ראיון עם מנכ"ל משרד רה"מ הנכנס

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם מנכ"ל משרד רה"מ הנכנס

"הם מסרסים את הממשלה" רק אתמול הוא נכנס לתפקידו, וכבר פורס רענן דינור את האג'נדה החדשה של משרד ראש הממשלה: "הצעירים והצעירות באגף התקציבים" כבר לא יהיו בעלי השליטה בתקציבי המשרדים; נציב שירות המדינה לא יעסוק במינויים אלא במדיניות; יוקמו סוכנויות ביצוע מיוחדות שלא יהיו כפופות להוראות החשב הכללי; והרשויות המקומיות יהיו הרבה יותר עצמאיות. וגם הסיפור המלא של דינור: איך ידע על עיסקת ישקר כבר לפני חודשיים - ושמר הכל בבטן רונית מורגנשטרן לראיון: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/422/704.html

bhnadav

New member
../images/Emo32.gif כשהלכנו לפגישה עם אולמרט,

אז כשחיכינו במשרד התמ"ת כדי להיכנס לחדר הישיבות אני זוכר שהוא עבר לידנו
בשבת שאח"כ התפרסמה במוסף לשבת של ידיעות אחרונות כתבה על האנשים של אולמרט (טורבוביץ', דינור, יחזקאל, שולה זקן ועוד) עם תמונות שלהם, ואז הבנתי במי מדובר, כולל עובד יחזקאל שדיבר איתנו לפני שאולמרט נכנס וגם צילם אותנו

vantan

New member
בטח לא רחצת את היד מאז ולא החלפת

את הבגדים שהיו עליך בפגישה.

vantan

New member
רואים שאתה הולך ומשתלט על הפורום

מקליקים פורום קדימה ורואים רק אדום בעיניים. אתה לא חושב שאתה מגזים? נדמה לי שהשתן עולה לך קצת לראש.

bhnadav

New member
יש לי הצעה בשבילך..

האדום הזה באמת מציק, זה מתחיל להיראות כמו פורום של מפלגה קומוניסטית. מה דעתך שנחליף את זה בכחול? נראה לי יותר מעניין..

vantan

New member
גם לי יש הצעה בשבילך...

מה דעתך להפסיק להציף את הפורום בכתבות מהעיתונות מכל הבא ליד על כל נאד שפולט מישהו מהנהגת קדימה? לא בשביל זה יש פה את הפורומים של המפלגות, אלא כדי לקיים דיונים על נושאים הרלוונטיים למפלגות. זה *פורום*, לא *אתר המפלגה* המיועד להודעות ופרסומים. מכיוון שהזכרת את המפלגה הקומוניסטית אולי כדאי להפנות את תשומת ליבך לכך שאתה נשמע יותר ויותר כמו דובר רשמי-למחצה של מפלגה מהסוג הזה.

באמת שאני לא מבין את הקטע שלך.

מה מציק לך בדיוק? ספר לי. אם אתה רוצה להעלות נושא לדיון, תעלה - כמו שעשית בעבר - וכולנו נשתתף בזה. זה דווקא טוב שנדב מעלה לפי ידיעות ואז מתנהלים דיונים סביב הידיעות האלו ומתפתחים. אני לא רואה בזה פגיעה בהתנהלות הפורום. נדב הוא תומך קדימה ולכן מן הסתם יפרסם דברים שקשורים לקדימה, בפורום של קדימה. אם למנהל הפורום יפריע בשלב מסויים מה שנדב עושה - אני סומך עליו שהוא יידע לפנות אליו לגבי זה
אם לך מפריע כל כך הצבע האדום, אתה לא חייב לבוא ולקרוא פה.

אשרת

New member
זה לא ממש נכון.

לא סביב כל הודעה של נדב מספתח דיון. מרוב אדום לא רואים פורום, וזאת בעיה. צריך למצוא את האיזון בין הבאת ידיעות אשר קשורות למפלגה לבין האפשרות לנהל פה דיונים כראוי. האמת היא - שגם לי מעט מפריע צבע האדום שמקשט פה כמעט בלעדית את כל העמוד הראשון של הפורום.

אני לא חושב שצריכים לבוא בטענות

לנדב עלזה שהוא אדום. עובדה שלפני כן לא הפריע לכם שהוא שולח ידיעות וכו'... מפריע לכם הצבע? תפנו רק לגורם אחד - מנהל הפורום.

אשרת

New member
????

אתה יודע, כאשר אתה צבוע בצבע אחר, אז זה יותר בולט בעין. הוא קבל את האדום בצדק , שלא תבין לא נכון. אבל יש פה שרשורים שלמים שאך ורק הוא פותח וכותב, ואיש לא משיב. זה סוג של "חניקה" של הפורום. אבל עשו מה שאתם רוצים, זה הפורום שלכם, והיה כבר מי שכתב ביקורת די מעניינת על הפורום הזה
(והביקורת היתה ממש לא חיובית, אגב)

מי...?

זה מה שאני אומר - נדב גם קודם כתב שרשורים ושלח ידיעות מחדשות, וזה לא הפריע. אני מבין שמפריע הצבע האדום, אבל לגבי זה לא נדב אחראי כי לא הוא קובע אם הוא אדום או לא
על איזה ביקורת את מדברת? אשמח אם תפני אותי.

אשרת

New member
ביקשת - קבלת

כותב הביקורת כנראה לא ממש מת על "אני כותב"

אההה קראתי את זה מזמן

- דבר ראשון, הוא איש ליכוד שכתב את זה בתקופת הבחירות, זה לא מאמר חדש על התקופה האחרונה וזה לא קשור לנושא של נדב. - דבר שני, זה בעיקר בינו לבין "אני כותב" שיתמודדו עם זה

אשרת

New member
איש ליכוד?

דווקא חשבתי שהוא שייך לצד השמאלי של המפה לא דווקא לליכוד. אגב, לא אמרתי שזה קשור לנגב, נדב לא כחול, הוא רק אדום. אבל אתה יכול לראות כיצד הפורום הזה נראה מעיניים חיצוניות, ולא משנה לאיזו מפלגה הוא שייך. שנינו יודעים שבתקופת הבחירות הפורום הזה היה עוד כלי תעמולתי נטו... אגב, טלמ הגה רעיון טוב - שרשור חדשות, ושם נדב ישרשר לעצמו את כל ההודעות אשר קשורות לחדשות.

bhnadav

New member
לי אין שום בעייה.

עד כמה שאני שם לב, הייתי נוהג לכתוב בפורום ידיעות הקשורות למפלגה גם לפני שהואדמתי ע"י מנהל הפורום. המשכתי בכך גם כאשר אני אדום. מנהל הפורום לא התייעץ איתי לפני שהאדים אותי ואיני מצליח ליצור איתו קשר גם כעת, לאחר ההאדמה. אני מניח שאם הייתה בעייה בפרסום ידיעות הקשורות למפלגה, לא הייתי מואדם, אלא להפך - אני מאמין שיש לזה קשר לכך שהואדמתי. בכל מקרה, אם תשים לב, אני משתדל לכתוב ידיעות דומות או קשורות אחת לשנייה באותו השרשור, לדומה השרשור לגבי ציפי לבני - שכולל מספר ידיעות שונות הקשורות אליה. אין לי כל רצון לגרום נזק לפורום או משהו בכיוון אלא היות וזה פורום המפלגה אני רואה לנכון להעלות כאן נושאים שמתקשרים אליה, אם זה אודות הידיעות לגבי חבריה וכדומה, ואני משתדל לעשות סלקציה גם בכל הקשור לאלה.

למעלה