ראיון עם הערפד"

../images/Emo109.gif

מה מרגיע אותך? אני בן אדם רגוע רוב הזמן, אבל כשאני עצבנית-אני עצבנית.. אני צריכה זמן לעצמי כדי להרגע. מה אוהב לעשות? לטייל, פאבים, לצאת עם חברים מוזיקה? אני אוהבת הרבה סיגנונות של מוזיקה. נגדיר את זה כ"המוזיקה של גלגל"צ במימים הטובים שלה" ובעיקר רוק. דאנס בר/מועדון? דאנס בר קורבן אופנה? לא. אני חושבת שלא.. הבגד האהוב עלייך? שמלות וחצאיות הבגד הכי יקר שקנית? לא תתפסו אותי עם בגדים יקרים כי זה נראה לי מיותר.. הסכום הכי גדול שהוצאתי על על פריט לבוש זה 600 על נעליים לטיולים. במקרה הזה המחיר באמת היא תוצר של איכות ולא סתם מותג אקססוריז- אוהבת/לא? כן, אבל אני בדרך לא כל כך משקיעה בהם את לא יוצאת מהבית בלי....? היית בחו"ל? אם כן, איפה? צרפת, גרמניה, אוסטריה, איטליה, פולין ויום אחד בשוויץ ורוד- צבע שולט? יש לו גוונים חביבים, אבל בכללי לא ממש.. איך השאלות- אהבת/לא? נורא נהנתי
מילות סיום..........? אני לא אמורה להיות פה.. אני אמורה לעשות עבודה.. תיראו מה אתם עושים לי! (טוב שיש את מי להאשים

טוב לדיקלה שלנו.....!!

היי את... חיילת... כן אני מדבר אלייך.. תעני בפקודה וזריז.. ואחרי שתסיימי תגשי לתורנות מטבח.. ששון מחכה לך שם... טוב נתחיל.. מה הגובה.. מה המשקל.. איזה נעליים את הכי אוהבת.. איך הן נראות איזה צבע.. העיניים שלך.. איזה צבע.. במה עשית 5 יחידות.. וכמה קיבלת.. פסיכו עשית..? אם כן כמה.. כדורגל את אוהבת לראות..?.. אם כן מי השחקן הכי חתיך.. בקשר לקובי.. מתי הוא.. הביא לך מתנה פעם אחרונה.. פרחים..? נשיקה.. הממ מה עוד.. לרקוד את יודעת..? אוהבת..?.. מה את אוהבת לשתות.. ומה האלכוהול שאת אוהבת.. נכון שקובי הוא סתם אשכנזי משעמם..?.. :).. מעדיפה אותם שחומים או צהובונים בלונדיניים..?.. למרות ששלך לא שחום.. צבע חולצה אהובה.. צבע לבוש תחתון אהוב.. טוב לשאלות האחרונות.. מתי פעם אחרונה.. צחקת.. בכית.. חייכת.. קיללת.. ואם כן למה ומה זה היה אה כן נו ומתי עשית סקס פעם אחרונה.. אה נו ועוד שאלה.. ומתי עשית עם קובי סקס פעם אחרונה.. :)...

../images/Emo210.gif

מה הגובה.. 175 מה המשקל.. לא שואלים בחורה כמה היא שוקלת.. נסתפק ב'רזה' איזה נעליים את הכי אוהבת.. איך הן נראות איזה צבע..תלוי עם מה אני נועלת אותם. מגף שחור גבוה עם עקב לא גבוה מידי הולך כמעט עם כל דבר העיניים שלך.. איזה צבע.. חום במה עשית 5 יחידות.. וכמה קיבלת..תקשורת- קצת מעל 95 לא זוכרת ציון מדוייק מדעי החברה, גם כן לא זוכרת את הציון הסופי. זה היה משהו בסביבות ה85 פסיכו עשית..? אם כן כמה..בפסיכולוגיה קיבלתי 93 סופי כדורגל את אוהבת לראות..?.. אם כן מי השחקן הכי חתיך..לא רואה בקשר לקובי.. מתי הוא.. הביא לך מתנה פעם אחרונה.. פרחים..? נשיקה..קיבלתי ממנו לפני קצת יותר מחודשיים שרשרת מדהימה,אחריה השבעתי אותו שהוא לא קונה לי כלום עד היומולדת שלי.. לרקוד את יודעת..? אוהבת..?..מה זה יודעת? רוקדת במסיבות..לא משהו מקצועי. וכן, זה כיף. מה את אוהבת לשתות.. ומה האלכוהול שאת אוהבת..אני אוהבת מה שאני מכנה 'קוקטיילים של כוסית' כל הקוקטיילים שלא ממש חזקים אבל ממש טעימים, לרוב על בסיס שמנת.. כשאני רוצה ממש לתפוס ראש, אז אני שותה דברים קצת יותר חזקים נכון שקובי הוא סתם אשכנזי משעמם..?..אשכנזי-כן.. משעמם-ממש לא
מעדיפה אותם שחומים או צהובונים בלונדיניים..?.. למרות ששלך לא שחום.. לא בוחרת אותם לפי צבע צבע חולצה אהובה.. כנ"ל.. חח אני יותר מסתכלת על הגיזרה.. כל עוד הצבע לא מכוער אז סבבה. צבע לבוש תחתון אהוב.. שחור טוב לשאלות האחרונות.. מתי פעם אחרונה.. צחקת..היום. אני ואחי דיברנו על מורה הזוי שלימד אותי ומלמד את אחי היסטוריה בכית.. השבוע בבסיס. היה לי קצת רק חייכת..היום..אני מחייכת דיי הרבה קיללת.. אני לא מקללת הרבה, אני מניחה שמזמן ואם כן למה ומה זה היה אה כן נו ומתי עשית סקס פעם אחרונה.. אה נו ועוד שאלה.. ומתי עשית עם קובי סקס פעם אחרונה.. :)...אתה לא באמת מצפה לתשובה.. אני רק אגיד שהתשובה לשתי השאלות האחרונות זהה.. זה עוזר?

מיטללל

New member
עוד שתיים שלוש שאלות

לאיפה את הכי אוהבת לצאת ?
איזה ממתק את הכי אוהבת לאכול ?
מה יש לך יותר, ידידים או חברות ?
מה התוכניות שלך לאחר הצבא ?
גם את, בדומה לקובי, מדברת עליו ללא הפסקה ?

../images/Emo142.gif

לאיפה את הכי אוהבת לצאת ? אני אוהבת לגוון.. קובי מתחרפן מהתכונה הזאת אצליאבל מצאתי מקום שאהבתי? סבבה..ייקח זמן עד שאני אחזור אליו.. אני רוצה להכיר עוד מקומות.. במיוחד מאז שהוא עבר לאילת (או שכדאי שאני אתחיל להתרגל להגיד "עברנו) ויש מלא מקומות שאני רוצה לנסות איזה ממתק את הכי אוהבת לאכול ? שוקולד לבן עם פקאן סיני, וסוכריות גומי 'טופיטה מה יש לך יותר, ידידים או חברות ? פעם זה היה שווה, אבל מאז שאני עם קובי הרבה ידידים קצת התנתקו. מבעס, אבל לפחות עכשיו אני יודעת מי באמת ידיד שלי ומה היה ידיד "אולי יום אחד.." מה התוכניות שלך לאחר הצבא ? אני רוצה לסוע לדרום אמריקה עם חברות, אבל קובי לא מרשה לי. חוצמזה אני מתכוונת לעשות עם קובי את שביל ישראל, ולהמשיך ללמוד פסיכולוגיה (בתקווה שאני אצליח להתקבל עם כל הקורסים שעשיתי ב'פתוחה' לאוניברסיטה "רגילה"- כי זה נראה לי יותר חוויה ללמוד בשיטה הרגילה. גם את, בדומה לקובי, מדברת עליו ללא הפסקה ? באון כללי אני בן אדם שמדבר פחות.. אבל כל האנשים הקרובים אלי כבר מרגישים שהם מכירים את קובי

RVD18

New member
כבר שאלו הכל../images/Emo13.gif

צריך לחשוב על שאלות...

זכוכיות

New member
מקווה לא לחזור על משהו שנשאל...

1. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד. 2. יש לך חיות מחמד? כמה, איזה, מה שמם? 3. מה הספר/ סופר האהובים עליך?

|../images/Emo60.gif

1. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד. אני מניחה שאת לא מהקטנוניים שאומרים שאסור לקחת אנשים כי אז "זה לא היהי אי בודד" אז.. דבר ראשון אני לוקחת את קובי.. הוא לא מסכים לסוע איתי לדרום אמריקה אז גם אי יכול להיות נחמד
, חוצמזה הייתי לוקחת קרם שיזוף, כי זה אחד הדברים היחידים שאי אפשר להסתדר בלעדיהם (אני נשרפת
) ואי אפשר לאלתר/ למצוא באי. וטלפון כי אני לא יכולה להיות לגמריי מנותקת. אום את שואלת אותי בתקופה הזאת אז הייתי לוקחת גם את הספרים בפסיכולוגיה שלי, כי אני קצת בפיגור בחומר, ואני לא יכולה להרשות לעצמי כרגע לעשות הפסקה בלימודים
2. יש לך חיות מחמד? כמה, איזה, מה שמם? לצערי אין לי
אבל אני וקובי סיכמנו שכשנעבור לגור ביחד יהיה לנו כלבת לברדור
3. מה הספר/ סופר האהובים עליך? סופר- פאבלו קואלו. ספרים יש המון.. אני לא מסוגלת לקרוא ספרים פעמיים, אז כמעט תמיד התשובה היא הספר האחרון שקראתי..

d e m o sthenes

New member
עוד שאלות....

ידידים, יש דבר כזה? מה עדיף להיות בן או בת? לאיפה היית רוצה לנסוע לטייל?

למעלה