ראיון עם הערפד"

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד" ../images/Emo41.gif

אחת לכמה זמן אנחנו בוחרים בפורום "נבחר". ה"נבחר" מוכתר כ
השבוע. נפתח שרשור בו כל חברי הפורום מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שבעולם (בגבול הטעם הטוב
) וה"נבחר" נאלץ, בשמחה ובששון, לענות על כ-ו-ל-ן. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השניה יותר טוב. הפעם יש לנו
נבחרת
מדובר באחת מחברות הפורום היותר ותיקות:) היא לא כותבת בתדירות גבוהה, בין השאר בגלל הדבר המיותר הזה, שנקרא, נו, צבא. אך שהיא כותבת, תמיד מדובר בדברי טעם, הגורמים לכולם לחשוב: "איך היא הסבירה בארבע שורות, מה שלי לקח 8 פיסקאות?" אה, עוד פרט שולי, בשעות הפנוי היא זו הסובלת (?) את קובי.
קבלו אותה........
impossible dreamer

מיטללל

New member
כמה שאלות פתיחה -

מה שלומך
מה את עשית בזמן שאני כתבתי הודעות מפגרות בשעה 2.30 בלילה באינטנרט
:)
את נהינת בצבא
כמה זמן נשאר
מה הצבע שאת הכי אוהבת
מאמינה בהורוסקופ
מה את הכי אוהבת לאכול
והכי חשוב (או שלא) - כמה זוגות נעלים יש לך

Cobe Anan

New member
האמת- אני יכול לענות על כל זה..

אבל זה לא שווה! אז אני לא אתערב...

../images/Emo39.gif

מה שלומך? מצוין, תודה
מה את עשית בזמן שאני כתבתי הודעות מפגרות בשעה 2.30 בלילה באינטנרט :)? העאמת שהלכתי לישון, בערך חצי שעה לפני עד אז, למדתי (או לפחות עבדתי על עצמי שאני לומדת) את נהינת בצבא? מאוד. אבל יש אנשים שיחלקו על האמירה שמה שאני עושה, עונה על ההגדרה "צבא" , איך שהוא יצא שהתגלגלתי לתפקיד שהוא דיי זנותי.. יש לי המון זמן פנוי (יותר זמן פנוי מעבודה. ואני מעבירה אותו בבסיס של חיל אויר (תבינו לבד כמה כיף לי..) כמה זמן נשאר ? 11 חודשים ושבוע. אבל מי סופר? מה הצבע שאת הכי אוהבת ? זה עניין של תקופות אבל בגדול סגול כחול ובורדו מאמינה בהורוסקופ? לא, זה חרטא.. לא מאמינה שהתאריך והשעה שנולדתי בו יעצבו את חיי מה את הכי אוהבת לאכול? פסטה (בעיקר ברוטב שמנת ופיטריות) וסושי והכי חשוב (או שלא) - כמה זוגות נעלים יש לך? 16, בקרוב 17, יש זוג סנדלים ששמתי עליהן עין, והן עדיין לא יודעות שהן שלי

עונה לך יקירתי../images/Emo25.gif

מה שלומך
לא משו התחלתי ת'שבוע ברגל שמאל
מה את עשית בזמן שאני כתבתי הודעות מפגרות בשעה 2.30 בלילה באינטנרט :)
ישנתי
את נהינת בצבא כמה זמן נשאר
לא עשיתי
מה הצבע שאת הכי אוהבת
ירוק
מאמינה בהורוסקופ
ממש לא אבל אוהבת לקרא בשביל הכיף
מה את הכי אוהבת לאכול
האוכל של אמא.. ואוכל איטלקי
והכי חשוב (או שלא) - כמה זוגות נעלים יש לך
לא רוצה להשתחצן.. אבל אני לא זוכרת

Piren

New member
חחח

את מודעת שהאשכול הזה מיועד לדקלה נכון? חחחח

נראה לך שלא ניסיתי?../images/Emo3.gif

ניסיתי הכל. לא נורא אני נרקיסטית כבר שנתיים..

נועם m

New member
../images/Emo13.gif

את מגדירה את עצמך כ"פמיניסטית"?
עונה אהובה
אוהבת ילדים?
תכנית טלוויזיה שלא יכולת בלעדיה (מנוסח בלשון עבר כי אני מניחה שעכשיו אין לך יותר מדי פנאי לזה...)
משחק ילדות קלאסי
החלק בגופך שאת הכי אוהבת
האם קראת את ספרי הבנות הקלאסיים (אן שרלי, נשים קטנות, אבא ארך- רגליים)? אם כן- מה דעתך עליהם?
והשאלה ההכרחית: שוקולד: א. חיי אינם חיים בלעדיו, ב. אוהבת, אבל יכולה להסתדר בלי, ג. נחמד- אבל לא צריך להגזים, ד. בכלל מעדיפה סוכריות גומי. יום טוב!

../images/Emo20.gif

את מגדירה את עצמך כ"פמיניסטית"? אני מניחה שכל בחורה שיודעת מה היא שווה היא פמיניסטית. לא במובן הישן, כאחת שושרפת חזיות ולא מורידה שערות ברגלים. אלא כאחת שיודעת שהיא לא נחותה מהגבר שלידה, שהיא יכולה לעשות מה שבא לה, ושהמין שלה הוא הדבר האחרון שיעכב אותה או ימנע ממנה להשיג אותו. פמיניסטית היא גם אחת שאוהבת את הנשיות שלה ויודעת להנות ממנה. עונה אהובה? עונות מעבר
אלה שיום אחד חמים ונעים, ויום אחדי זה יש טיפות של גשם כיפיות כאלה. אלה העונות הכי שוות לטיולים
אוהבת ילדים? תכנית טלוויזיה שלא יכולת בלעדיה פעם הייתי מכורה לסדרות של ערוץ3, חברים, בנות גילמור, ועוד כמה שמשום מה לא עולות לי לראש כרגע.. משחק ילדות קלאסי? גומי וחיי שרה, היינו משחקים כל הזמן.. החלק בגופך שאת הכי אוהבת? את כולו! זה לא תמיד היה ככה אבל עברתי תהליך של השלמה עצמית עם כל הפאקים הקטנים (והיום הם באמת נראים לי קטנים) ואני מאוד מרוצה מאיך שאני ניראת האם קראת את ספרי הבנות הקלאסיים (אן שרלי, נשים קטנות, אבא ארך- רגליים)? אם כן- מה דעתך עליהם?את הספרים הספציפים שהזכרת לא קראתי *הולכת לעמוד עם הפנים לקיר* והשאלה ההכרחית: שוקולד: א. חיי אינם חיים בלעדיו, ב. אוהבת, אבל יכולה להסתדר בלי (אבל מצד שני למה שאני יעשה את זה?) ג. נחמד- אבל לא צריך להגזים, ד. בכלל מעדיפה סוכריות גומי. (למה צריך לבחור?)

דילגתי על שאלה

אני מתה על ילדים. מי לא בעצם? <בעצם דווקא שי כאלה שלאא, אבל הם מוזרים>

אפשר גם להיות נבחרת? ../images/Emo9.gif

בת כמה את? כמה זמן את בפורום? איך הגעת אליו? מה המערכת היחסים הכי ארוכה שהייתה לך? מה המערכת יחסים הכי קצרה? מה הזיכרון הכי מצחיק שיש לך? מה הזיכרון הכי רומנטי? איזה חיות את אוהבת? איזה שיר תמיד גורם לך לחייך? איזה שיר עוזר לך לבכות? מהם החלומות שלך?

../images/Emo204.gif

בת כמה את? ביולי אני אהיה בת 20
כמה זמן את בפורום? איך הגעת אליו? אני בערך שנתיים וחצי פה, הגעתי לפה תוך שיטוט בפורומים ונשארתי
מה המערכת היחסים הכי ארוכה שהייתה לך? מה המערכת יחסים הכי קצרה? הכי ארוך- הקשר הנוכחי שלי, שנה ועשרה חודשים.. מה הזיכרון הכי מצחיק שיש לך? יש המון.. אחד שעולה לי בראש כרגע: הייתי שיכורה וניסיתי להוכיח לחברים שלי שאני לא.... (אני לא אספר את כל הסיפור)... עד היום כשידיד שלי רוצה לצחוק עלי הוא מצטט אותי "שיכורים לא אומרים 'פרדוקס' " מה הזיכרון הכי רומנטי? יומיים אחרי יומולדת 18, לילה בכינרת, היום שאני וקובי נהיינו חברים איזה חיות את אוהבת? כלבים, ומאז שקובי ירד לאילת חזרתי לאהבה הישנה שלי- דולפינים (כשהייתי קטנה היה לי חלום (אחד מיני רבים) להיות מאמנת דולפינים. איזה שיר תמיד גורם לך לחייך? "הדפוק הזה עושה לך טוב" איזה שיר עוזר לך לבכות? תלוי בסיטאציה אם אני במשבר רומנטי אז כל השירים קורעי הלב על אהבה נכזבת.. ובימי זיכרון יש שירים מסויימים שבקלות יגרמו לי לעיניים רטובות מהם החלומות שלך? הממ.. פעם הייתי עונה על זה "שיהיה לי חלום" כי אף פעם לא ידעתי מה אני באמת רוצה בחיים. היום אני אומרת, שהחיים שלי תמיד יראו ככה. (לא מבחינת מקום ומצב, אלא מבחינת הרגשה) כי באמת טוב לי

../images/Emo39.gif

למה בחרת את הניק הזה?
ספרי קצת על האהבה הראשונה שלך ועל הנשיקה הראשונה שלך.
את מאמינה באהבה "לעולמי עד"?
לאיזה מפורסמת את דומה ?
איזה מפורסם הכי שווה לדעתך ?
איך את אוכלת קרמבו ? ומילקי ?
איך הכרת את קובי?
מה בחיים לא תלבשי?
איזו שאלה את מתפדחת שישאלו אותך?
תעני על השאלה ההיא

../images/Emo205.gif

למה בחרת את הניק הזה? האמת שחיפשתי ניק, ולא עלה לי כלום בראש.. ובאותו זמן השיר impossible dream היה תקוע לי בראש.. אז זה זה שיצא ספרי קצת על האהבה הראשונה שלך ועל הנשיקה הראשונה שלך? בדיעבד, האהבה הראשונה שלי הייתה סתם התאהבות, היינו ב"סוג של קשר" עד שהגעתי למסקנה שמגיע לי יותר טוב מזה. וחתכתי, בערך שבועיים אחרי שהגעתי לתובנה הזאת הכרתי מישהו שהיה חבר שלי קצת יותר מארבעה חודשים ואותו כן אהבתי. על הנשיקה הראשונה שלי אין הרבה מה לספר, זה היה אצלו, ראינו נוטינג היל, ובסוף הסרט התנשקנו. היה...פ'סדר את מאמינה באהבה "לעולמי עד"? אני מאמינה שאהבה אמיתית לא נגמרת, היא פשוט משתנה. זה אף פעם לא יהיה כמו בהתחלה, שהכל פרפרים והתרגשות, אבל עם הזמן זה הופך למשהו הרבה יותר עמוק. אומנם בלי "רעידות אדמה" אבל עם בן זוג שמכיר אותך הכי טוב בעולם, ומבין אותך בלי מילים. בכלל, אני חושבת שכדי לשמור על "הלהבה בוערת" (אויי. פיוטי..) צריך להמשיך להשקיע בקשר ולא לקחת כמובן מאיליו. לאיזה מפורסמת את דומה ? אומרים שלקייטי הולמס. אני לא רואה את זה.. אבל היא מדהימה, אז אני לוקחת כמחמאה.
איזה מפורסם הכי שווה לדעתך ? רן דנקר. סתם! לאר נכנסת להגדרות האלה. אני כבר לא מתלהבת ממפורסמים איך את אוכלת קרמבו?פותחת את הביסקוויט, הוכלת קודם את הקצפת, אחר כך את השוקולד ובסוף את הביסקוויט (צריך לראות כדי להבין ומילקי ? מכניסה את הכפית מהצד, אוכלת קודם את השוקו ואחר כך את הקצפת. איך הכרת את קובי? הוא שירת עם מישהו שהיה ידיד שלי פעם. דיברתי עם הידיד, כשהוא היה בבסיס, בטלפון ואז הוא היה צריך לעשות משהו והוא נתן לקובי להחזיק את הטלפון 'שניה'. קובי לקחת את הטלפון "היי.. אני קובי.. מאז הכל היסטוריה. מה בחיים לא תלבשי? שקוף, מבריק, צבע זוהר, ומשהו שהיה עולה על הברביות שהיו לי כשהייתי קטנה איזו שאלה את מתפדחת שישאלו אותך? שאלות אינטמיות מכל סוג שהוא תעני על השאלה ההיא מרשעת!

Cobe Anan

New member
את מי את הכי אוהבת בעולם?

מתי התחברת בפעם הראשונה ל`תפוז`? מה הנושאים שהכי מעניין אותך לקרוא פה? אם היו נותנים לך להקים פורום, איזה פורום היית מקימה? מה הכי רומנטי בעינייך? מה סקסי בעינייך? מה תיחשב בגידה, בעינייך- כשלא מדובר במגע בעל אופי מיני? זהו. * * * אה, ו... גם אני אוהב אותך!

../images/Emo214.gif

את מי את אוהבת הכי בעולם? אמאבא
מתי התחברת בפעם הראשונה ל`תפוז`? אי שם בכיתה י"א (אתה לא תאהב לשמוע מה היה הפורום הראשון שהייתי בו מה הנושאים שהכי מעניין אותך לקרוא פה? זה לא שמגוון הנושאים פה כזה רחב.. אני אוהבת את כל הנושאים שבנושא אהבה/יחסים/סקס.. שזה בערך רוב השירשורים אם היו נותנים לך להקים פורום, איזה פורום היית מקימה? אני צריכה לחשוב על זה.. מה הכי רומנטי בעינייך? כל דבר שמראה שהבחור (כן, אתה) מכיר אותי הכי טוב בעולם ויודע לנחש מה אני יאהב/ישמח אותי. מה סקסי בעינייך? אתה
מה תיחשב בגידה, בעינייך- כשלא מדובר במגע בעל אופי מיני?חוסר נאמנות, כשהבן זוג/חבר לא יעמוד לצידי כשאני אצטרך אותו, יפעל בניגוד מוחלט לאינטרסים שלי, או ימעל באמון.

עוד שאלות...

מה מרגיע אותך? מה אוהב לעשות? מוזיקה? דאנס בר/מועדון? קורבן אופנה? הבגד האהוב עלייך? הבגד הכי יקר שקנית? אקססוריז- אוהבת/לא? את לא יוצאת מהבית בלי....? היית בחו"ל? אם כן, איפה? ורוד- צבע שולט? איך השאלות- אהבת/לא? מילות סיום..........?

למעלה