ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

הגענו לסבב השני, בהצלחת יתרה של הסבב הראשון. תמשיכו בעבודה הטובה, מאד נהנתי לראות שזה הלך מעולה! ואחרי כל הבלהלבלהלבהלבל
הערפד החדש הנו: ברררר קבלו אותה בברכה ועם מלאן שאלות. ונתחיל עם: שם: גיל: וותק בפורום: צבע אהוב במיוחד: (שאלות יותר מרתוקת אחר כך)

D i s o r d e r

New member
בר יקרה ../images/Emo39.gif

1. מה שלומך? 2. מה השעה אצלך? 3. אבא שלך גנן? 4. אז איך יצאה לו כזו בת פרח
? 5. מה את הכי אוהבת לאכול? 6. מה מגעיל אותך (באוכל)? 7. אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? 8. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? 9. תוכנית טלוויזיה אהובה: 10. סרט אהוב, שאת יכולה לראות שוב ושוב: 11. יש לך משקפיים? 12. יש לך גשר/פלאטה/ריבועים? 13. היית בחו"ל? איפה? 14. נינט או שירי? 15. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? 16. קוראסון שוקולד או ריק? 17. מעשנת? 18. ברחת פעם מהבית? 19. עשית פעם משהו שאסור על פי חוק? 20. איך נראית הפיג'מה שלך? 21. חברה טובה, או ידיד טוב? 22. תחביב: 23. תנוחת השינה שלך: 24. כיף להיות ערפדית? 25. רוצה עוד שאלות? זהו בינתיים
מיטל

ברררר

New member
חחח חמודההה :) כמה שאלות! כייףףף

1. מה שלומך?טפו טפו מצוין 2. מה השעה אצלך?שמונה ארבעים ושבע בערב 3. אבא שלך גנן?חחח לא, הוא מהנדס מים במקורות! 4. אז איך יצאה לו כזו בת פרח ? כי אם מורידים ממני עלי כותרת תמיד יוצא "לא אוהב" ? חחחח 5. מה את הכי אוהבת לאכול?מממ מרקים ולזניה! :) 6. מה מגעיל אותך (באוכל)?חצילים פוי(אסור איכס על אוכל),וכל מיני מאכלי ים... סה"כ אני אוהבת את רוב האוכלים. 7. אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת?שלום עולמי, בובת ברבי, וסוס פוני? חח סתם. אממממ בריאות לכל האנשים שאני אוהבת, שמשאלות ליבי (הכמוסות) יתגשמו, ושאני אצליח בחיים בכל אשר אפנה. 8. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?וואו, בבית קפה עם עברי
9. תוכנית טלוויזיה אהובה:מגרש ביתי+ עקרות בית נואשות! 10. סרט אהוב, שאת יכולה לראות שוב ושוב:פורסט גאמפ בהחלט, היום שאחרי מחר, ועוד מלא וגם סרטים קיטשיים אני יכולה לראות בכמויות בייחוד "סיפור סינדלרה עם הילארי דאף וצ'אד מייקל מורי
11. יש לך משקפיים?לא 12. יש לך גשר/פלאטה/ריבועים?כבר לא, עכשיו יש לי טפו טפו שיניים ישרות ויפייפיות! 13. היית בחו"ל? איפה?מממ כככןןן :). צרפת 4 פעמים(משפחה וכזה), פראג (צ'כוסלובקיה), יוון, מצריים פעמיים,טורקייה פעמיים. זהו נראה לי 14. נינט או שירי?שירי פאקצ"ה מעצבנת עם קול טוב, נינט פרחה מעצבנת עם קול טוב והתלהבות יתר של מעריצים. אם לבחור? אז שירי כי היא הגיעה למשהו לעומת נינט. (לדעתי כמובן בלי לפגעו במעריצים). 15. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?ראיתי בערך פרק אחד של השיר שלנו וכמעט הקאתי מהתת רמה,את הבע"מ הזה לא ראיתי. לא זה ולא זה משחיתים לנו את הנוער
16. קוראסון שוקולד או ריק?שוקולד תמיד טוב 17. מעשנת?חלילה. לא אוהבת את הריח. 18. ברחת פעם מהבית?עד לגינה זה נחשב? חחחח 19. עשית פעם משהו שאסור על פי חוק?גנבתי, אבל זה סתם בחפיף, חייבים לנסות פעם
20. איך נראית הפיג'מה שלך?לחורף? יש לי כמה, אחת לבנה עם דובונים חחח, ואחת מסטאן כחול כהה ודובנים רק בסוף של המכנס. בקיץ סתם בוקסר וחולצה גזורה. 21. חברה טובה, או ידיד טוב?וואי זה ממש קשה. חברה טובה זה אומנם לכל החיים אבל לפעמים יש ריבים ושטויות כי אנחנו בנות, עם ידיד טוב זה ממש נוח והכל אבל לי יש נטייה להתאהב בהם. אז נגיד שחברה טובה. 22. תחביב:לשיר 23. תנוחת השינה שלך:פעם זה היה על הצד, עכשיו זה על הגב 24. כיף להיות ערפדית?מוי מוי מוי כייף :) 25. רוצה עוד שאלות?סעי! :)

D i s o r d e r

New member
הנה, קחי עוד-

1. מה נראה לך שהיית בגילגול הקודם? 2. ספרי לנו סוד: 3. איזה שיר עושה לך עצוב? 4. בוכה בסרטים? 5. ללכת לקולנוע או לחכות לדי.וי.די? 6. להיות סלבּ או איש פשוט? 7. ים או בריכה? 8. שומרת כשרות? 9. פלאפון או בזק? 10. s.m.s. או מייל? 11. אינטרנט או חברים? 12. חברים או לבד? 13. הפחד הכי גדול שלך? 14. מה מצחיק אותך? 15. את רעבה? 16. צמאה? 17. יש לך פיפי? 18. פורומים שאת כותבת בהם: 19. יש בלוג? 20. קפה או תה? 21. שחור או לבן? 22. משפט שאת מזדהה איתו: 23. פתגם שאף פעם לא הבנת: 24. מקצוע שנוא: 25. מקצוע אהוב: 26. כשאהיה גדולה, אהיה: 27. אוהבת בעלי-חיים? 28. צבע אהוב: 29. מספר מזל: 30. יש מישהו שאת ברוגז איתו עכשיו? 31. על מה את מתחרטת? 32. המלצה על ספר: 33. נקשרת לחפצים? 34. נותנת שמות לחפצים? 35. מנגנת?
... טוב, נראה לי ששאלתי כל מה שעבר לי בראש... זהו בינתיים, נשאיר משוּ גם לאחרים
לילה-טוסט לכולם. מיטל

ברררר

New member
חחחח וווווווווואאאאווווו

1. מה נראה לך שהיית בגילגול הקודם? אומרים לי שלטאה או ציפור 2. ספרי לנו סוד: אני מאוהבת
טוב נו לא ממש סוד אני כותבת את זה בכל פינה 3. איזה שיר עושה לך עצוב? "תגידי לו- אוהד חיטמן" 4. בוכה בסרטים?חחח כן נו אני פולנייה 5. ללכת לקולנוע או לחכות לדי.וי.די?קולנוע 6. להיות סלבּ או איש פשוט?לא ניסיתי להיות סלב, אבל נשמע טוב 7. ים או בריכה?כנרת:) 8. שומרת כשרות?לא אוכלת חזיר, כן מערבבת חלב ובשר אבל מתשדלת לא כי זה עושה כאב בטן 9. פלאפון או בזק?בזק 10. s.m.s. או מייל?SMS 11. אינטרנט או חברים?חברים!! 12. חברים או לבד?לפעמים ככה לפעמים ככה 13. הפחד הכי גדול שלך?מוות? 14. מה מצחיק אותך?חחח יש ילד נורא מצחיק בבצפר שמספר בדיחות מצחיקות, קיצור ילד מצחיק. 15. את רעבה?כן הזכרת לי 16. צמאה?כן 17. יש לך פיפי?לא P:) 18. פורומים שאת כותבת בהם:NOVA, דניאל סלומון מידי פעם 19. יש בלוג?לא 20. קפה או תה?אם כבר אז קפה או תה של אבא 21. שחור או לבן?שחור ולבן 22. משפט שאת מזדהה איתו:"וגם אני נשארתי כמעט אותו דבר, מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר" 23. פתגם שאף פעם לא הבנת:"בראשית ברא האדם את האלוהים" הבנתי את הכוונה אבל זה מעצבןןןןןןןןןןןןןן 24. מקצוע שנוא:מתמטיקה 25. מקצוע אהוב:תנ"ך? 26. כשאהיה גדולה, אהיה:פסיכולוגית בעזרת השם 27. אוהבת בעלי-חיים?כן 28. צבע אהוב:טורקיז 29. מספר מזל:7 30. יש מישהו שאת ברוגז איתו עכשיו?כן חברה שלי 31. על מה את מתחרטת?וואי כל כך הרבה דברים. בייחוד דברים מהילדות. הייתי מחזירה לכל מלכות האעלק כיתה שמיררו לכולם את החיים. 32. המלצה על ספר:ספר ילדים שממש אהבתי של יהונתן גפן- "ילד הכרובית". 33. נקשרת לחפצים?כן מאוד 34. נותנת שמות לחפצים?חחח לאאאאאאאא -מ-ו-ז-ר..... 35. מנגנת?ניגנתי אורגנית ואני רוצה גיטרה.

ברררר

New member
חיחיחי איזה כיייף :) אז נתחיל-

שם:בר גיל:16 וחמישה חודשים! :) וותק בפורום:וואו... חודש בערך? צבע אהוב במיוחד:טורקיז כפרע על הצבע הזה ! :)

ווואי תקשיבי ../images/Emo6.gif

את חייבת להפסיק לכתוב הודעות כל כך ארוכות ועוד בלי ניקוד... מאמי לא כולם משכילים כמוך.....

טולייצ

New member
שאלות../images/Emo90.gif

מהו שמכם?
והגיל?
יש לכם בן/בת זוג?
אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?
איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?
בגדו בך פעם?
כאב?
עבר?
סבלת פעם מ
?
עבר?
את בקטע של יזיזים?
אם כן-נהנת מזה,או שזה גורם לבעיות?
אם לא-למה?
התנשקת?
מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לך?
למה נפרדתם{אם נפרדתם}?
כמה בני זוג היו לך?
כמה מתוכם היו רציניים?
אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?
אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו?
אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א?
יצא לך פעם לקנא בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?
מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים?
אם יש לחבר/ה שלכם בן/בת זוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה?
קרה לך פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה הפך/הפכה בן/בתז וג של הילד/ה שאתם אוהבים?
אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנת?
מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?
נהנת? דוגרי אם היו שואלים אותי את השאלות האלו לא הייתי עונה על כלום,ולא בגלל התחמקות,פשוט אין לי מה לרשום.

ברררר

New member
חיחיחיחי ענננקקק

מהו שמכם?בררר והגיל?16 וחמישה חודשים יש לכם בן/בת זוג?אפשר להגיד...:) אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?אם לא היה לי הייתי מתה מבדידות. חחח סתם "טוב לבד כבר שבוע אפאחד לא מתקשר אלי", כן אני מאוהבת
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?על אמת! איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?
חחח דההההה הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?כמעט חחחח בגדו בך פעם?תלוי מאיזו בחינה, זוגיות? אם זוגיות אז לא. כאב?כן עבר?כן סבלת פעם מ?לב שבוררררר עבר?כן בערך אבל תמיד נשארות צלקות
את בקטע של יזיזים?לא לא לא.... גם לא יש רגשות. אם כן-נהנת מזה,או שזה גורם לבעיות?בטח זה גורם לבעיות אם לא-למה?כי מה הקטע אן אתה כבר מתמזמז איתי אז תתחייב!!! חחחח התנשקת?הופההההה!! **חסוי** לא לגילכם... חחח סתם. מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?מערכת יחסיםת רומנטית זה בני זוג ומערכת יחסים עם כל בנאדם זו מערכת יחסים רגילה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לך?------- למה נפרדתם{אם נפרדתם}?----------- כמה בני זוג היו לך?1? כמה מתוכם היו רציניים?1? חחח אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?רק האהבה אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א?חחחחחחחחחחח כן :) יצא לך פעם לקנא בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?כןן... מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים?דייטים? אנחנו עוד לא בגיל. אם יש לחבר/ה שלכם בן/בת זוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה?לאאא, רק בגלוי! (סתאאאאם) קרה לך פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה הפך/הפכה בן/בתז וג של הילד/ה שאתם אוהבים?כן... אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנת?סלחתי ולא פרגנתי, מה לעשות חשבתי על עצמיייי נוווו............... מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?לא ניסיתי נהנת?

טולייצ

New member
../images/Emo106.gif המלצות שבועיות ../images/Emo106.gif

טיפה באיחור,אבל אני לא דוחה. שבוע מקסים לפנינו
"סיום בית ספר",ברמת העיקרון והרישמיות,הרי לכל תלמידי י'-י"ב הלימודים ממשיכים. שיהיה
וחופש נפלא
המלצת אומן : רונה קינן,אשר לאחרונה זכתה בפרס אומנית מצטיינת. מוזמנים לפורום,כאן ב
המלצת אתרים : במה חדשה,בו ניתן למצוא דיפיוצרים של יוצרים בטווח גילאים רחב,בשלל תחומי יצירות. http://stage.co.il הבמה,אתר בו ניתן למצוא מידע בנוגע לאומנים,מקומות,פעילויות שונות,במיוחד בכל הנוגע לתרבות הישראלית. http://www.habama.co.il
בלוג T.V של להקת Nova,שבוע לפני האירוח הענק של עברי לידר! יום רביעי,21:30,כאן בתפוז אנשים.
אירוח להקת שייגעצ. יום חמישי,20:00 בדיוק. מוזמנים לפורום שייגעצ בתפוז אנשים.
חמישי,ערוץ 24,שעה 21:00,תוכנית סיכום אירועי השבוע במוזיקה הישראלית - my music magazine. עד ה
הבאה

D i s o r d e r

New member
עוד ../images/Emo91.gif

היום 22:30 תיאטרון תמונע בת"א, הופעת "פריצת דיסק" של סער בדישי. אני לא יודעת מה איתכם, אני אהיה שם!

ברררר

New member
יפה לך טולייצ!! רק אני מקווה

שלא פירסמת לפורום עברי- הם עוד יבואו לבלוגגגגגג!!!

dsol

New member
אין לך מה לדאוג ^

את משלנו יש לך עליונות על אנשים שבאים רק בשביל אומנים אחרים ^ אנחנו נדאג לך שם

למעלה