ראיון עם ערפד

טולייצ

New member
את מודעת לכך שכל פעם שאת מתקשרת

אליי [לא שזה קורה הרבה..] אני שומעת את אדוני

kotegit

New member
איכסססס

אני מקווה שזה בצחוק שמת לב שאנחנו מפתחות שיחה בפורם שאנחנו יכולות לדבר באייסי?! חחחחח

טולייצ

New member
חח עדיף בפורום../images/Emo9.gif

ועוד שזה קורה בנובה..בדר"כ זה קורה במוניקה או ברוק ישראלי לא? אגב,שלחתי לך 2 הודעות לפלא' ולא החזרת לי כלום! שלחתי לך בהצלחה
איך היה?

kotegit

New member
אה נכון

הפלא שלי לפעמים נדפק אני ראיתי הודעה אחת. ותודה..היה בסדר לא בשמיים חח

kotegit

New member
אלה שירים

שכתבו בשבילה אז מה יש לנו פה...אנשים שכותבים לה שירים אנשים שמלחינים לה ולה יש קול נוראי מה נשאר פה..? כלום חחחחח אה שכחתי רק גימיק אחת שרוקדת ועושה פוזות יש מספיק אומנים (ושאני אומרת אומנים אני מדברת על כאלה שכותבים, מלחינים ואפילו שרים) שמגיעה להם הרבה יותר ממה שמגיע לרוני ולצערנו לרוב זה לא ככה. אז יום טוב! שמחתי להביע שוב את עמדתי בנושא

ברררר

New member
פסדר יצירות (אעלק) עדיין על שמה

מה שאומר שהמבצעת היא האחראית לשירים= רוני היא סופרסטאררררררר

kotegit

New member
מה?!

חחחחחחח בולשיט תגידי איפה את חיה? בגלל אנשים כמוך אומנים אמיתיים לא מקבלים את הכבוד שמגיע להם. את בטוחה שאת בפורם הנכון?!

kotegit

New member
אכן!

אבל היא לפחות מנגנת על משהו לא תמיד.. אני גם לא אוהבת את הקולה שלה הוא מהדהד כזה..סורי חחחח

ברררר

New member
חחחח אני לא חושבת שהיא אומנית!

כלל וכלל לא!!! ממש ממש לא!!! בתור אישיות מפורסמת היא סופרסטאר. והיא מפורסמת בתור זמרת אז ככה קוראים לה. זמרת. גם שרית חדד לא כותבת שירים והיא עדדין טובה (חחח אהבתי אותה כל היסודי) אומנים באמת זה עברי, ברי, אהוד, אביב וכוווו' יש מבין? ואפרת גוש מעוללללההההה

kotegit

New member
אני יודעת

מי זה אומן ומי לא חחחח והן מפורסמות בגלל השירה אבל זה לא אומר שכל הקרדיט צריך לבוא אליהן יש לי שאלה את כותבת שירים? מלחינה?

ברררר

New member
חחח אמרתי מי לדעתי אומן!

זה לא אומר אבל ככה זה יוצא אין מה לעשות. כתבתי כמה וכמה. למה?

kotegit

New member
אה אוקיי

והיית רוצה שזמר ישיר אותו והשיר כבר לא יהיה כביכול שלך. כי הרי המון אנשים מסתכלים על מי ששר אותו ולא גם על מי שכתב והלחין. אני יודעת שאת השירים שלי הייתי מביאה לאומנים נגיד שיבצעו אותו, על פני זמרים נטו.

kotegit

New member
שמחה שהגענו

לקו המשווה.. עכשיו..אני רוצה לראות שירים שלך? חחחח זה מעניין אותי

למעלה