ראיון עם ערפד

dsol

New member
אין לך מה לדאוג ^

את משלנו יש לך עליונות על אנשים שבאים רק בשביל אומנים אחרים ^ אנחנו נדאג לך שם

dsol

New member
בר בר ^ -->בבר

ממצב ? איך התעודה שלך ? מרוצה ממנה ? וההורים ? מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות בחופש ? מה התיכנונים שלך לשאר החופש ? נכון שחופש זה כיף ? טוב לא יודע אז זהו......

ברררר

New member
מצחיק אתה!! :)

ממצב ?טפו טפו מצוויייןןןן איך התעודה שלך ?סבירה+, נו תלמידה ממוצעת לגמרי. מרוצה ממנה ?יש ויש וההורים ?להורים אפעם לא טוב תמיד הם רוצים יותר! מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות בחופש ?לישששווןןןן מה התיכנונים שלך לשאר החופש ?"קייצת" של הנוע"ל, פעילויות כל בוקר למשך שבועיים + מחנה קיץ לחניכים שזה חצי שבוע, וגם אולי ניצנים ואיילת עם החברות,עבודה אצל אבא ואולי גם אצל אמא, ת"א אצל האחים, ים, בריכה, סרטים, שטויות, נו יש מה לעשות קיצור. נכון שחופש זה כיף ?מוי מוי מוי כיייף... חחחח

ברררר

New member
../images/Emo32.gif אני הולכת להופעה של עברי

בניצנים!!!!!!!!! ישששששששששש!!! איזה כייפיייייייי ואפאחד כבר לא כותב לי שאלות? נעלבתיייייי!!! זה לא הגיע להודעה נפרדת כמו לטולייצ

ברר מתוקה

אני רציתי לשאול אותך.... אבל מיטל גנבה לי את כל השאלות... יש משהו שהיית רוצה שנשאל אותך ולא שאלנו

טולייצ

New member
כי אצלי פשוט פרסו

את כמות השאלות לכמה שרשורים. וחוצמזה,זה תלוי לכמה הודעות הסתרת השירשור שלך פועל [אצלי זה על 50]

שישיץ

New member
בררר ../images/Emo13.gif

איך עברה עלייך השנה הזאת? מורה שהיתה הכי מרגיז/ה ? מורה שהיתה הכי נחמד/ה? ספרי על ריב שהיה לך השנה (אם היה): ספרי על משהו טוב שקרה לך השנה: היתה לך שיחה עם המנהלת השנה? האם הציונים שלך טובים? אם לא במה קיבלת פחות מ-80: היה לך חבר\ה השנה? מה הכי אהבת בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? היה משהו שעצבן אותך כל כך ולא היה לך למי להגיד אותו? מי הילד/ה שהכי עצבנו אותך השנה? והכי הצחיק/ה אותך השנה? והכי רצית להחטיף לו מכות?

ברררר

New member
שישיץ:) תודה מותק

איך עברה עלייך השנה הזאת? קצת קשה כי צריך להשקיע אבל סה"כ היתה טובה מורה שהיתה הכי מרגיז/ה ?הרבה מורה שהיתה הכי נחמד/ה?אמממ המחנכת בטח ספרי על ריב שהיה לך השנה (אם היה):היה לי עם חברה שלי שלמרות שהיא ידעה שאני אוהבת מישהו שהיה ידיד טוב של שתינו היא נהייתה חברה שלו. ספרי על משהו טוב שקרה לך השנה: התבגרתי היתה לך שיחה עם המנהלת השנה?כן אבל לא כי עשיתי משהו רע, כי רציתי לדבר איתו האם הציונים שלך טובים?סבירים... אם לא במה קיבלת פחות מ-80: במחצית הזו קיבלתי פחות מ80 במתמטיקה(3 שליטה) ונכשלתי בלשון אבל מגן 80.... וגם בתנ"ך הגברה קיבלתי ציון נמוך. כל השאר מעל 80. היה לך חבר\ה השנה?כרגע יש. מה הכי אהבת בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)?את הכיסאות:) היה משהו שעצבן אותך כל כך ולא היה לך למי להגיד אותו?כןן... מי הילד/ה שהכי עצבנו אותך השנה?היו כל כך הרבה, אולי ניר? או אסף? או רועי? או כולםםםםם? והכי הצחיק/ה אותך השנה? רועייי! והכי רצית להחטיף לו מכות? כולם

למעלה