ראיון עם מנכ"ל משרד רה"מ הנכנס

bhnadav

New member
אכן.

מבלי שביקשתי, מבלי שקיבלתי בקשה, מבלי שנענתי לבקשה ומבלי שניתנה לי האפשרות להגיב על המהלך בפני מנהל הפורום באמצעים הידועים השונים.

טלמ

New member
אבל עדיין זה לא טוב

כי צריך נוכחות של מנהל אחד בפורום לדעתי צריך לשקול צירוף של מנהל נוסף

אני דווקא מציע צהוב - מתאים לקטעי

העיתונות הרבים. ולגבי כחול, זה בינך לבין "אני כותב". כחול זה צבע מנהל הפורום.

bhnadav

New member
אין לי רצון להיות מנהל ../images/Emo8.gif

ואף להפך. באשר לצהוב, עד כמה שידוע לי הצבע האדום הוא צבע קבוע.

vantan

New member
אתה כניראה לא מבין מה רוצים ממך

אנשים מוצאים טעם לפגם בזה שהפכת את הפורום ללוח מודעות ולמכשיר תעמולה של המפלגה. מי שקרא פעם את בטאוני המפלגות הקומוניסטיות, למשל פראוודה, ראה כל יום בעמוד הראשון דיווח על מעשיו של השליט: מה הוא אמר, עם מי הוא נפגש, איך הוא מעביר את הזמן. כך גם ניראה האתר של סוכנות הידיעות הפלסטינית: היו"ר פה, היו"ר שם, היו"ר אמר, היו"ר עשה. אתה הפכת את הפורום למשהו דומה: מה עשה אולמרט היום, עם מי נפגשה ציפי, מה אמר בראון, עם מי ייפגש אולמרט מחר, מי מחכה ואיפה לציפי, מה עושה הממשלה אתמול, היום, מחר וכד'. זה קצת עלבון לאינטליגנציה של המשתתפים שהם ילדים גדולים וקוראים עיתונים בעצמם.

bhnadav

New member
"מה רוצים ממך"?

ראשית כל - אתה היחיד שהעלת את הנושא הזה. גם אשרת שהתייחסה לנושא ושוחחה עימי על כך באופן פרטי, דיברה על כך שמרוב ידיעות כאלה קשה לנהל דיונים נורמליים ושזה "חונק" את הפורום, ואני בהחלט יכול להבין ולקבל את זה (זה גם מה שעומד מאחורי הפעמים בהם אני מצרף מספר ידיעות לשרשר אחד). אבל הדברים שאתה מעלה פה הם פן אחר שאף אחד בנתיים לא דיבר עליו, ככה שבמקום להשתמש במשפטים סתמיים ("אתה לא מבין מה רוצים ממך"), תתחיל לכתוב בגוף ראשון - "אתה לא מבין מה אני רוצה ממך". בהודעת התגובה שלי להודעתך כתבתי כי מה שעומד מאחורי הידיעות והקישורים שאני מצרף זה ניסיון להעשיר את הפורום בדברים הקשורים למפלגה, ולא רק. עובדה שכתבתי כאן גם לגבי רצח האחראי לפיגוע בתל אביב או הסכסוך במפלגה העבודה או חתימות על הסכמים קואליציוניים וכדומה, בהתאם לרמת העניין שאני מאמין שיהיו לידיעות בפורום המפלגה. צר לי שאתה משווה את הכוונה הטובה והכנה הזאת - לדברים שקורים באתרים של מפלגות קומוניסטיות או של סוכנויות ידיעות פלסטיניות. כל ידיעה שאני כותב היא עם רצון לראות בה כפוטנציאל לדיון בנושא, אם זה בנוגע לדיאלוג עם הציונות הדתית, לביקור אולמרט, לתוכנית של בר און במשרד הפנים, לרפורמות שמתכנן מנכ"ל משרד ראש הממשלה החדש, להסכם הקואליציוני עם יהדות התורה, למה שקורה במפלגת העבודה וכדומה. כולי צער שלקחת את זה לכיוונים ולכוונות אחרים ואחרות ואני אשמח אם תשתנה דעתך לגביי העניין. בכל אופן, לקחתי את הדברים שכתבה אשרת לתשומת לבי ואני אשקול את "מדיניות" [
] כתיבת הידיעות הקשורות למפלגה בפורום.

vantan

New member
כיוון שאתה עדיין נער יש סיכוי שתלמד

ש'כוונה כנה' לא מספיקה ושהדרך לגהינום, בין הייתר, רצופה כוונות טובות. מטרת הודעתי היתה לא להוקיע אותך, אלא להחזיר אותך ל'דרך הנכונה', כי כשהתחלת לכתוב בפורום דווקא כתבת לעניין ומשהו התקלקל אצלך בדרך. היה גם כדאי שתוריד את מפלס הזחיחות בהודעותיך, כי אמנם אתה מייצג פה את המפלגה בעלת מס' המנדטים הגדול ביותר בכנסת, אך כבר חכמינו חז"ל דיברו על מי שנופל 'מאיגרא רמא לבירא עמיקתא'. הבעייה של מי שנמצא ב'איגרא רמא' היא שהוא בד"כ כבר לא יכול לעלות, אלא רק לרדת.

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

א. צר לי שהודעותיי מאכזבות אותך לעומת הודעותיי מלפני כמה חודשים. אשמח להערות בונות כדי שאתקן. אבל האם ריבוי הידיעות שאני מזכיר כאן הוא זה שמעיד על התקלקלות שלי?
שיהיה.. הרי זה לא במקום לכתוב בנושאים השונים (האם בזה יש גם שינוי תהומי לרעה?), אלא כתוספת, כך אני רואה את זה. ב. זחיחות - מבחינה כללית או מבחינת המפלגה? כמה אני כבר מתבטא כאן בנושאים השונים. קצת על ההתכנסות, לאחרונה כתבתי הודעת ביקורת על המדיניות הכלכלית... אשמח לקישורים מתאימים כדי שאקח זאת לתשומת לבי. אם מדובר בסגנון הכללי של ההודעות, לדוגמא ההודעות בדיון הזה, אז אני לא חושב שאני צריך להקרין דיכאון בגלל שהפרשנים הפוליטיים מנבאים שהממשלה תיפול בקרוב וכדומה.

trigotrigo

New member
עוד לא עבר לך?

כבר העברנו את המסר הברור מאליו, שלגיל אין כאן קשר לתרגיל. מי שגילו צעיר, אין מכאן מסקנה חד-משמעית שבנפשו ובמחשבתו הוא אינו בוגר ואינו מבין לגופו של ענין. די לזלזל בנדב רק כי הוא בן 16. זה לא ראוי, ולא מכובד. לא לו ולא לך.

טשאפק

New member
עובד יחזקאל הוא מכוכבי יומני עמרי

זה אחד שטוב להכיר אם תזדקק פעם לעבודה.

למעלה