חחח חמודההה
כמה שאלות! כייףףף
1. מה שלומך?טפו טפו מצוין 2. מה השעה אצלך?שמונה ארבעים ושבע בערב 3. אבא שלך גנן?חחח לא, הוא מהנדס מים במקורות! 4. אז איך יצאה לו כזו בת פרח ? כי אם מורידים ממני עלי כותרת תמיד יוצא "לא אוהב" ? חחחח 5. מה את הכי אוהבת לאכול?מממ מרקים ולזניה!
6. מה מגעיל אותך (באוכל)?חצילים פוי(אסור איכס על אוכל),וכל מיני מאכלי ים... סה"כ אני אוהבת את רוב האוכלים. 7. אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת?שלום עולמי, בובת ברבי, וסוס פוני? חח סתם. אממממ בריאות לכל האנשים שאני אוהבת, שמשאלות ליבי (הכמוסות) יתגשמו, ושאני אצליח בחיים בכל אשר אפנה. 8. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?וואו, בבית קפה עם עברי
9. תוכנית טלוויזיה אהובה:מגרש ביתי+ עקרות בית נואשות! 10. סרט אהוב, שאת יכולה לראות שוב ושוב:פורסט גאמפ בהחלט, היום שאחרי מחר, ועוד מלא וגם סרטים קיטשיים אני יכולה לראות בכמויות בייחוד "סיפור סינדלרה עם הילארי דאף וצ'אד מייקל מורי
11. יש לך משקפיים?לא 12. יש לך גשר/פלאטה/ריבועים?כבר לא, עכשיו יש לי טפו טפו שיניים ישרות ויפייפיות! 13. היית בחו"ל? איפה?מממ כככןןן
. צרפת 4 פעמים(משפחה וכזה), פראג (צ'כוסלובקיה), יוון, מצריים פעמיים,טורקייה פעמיים. זהו נראה לי 14. נינט או שירי?שירי פאקצ"ה מעצבנת עם קול טוב, נינט פרחה מעצבנת עם קול טוב והתלהבות יתר של מעריצים. אם לבחור? אז שירי כי היא הגיעה למשהו לעומת נינט. (לדעתי כמובן בלי לפגעו במעריצים). 15. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?ראיתי בערך פרק אחד של השיר שלנו וכמעט הקאתי מהתת רמה,את הבע"מ הזה לא ראיתי. לא זה ולא זה משחיתים לנו את הנוער
16. קוראסון שוקולד או ריק?שוקולד תמיד טוב 17. מעשנת?חלילה. לא אוהבת את הריח. 18. ברחת פעם מהבית?עד לגינה זה נחשב? חחחח 19. עשית פעם משהו שאסור על פי חוק?גנבתי, אבל זה סתם בחפיף, חייבים לנסות פעם
20. איך נראית הפיג'מה שלך?לחורף? יש לי כמה, אחת לבנה עם דובונים חחח, ואחת מסטאן כחול כהה ודובנים רק בסוף של המכנס. בקיץ סתם בוקסר וחולצה גזורה. 21. חברה טובה, או ידיד טוב?וואי זה ממש קשה. חברה טובה זה אומנם לכל החיים אבל לפעמים יש ריבים ושטויות כי אנחנו בנות, עם ידיד טוב זה ממש נוח והכל אבל לי יש נטייה להתאהב בהם. אז נגיד שחברה טובה. 22. תחביב:לשיר 23. תנוחת השינה שלך:פעם זה היה על הצד, עכשיו זה על הגב 24. כיף להיות ערפדית?מוי מוי מוי כייף
25. רוצה עוד שאלות?סעי!