העדיפה לתת להן את החולצות היותר מינימליסטיות ולי היא דפקה חולצת מגבת כזאת עבה ענקית שהגיעה לי עד אחרי הטוסיק! זה עצבן אותי!!!!!1 חבל על הזמן! 3. עניתי על משהו דומה... 4. 9 חודשים (כמו גל
) 5. 3 ימים!!!!!1 חחחחחחחחחחחח אפשר לקרוא לזה מערכת יחסית? הגדרנו את עצמנו חברים.. חחחחחחחח צחוקים... אני עד עכשיו צוחקת על זה... 6. עושה פיפי
7. 3-4.. 8. יש כל כך כל כך הרבה...... 9. וואיי לא יודעת....
אגב רנה! שכחת לשאול אותי משהו!!! אני באה איתכם לטיול!!!!!! איזה כייייףףףףףף איזה סרטים אבא שלי עשה לי על זה!!!

למעלה