ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אז הפורום שלנו קצת רדום... אז נשחק קצת (נגנב בהצלחה מפורום מלחמת המינים!)-
מטרת המשחק: לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים...
איך משחקים?: לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כלללל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם. משאלות כלליות (תגיד לי מדוע ולמה לדעתך הזברה לובשת פיג'מה?) עד שאלות אישיות (מה הפנטזיה הכי גדולה שהייתה לך?) לשאלות רציניות (מי דואג לטיפוח של אבו מאזן?) לשאלות מצחיקות (מי יודע מדוע ולמה?.. סתם נו הבנתם
) ועל הערפד לענות על כללללללל השאלות. (עד גבול מסויים. יש לו זכות לוותר על שאלה אחת ובנוסף לכך שאלות על מספר טלפון/חשבון בנק לא יתקבלו בברכה
)
מה מקבל הערפד? שתי דקות של תהילה + שחרור שלפעמים מקבלים רק לאחר שעות טיפול אצל פסיכולוג.
איך נבחר הערפד הבא? רק במידה והמשחק יצליח... את הערפד הבא יבחר הערפד הנוכחי. (לאחר וידויא איתי ועם הערפד הנבחר) ואחרי כל הבלהלבלהלבהלבללהלבלהלבהלבלהלבה הערפד החדש הנו: טולייצ קבלו אותה בברכה ועם מלאן שאלות. ונתחיל עם: שם: גיל: וותק בפורום: צבע אהוב במיוחד: (שאלות יותר מרתוקת אחר כך) תנו לזה להצליח אנשושים!

ברררר

New member
שאלות:

את מאוהבת? יש לך חבר? כמה את אוהבת את עברי
מ1-10? כמה את אוהבת את NOVA מ1-10? כמה את אוהבת אותי מ1-10? חחח סתאאאאאאאאם

ברררר

New member
שמתם../images/Emo23.gif

שכל השאלות שלי הן על אהבה? מה עובר עלי?!?!?! אני צריכה להפסיק להיות מאוהבת....................!

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifעונה

את מאוהבת? שאלה קשה,בעיקר בתקופה האחרונה...
יש לך חבר? לא כמה את אוהבת את עברי מ1-10? אם זה עברי פלוס הנגנים אז 10 כמה את אוהבת את NOVA מ1-10? 10 כמה את אוהבת אותי מ1-10? גם 10

היא חייבת לענות על השאלות...

ששמתי בהודעה הראשונה, דברים בסיסיים. אחרי זה מפציצים אותה! :)

dsol

New member
חח כן אני יודע מזה.....

מרואיין שבועי או בכל שם אחר שתירצי......

dsol

New member
טול ^

אפשר לקרוא לך טול נכון ? ממצב ? איך החיים ? נהנית בנתנייה ? נהנית מהחופש בכלל ? מה אכלת בערב חג ? נכון ששבועות זה חג שלאט ? רוצה
? מה זה הדבר החום הזה שיש לייד הכוס חלב
? מתי את באה לבקר אותי באשדוד ? למה הפסקת לאהוב את שייגעצ ? את זוכרת שיש לי יום הולדת ביום חמישי ? (חעחח אני לא יתן לכם לשכוח!!) נכון שלפעמים אני יכול להציק מאוד ? טוב זהו נראה לי......

טולייצ

New member
טולייצ../images/Emo3.gif

אפשר לקרוא לך טול נכון ? אני מעדיפה טולי,או טולייצ אבל שיהיה
ממצב ? נפלא,אני קצת עייפה [תראה את השעה],ועוד יש לי ללמוד למתכונת בסוציולוגיה [מחר] ולמבחן בתנ"ך [חמישי] ולהכין הרצאה בתאטרון [גם ליום חמישי]
איך החיים ? כבר עניתי על זה קודם לא? בכללי מייאשים,אבל היה נפלא בנתניה
נהנית בנתנייה ? ושוב כבר עניתי על זה! חחח..אז נהנתי מאוד מאוד מאוד! ואני אפרט מעט.. עדית שהתקשרה בבוקר יום ראשון,וההודעות שבדרך,השיחות עם שישץ ובקו [שעזב לצרפת
בלי שהספקתי להיפרד ממנו,הים שעשה אותי אדומה (וזה לא רמז בכלל..
) ובעיקר חן קוטג' המתוקה שהנעימה לי את הזמן בנתניה
. כולכם הייתם חלק מהחוויה שלי!
נהנית מהחופש בכלל ? בכללי מאוד מאוד מאוד
[ותודה ליהלי סובול,שדאג באופן עקיף שלא ישעמם לי בכל דרך אפשרית
] מה אכלת בערב חג ? אכלתי עם המשפחה ביטבתה,אמ..רביולי בטטות ותפו"א אדמה עם רטבים,וסלט טעים מאי פעם! נכון ששבועות זה חג שלאט ? חג נחמד,ותו לא. רוצה ? מה
מה זה הדבר החום הזה שיש לייד הכוס חלב ? בטח עוגייה כלשהי.. מתי את באה לבקר אותי באשדוד ? הייתי גם ביום ראשון [לקחנו לשם את אחי] וגם אתמול בערב [אספנו את אחי].. יש מצב ששבוע הבא.. למה הפסקת לאהוב את שייגעצ ? לא הפסקתי
[דווקא אתמול העלתי זיכרונות מהתקופה שממש ממש אהבתי אותם,ויש זיכרונות
] את זוכרת שיש לי יום הולדת ביום חמישי ? (חעחח אני לא יתן לכם לשכוח!!) לא זכרתי,עכשיו אני אזכור
נכון שלפעמים אני יכול להציק מאוד ? לא ממש,זה בסדר
טוב זהו נראה לי...... מה? תביא עוד! כנס לפורום סקרים ושאלונים חח..

dsol

New member
יש שם יותר מידי שאלות

אני כבר לא יודע למה לבחור אז אני אשאל משלי...... למה דווקא מכל NOVA בחרת ביונתן ? מתי את תשלחי לי את השירים שלהם כמו שאמרת ? נגיש שיש לך כרטיס ל NOVA ול יהושע וזה באותו זמן אבל בערים אחרות, איזו הופעה תבחרי ? (אההה נכון קשה לך לבחור?) למה את תמיד ב N/A או AWAY באייסי ? מה קורה עם הערב רוק האגדי ? גם הוא מת טרם זמנו ? אולי תארגנו אחד חדש ותביאו את NOVA ? נכון שזה משפט יפה "להיות חסר חיים זה חלק מהחיים" ? טוב זהו..... או אם תרצי עוד אחר כך.....

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifעונה שוב ושוב

למה דווקא מכל NOVA בחרת ביונתן ? תראה,זה הרי ברור שעצם החתימה שלי כולם יחשבו שאני מעדיפה את יונתן,אבל לא רק.. כבר אמרתי לעדיתוש שאני אוהבת מאוד מאוד את נועם ואת עמי
ונובה בכללי מדהימים! ויונתן,כי הוא מקסים! הוא גם היחיד שפגשתי מכל הלהקה.. מתי את תשלחי לי את השירים שלהם כמו שאמרת ? מתי שיהיה לי זמן,ודוגרי אין לי
נגיד שיש לך כרטיס ל NOVA וליהושע וזה באותו זמן אבל בערים אחרות, איזו הופעה תבחרי ? (אההה נכון קשה לך לבחור?)
אתה זונה אתה יודע?
אבל..לא בגלל הפורום,אני אלך לנובה,כי יש לי את הדיסק של יהושע,ו..אוחח שאלה מעצבנת
למה את תמיד ב N/A או AWAY באייסי ? חח..כי בא לי,ואני כמעט אף פעם לא שם..אין לי זמן לזה.. מה קורה עם הערב רוק האגדי ? גם הוא מת טרם זמנו ? שוב יצאת זונה אתה יודע? זה עניין מאוד רגיש אצלי,ואני לא רוצה להיכנס לכלא בשביל שאנשים יבואו להופעה של שייגעצ,ואם לא הבנת אז לא נורא,זה פשוט מסובך מידי.. אולי תארגנו אחד חדש ותביאו את NOVA ? בשמחה,כבר דיברתי על זה עם עדית.. רוצים Nova בבאר שבע נכון שזה משפט יפה "להיות חסר חיים זה חלק מהחיים" ? מאוד
טוב זהו..... או אם תרצי עוד אחר כך..... אני רוצה עוד

kotegit

New member
חה חה

איך שכחת שיש לו יומולדת?! את לא אמורה לזכור כל תאריך? חח ולגבי יהלי, גם הדיבורים עליו לא נפסקו...אז זה יותר מעקיף קיף. ואני מתוקה?! יאיי.. רק אל תשכחי את האירוע הכי חשוב שהיה לך בנתניה, שירד גשם - מזל שהיינו בחזרה למלונך חח טוב בטח בקרוב אני אהיה בב"ש בכל זאת, אני הולכת לבלות שם שנה שלמה! וואי וואי כמה כייף נעשה =)

טולייצ

New member
../images/Emo65.gifהבאתי עוד מישהי לפורום

ברוכה הבאה לקוטג'ית חן סובול חח..אני בקרוב אעדכן את הבלוג שלי,אני לא אפספס שום פרט מהחוויות שלנו! אגב,אני זוכרת תאריכים,פשוט לא ידעתי שזה חמישי הזה..

kotegit

New member
רק שלא תטעו

סובול זה לא שם משפחתי...חחחחחחחח יא קרועה אורטל! ותודהההההה, כבוד הוא לי להיות חברה בפרום!! חחח הרגת אותי עם הסובול..את לומדת מהר. אבל מה קיפחת את אביב

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifסליחה חן סובול מארק

ואל תתחצפי לאמא! כבוד הוא לנו לארח אותך בפורומינו הקט החמים והאוהב [אוו..כמה מילות תואר יש לפורום
] ותראי,אחרי 3 שעות של חפירות בחיי יהלי,איך אני לא אלמד?

kotegit

New member
../images/Emo6.gif

הפעם אפילו צחקתי בקול..חחחחח את עברת רק 3 שעות מה יגידו חברות שלי?! במיוחד חברה שלי שאני מדברת איתה תמיד לתוך הלילה. אחחח מסכנה כשאני חושבת על זה עכשיו.. ואיזה כיף..תמיד רציתי להרגיש כמו בחו"ל האנשיםה אלה עם ה-3 שמות חחחח ועוד השם האמצעי סובול...מה טוב חחחחח מעניין מה יהושע יגיד על זה?! חח

טולייצ

New member
../images/Emo24.gifומה יהיה כשתבואי לב"ש?

אני ממש מחכה לתקופה הזו,באמת! ויהושע,שילך לכתוב עוד איזה מחזה חח.. אולי תתני לו השראה אני יודעת.. גם אני רוצה שם עם שמות אמצעיים! יש לך משהו בשבילי?

למעלה